• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Anket Ağustos 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Sitelerine Lütfen Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.4%
  • Aroasting Lab

Oy: 8 1.6%
  • At Origin

• Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 7 1.4%
  • Caffe Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Strong Coffee Beans

• Celsius Roastery

Oy: 4 0.8%
  • Clean Cup

Oy: 16 3.3%
  • Coffee Department

Oy: 150 30.5%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

Oy: 1 0.2%
  • Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 11 2.2%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 38 7.7%
  • Kava Coffee Roasting

Oy: 5 1.0%
  • Kernel Coffee

Oy: 17 3.5%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 3 0.6%
  • Kronotrop

Oy: 14 2.9%
  • Lot Coffee Roastery

• Maple Coffee Shop

• Molecule Coffee

• Nok Coffee

Oy: 10 2.0%
  • Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 14 2.9%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Sezy Coffee

Oy: 21 4.3%
  • Story Coffee Roasters

• Troika

• Firma1

• Vitus Coffee&Roastery

Oy: 107 21.8%
  • Zümrüt Karaca

• Kullanılan toplam oy
    491
  • Anket kapatılmış .
Bu konuda epey araştırma yapmış birisi olarak işinizi kolaylaştırabilirim. Çok uzun bir emek var bu listede.

Loring
Kronotrop
Petra (Yeni geçen yıl aldılar)

Probat
Petra
Boxx
Null
Montag
Williams Roastery
Kungpow coffee

Ghibli R15
Probador

Giesen
Coffee Sapiens
Coffee Department
Coffee Mio
Koffiebon Coffee
Lab Story Coffee
Coffeetopia
Kahvefabrika
Coffee Project
Delfiano
Grizzly Coff
Gloria Jeans

Besca
Kimma
Spada
Kernel
Old School
Kafein kültür

Golden
Vitus

Öztürkbay
Kahverengi
fam coffee'de giesen kullanıyor sanırım storylerinde görmüştüm :)

Bu konuda epey araştırma yapmış birisi olarak işinizi kolaylaştırabilirim. Çok uzun bir emek var bu listede.

Loring
Kronotrop
Petra (Yeni geçen yıl aldılar)

Probat
Petra
Boxx
Null
Montag
Williams Roastery
Kungpow coffee

Ghibli R15
Probador

Giesen
Coffee Sapiens
Coffee Department
Coffee Mio
Koffiebon Coffee
Lab Story Coffee
Coffeetopia
Kahvefabrika
Coffee Project
Delfiano
Grizzly Coff
Gloria Jeans

Besca
Kimma
Spada
Kernel
Old School
Kafein kültür

Golden
Vitus

Öztürkbay
Kahverengi
Bu meselenin bizim değil kavurucunun problemi olduğunu düşünmekle beraber bu güzel listeye bir katkı yapayım. a roasting lab ve moliendo golden, gordion besca kullanıyor.

İyi güzel demişsin de hocam, bu sistemde hiçkimse sitelere girip bakmaz ki. Görüyorsun yorumlara Vitus, Coffee Department yazılmış, ben de bu ikisinden birine basacağım çünkü oyum boşa gitsin istemem. Dolayısıyla da ben girip bakmam sitelere. Demem o ki yorumların açık olduğu bu sistem ile senin umdukların çelişiyor. Yine bu sistem içerisinde senin yaptığın bu tablonun da çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum, bence emeklerin boşa gidiyor. Ha tabiî bu benim görüşüm.
Baştan sona aksini düşünüyorum. Şahsen ben seçkilere de, firmalara da bakıyorum oy vermeden önce. Sizinki sürü psikolojisi, buradaki seçimde oy boşa gitmesi diye birşey söz konusu değil. Ben kernele oyumu verdim ve bu oy en sonunda kernele 1 oy olarak yansıyacak.

@kahveanalisti nin yaptığı listenin son eklemeleriyle şimdiki halinin de aradığımı bulmamı çok daha kolaylaştırdığını söyleyebilirim.

İyi güzel demişsin de hocam, bu sistemde hiçkimse sitelere girip bakmaz ki. Görüyorsun yorumlara Vitus, Coffee Department yazılmış, ben de bu ikisinden birine basacağım çünkü oyum boşa gitsin istemem. Dolayısıyla da ben girip bakmam sitelere. Demem o ki yorumların açık olduğu bu sistem ile senin umdukların çelişiyor. Yine bu sistem içerisinde senin yaptığın bu tablonun da çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum, bence emeklerin boşa gidiyor. Ha tabiî bu benim görüşüm.
Sistemi birlikte geliştireceğiz hocam. Tabi herkesi tabloya bakmaya zaman ayırmaya ikna edemem. Ben geçen ay Lot Roastery'e verdim daha önce William'a verdim ve çoğunda aylarca tutmadı istediğim firma. aslında inanın herkesin verdiği oylar o kadar birbirinden farklı ki. Tablo 'ya alışmak adım adım gerçekleşecek. İnsanoğlu hiçbir zaman 1 günde yeni bir sisteme uyum göstermez ama zamanla farklı tercihler yansıyacaktır ankete. Tablo sonrası en belirgin değişim oy dağılımının farklı firmalara bölünmesiyle oldu. Her geçen ay yeni emojiler veya indikatörlerle sizi daha da bilgilendirci bir tablo yapma girişimim olacak. Şu an bile aslında siteye girmeden tabloya bir göz gezdirdiğinizde ortalama 2 dk'da kendinize göre bir seçim yapmanız mümkün.

Örnek olarak ucuz kahve hedefim var ise ve çeşitlilik arıyorsam NOK coffee'ye oy verebilirsiniz. Ankara'dan olsun kargo ödemeyim ama microlot kahveler olsun derseniz Paper Coffe'ye oy verebilirsiniz. Ya da hem microlot olsun hem fazla çeşit olsun derseniz Coffee Friendzone gibi oy tercihleri yapabilirsiniz. Ve bu tercihleri hiç bir siteye girmeden fikir edinerek yapabilirsiniz.

Burada sizin de değerli pratik tablo geliştirici fikirleriniz olursa lütfen bana özelden yazmanızı rica edeceğim.

Son düzenleme:
Baştan sona aksini düşünüyorum. Şahsen ben seçkilere de, firmalara da bakıyorum oy vermeden önce. Sizinki sürü psikolojisi, buradaki seçimde oy boşa gitmesi diye birşey söz konusu değil. Ben kernele oyumu verdim ve bu oy en sonunda kernele 1 oy olarak yansıyacak.

@kahveanalisti nin yaptığı listenin son eklemeleriyle şimdiki halinin de aradığımı bulmamı çok daha kolaylaştırdığını söyleyebilirim.
Buradaki amaç bir ülkenin seçimlerinde demokrasi işletmek değil, bu ay içerisinde kimden kahve alıp almayacağımızı belirlemek. Eğer bir ülkenin yönetim seçimi olsa demokrasiyi %100 yansıtalım, kazanamasa da görünürlüğü olur, itibarı artar, söz hakkı artar vb. şeyler derdim. Sizin verdiğiniz 1 oyun ay sonundaki tabloda görünmesi ise bambaşka bir şey. O 0'ın 1 olması 'bence' ne Kernel'e bir katkı sağlar, ne insanların üzerinde ilerideki yönelimler açısından bir etki yapar. Sizin yaptığınız şey sonucu belli olmayan bir seçimde ancak etkili olabilir ama şu an Vitus'un ya da Coffee Department'ın kazanacağı kesin. Sizin bu yaptığınız seçim ülke seçimlerinde 'Uçan Patates Partisi(UPP)'ne(söz meclisten dışarı Kernel Bey) oy vermek gibi. Uçan Patates'e bayılıyor olabilirsiniz, ona oy vermek sizi içten içe memnun ediyor olabilir ancak itibar dışında partiye bir şey katmaz, o da kesin değil zaten. Burada yaptığımız seçimde o da yok. (Bu arada ben genel seçimlerde benzer bir şey yaptım) Seçim süreci aslında bitti, Vitus ya da CD seçilecek, e ben de bu noktadan sonra bu ikisinden hangisinin seçilmesini daha çok isterim diye bakıyorum. Bu pratik zekâ ve mantık, sürü psikolojisi değil. Ha zamanım var ise sadece zevkten ve meraktan diğer siteleri incelerim ama gidip oy vermem. Altını da çizmek istiyorum, ben yorumların açık olduğu bir seçim sürecinde tablonun işlevselliğinden kaybettiğini belirttim, yoksa sadece tek başına bu tablo gayet güzel bir iş ve Berker Bey'i de oldukça takdir ediyorum.

Buradaki amaç bir ülkenin seçimlerinde demokrasi işletmek değil, bu ay içerisinde kimden kahve alıp almayacağımızı belirlemek. Eğer bir ülkenin yönetim seçimi olsa demokrasiyi %100 yansıtalım, kazanamasa da görünürlüğü olur, itibarı artar, söz hakkı artar vb. şeyler derdim.
O yüzden istediğime oy veriyorum zaten, x kahvecisinin seçilmesini istiyorum kendi öz irademle. genel kanı tarafından tercih edilen "y veya z kahvecisine" oy vermek zorunda hissetmiyorum.

Sizin yaptığınız şey sonucu belli olmayan bir seçimde ancak etkili olabilir ama şu an Vitus'un ya da Coffee Department'ın kazanacağı kesin.
Oylama başlayalı 2 gün oldu daha, nereden biliyorsunuz? Asıl bu dediğiniz bana kalırsa oylamayı manipüle etmek oluyor.

Sizin bu yaptığınız seçim ülke seçimlerinde 'Uçan Patates Partisi(UPP)'ne(söz meclisten dışarı Kernel Bey) oy vermek gibi. Uçan Patates'e bayılıyor olabilirsiniz, ona oy vermek sizi içten içe memnun ediyor olabilir ancak itibar dışında partiye bir şey katmaz, o da kesin değil zaten.
Hayır, benim bu yaptığım özgürce irademi ortaya koymak. Sürü psikolojisine kapılmak değil. Uçan patatese (Spagettidir o iyi bakın)değer katmak değil mesele, tercihimi belirtmek. yoksa ne uçan patatesin ne de uçamayanların umrunda değiliz hiçbirimiz.

Seçim süreci aslında bitti, Vitus ya da CD seçilecek, e ben de bu noktadan sonra bu ikisinden hangisinin seçilmesini daha çok isterim diye bakıyorum. Bu pratik zekâ ve mantık, sürü psikolojisi değil.
Seçim bitmedi yeni başladı. Dediğiniz otomatikman geçersiz. Sadece ikisi olsa ve birini seçmeye mecbur bırakılsanız belki pragmatik yaklaşabilirsiniz(hala pratik zeka değil) ama öyle birşey yok. o yüzden, sürü psikolojisi.

Altını da çizmek istiyorum, ben yorumların açık olduğu bir seçim sürecinde tablonun işlevselliğinden kaybettiğini belirttim, yoksa sadece tek başına bu tablo gayet güzel bir iş ve Berker Bey'i de oldukça takdir ediyorum.
Yorumlara açık olması tartışılır burada sıkıntı yok, fakat tablo hala işlevsel. hiç yoksa zaman açısından. En azından Berker beyi takdir etme konusunda hemfikiriz, bu da bir şeydir.

Vitus +1 cok karsima cikiyor merak ediyorum. Fiyatari da mantikli ve cana yakin. En guzeli de kargo 250tl uzeri ucretsiz✌️

Artik firmalarda 1750tl üzeri ucretsiz kargo olunca, kahvesinden emin olsam da alasim gelmiyor😅

emrekocakurt ' a katılıyorum bu vakitten sonra insanlar büyük oranda vitus mu coffee department mı onu seçecekler fark açılacak. Böyle çok yönlendirici, kapalı oylama açık sayım olmalı

emrekocakurt ' a katılıyorum bu vakitten sonra insanlar büyük oranda vitus mu coffee department mı onu seçecekler fark açılacak. Böyle çok yönlendirici, kapalı oylama açık sayım olmalı
Niye ki? Boşa oy atmayı kim ister? Bence oylama tamamen açık olmalı ki boşa oy atmayalım. #TeamVitus

Kahve kültürünün geleceği bu oylamaya bağlı.

Kapalı oylama teklif dahi edilmemeli. Hatta kavurucular her ayın 15inde seçim otobüsleriyle maslak-tunalı-kordon-kadıköy gezmeli, demokrasinin geleceği için nitelikli seçmene vaadler vermeli.
Otobüslerden üzerimize quaker çekirdek atmalı.

Basın ve ifade özgürlüğünü yok sayan bu zihniyete sonuna kadar karşıyım.

Biz bu yola kefenimizi giydikde çıktık.

Vitus mutlu mutlu ilerliyordu ki birden Coffee Deparment'ciler çıktı. 6-7 aydır 1 kere istediğim kavurucu çıkmadı ya.
Takım tutarız şampiyon olmaz, kavurucu seçeriz iktidara gelmez, biz niye kahve demliyoruz?

Geri