• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara'da Kalita filtre bulma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avocado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

avocado

Yeni Üye
İsim
Emre
Dün denemek için Timemore B75 sipariş ettim ve bugün elime ulaştı ancak filtre sipariş etmeyi unuttuğumu fark ettim. Elimde sadece V60 filtresi var. İnternetten sipariş etsem filtre fiyatının yarısı kadar kargo ödemem gerekecek, dolayısıyla Ankara'da Kalita 155 veyaz drippler'la uyumlu herhangi bir filtre bulabileceğim bir yer arıyorum. Mümkünse merkezi yerlerde olması daha iyi olur. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

Paperda etkin 2-cup filtresi vardı sanki, oraya bir bakılabilir ya da arayıp sorabilirsiniz.

Dün denemek için Timemore B75 sipariş ettim ve bugün elime ulaştı ancak filtre sipariş etmeyi unuttuğumu fark ettim. Elimde sadece V60 filtresi var. İnternetten sipariş etsem filtre fiyatının yarısı kadar kargo ödemem gerekecek, dolayısıyla Ankara'da Kalita 155 veyaz drippler'la uyumlu herhangi bir filtre bulabileceğim bir yer arıyorum. Mümkünse merkezi yerlerde olması daha iyi olur. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
Hocam geçmişte ben de arayıp bulamamıştım. Bulmak baya zor. Ama isterseniz ben biraz verebilirim kullanmanız için.

Nitka’da Cafec no:4 var. Ayrancı Mesnevi Caddesi’nde

Geri