• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara’da Yemek ve Tatlı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Squirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Esaslı liste hakikaten <3

@Squirel üstad bu listenin hakkı günübirlik teslim edilmez. 3gün 2geceye uzatabilirsen lütfen haber ver birde en iyi pavyonlar listesi yapılsın :F
Ahaa Mayısta düğün var ya öncesi ya sonrası eğlenmek için gitmeyi düşünüyoruz bakalım üstadım 😂

Mekan gurmesi olmadığım ve de çöpe atacak param olmadığı için damak tadına güvendiğim kişilerin tavsiyesiyle yeni mekanlara gidiyorum. Birkaç yeri gidilecekler listeme aldım, çok faydalı oldu. Listenin devamı gelirse memnun olurum. Alkolsüz ve aileye uygun ortamlar özellikle.
Aslında listenin devamı var, çok uzun olacağı için yazmadım :) beğenmene sevindim, bu arada mekanların çoğu alkolsüz ve bazı küçük olanları hariç (onların da oturacak yeri pek yok ondan) hepsi aileye uygun, hırgürün olmadığı, bangır bangır müzikleribin çalmadığı, kimsenin kimseyi rahatsız etmediği yerler.

vazgeçtim giriyorum mevzuya;
-Güzel ama pahalı pizza: Unica

-Gaziantep'te böylesini bulamazsın: Gaziantepli kebapçı erkan ustanın yeri

-Kendi çiftliğinden Erzincanlı steakçiler:bybull steakhouse

-Vegan yağlama mı olur? oluyormuş: Gabo kitchen

-O bir gerçek klasik, Türk lokantası: Boğaziçi lokantası

-Köhne bir yerin önünde bu kadar lüks arabanın ne işi olduğunu içeri girince anladığın: Bolulu Akın lokantası

-böyle ciğer, lahmacun Diyarbakır'da yok: ciğerci rıdvan usta

-Bol sarımsaklı, efsane Uygur mutfağı: Urumçi Uygur reatorantı

-Showtime: Etmanyak burger&sosis

-Değil Ankara'nın, Türkiye'nin en iyi kokoreççilerinden: Kokoreççi hacı

-Gönülden severiz: Esat Mutlu lokantası

-Döner şov: Peçenek , Cici piknik , Lefkoşe lokantası , Mutlu lokantası Çankaya ve hemen hemen her yer.

Gelelim biraz "drink almasak mı?" ortamları.
-Gastro Pub/Bira atölyesi: Üstkat

-Mental konfor: The Soul Pub Tunalı + kardeş mekanı İncir Meyhanesi

-Kafası rahat, muhalif mekan: Pub di Livorno

-Şefinin michelin yıldızı varmış diyorlar ama porsiyonlar ufak, pizza müthiş: L'avare sahne

-Avrupa pubları havası: Pint

-Klasik, kaliteli, sakin: Kumsal lokantası

-Çok üst düzey mutfak: Afitap Tunus

-Gitmeyeli oldu biraz, özledim: Martı Lokantası

Balık olayına girmiyorum Ankara'da birçok kaliteli balıkçı var, bir çoğu beklentinin çok üzerinde çıkacaktır muhtemelen. Ben hala Sakarya'da can balıkta balığı yapıştırıp az yanındaki turşucudan turşu suyumu çakıp sigarasını yakanlardanım.

Buralar bitsin, sonra devam ederiz.

Ha bir de son olarak Mansiyon ödülü, eş-dostçuluk: Veggy delivery
Reelslerde gördüğümüz saçma sapan mekanlara gidip hüsranla döndüğümüz çok oldu şu an keyfim yerine geldi 😄

Sabah 6 da pazar günü Ankarada olacağız zaten Kahvaltıda çok abartmak istemiyorum çok şey denemek adına. Tatlı mekanları olabilir Göksu ve kakule geldi onlara bakacağım güzergaha göre planlamasını yapacağım. Mesela güzel bir çikolatadan profiterol yapan bir yer olursa olabilir 😅
Hocam Ansera'nın içinde Sezgice Tatlı & Ekşi isminde bir fırın var girişte solda hemen efsane belçika çikolatalı profiterolleri var onu alıyorsun portakal çiçeği parkına oturuyorsun keyif yapıyorsun :)
fakat gitmeden önce aramanızda fayda var çünkü erken kapatıyorlar ve profiterol kalmıyor genelde.

Geri