• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara'da 3D baskı yardımcı ekipman

İsim
Oğuzhan Ülger
Firma
Gada Coffee & Store
Daha fazla  
İsim
Oğuzhan Ülger
Espresso Makinesi
Simonelli Appia 2 Compact
Değirmen
Fiorenzato F83E Fiorenzato F4E
Firma
Gada Coffee & Store
Ekipmanlar
Simonelli Appia2-Fiorenzato F83E-Fiorenzato F4E-Moccamaster-Comandante MK4-Aeropress ve diğer 3.rd ekipmanları
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Ayrancı
Facebook
gada.coffee
2 adet Bambu Lab a1 combo ve 1 adet Bambı Lab P1 ile 4 renge kadar seri üretim yapabilmeyiz.

3D baskılarda genel olarak çok kar gütmeden burada ki arkadaşlara seve seve yardımcı olmaya çalışmak istiyoruz.

Aynı zamanda muhtemelen Ankara'da yapılan bir çok konser ve elektronik müzik festivallerinde gördüğünüz benzersiz aksesuarlar satan markamıza da göz atmak isterseniz @gada.store_ markamızı da instagram üzerinden takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hem komşumuz hem dostumuz olan bir mekanın güzel projelerini her zaman destekliyoruz. Yaptıkları ekipmanları ve destek parçalarını bizde kullanıyoruz. Vakti bulup bize uğrayan inceleyebilir. Gönül rahatlığıyla iletişime geçebilirsiniz ☕🫡🤟

Ankara'daysanız tanışalım tabi süper olur beklerim, bu hazır basılı var elimde şu an deneme için basmıştım. Üzerinde yazı olan iki parçadan yazısız iki tane de fazla baskı var elimde. İnce parçalarının da yedeklerini bastım takarken kırılma ihtimaline karşı. Hepsini beraber 400TL yaparım size elden alacaksanız. Baskılar için yeni açtığım hesap heybarista_3d yada dükkanın hesabı @gada.coffee takip edebilirsiniz.
Teşekkürler uğrarım sizd yakınız zaten 👍🏻

Gaggia classic ile espresso dünyasına giriş yaptıktan sonra bir kaç parçaya ihtiyaç duyduktan sonra @Gada Coffee ’nin buradaki yazılarını görüp kendileri ile iletişime geçtim. İnternetten zaten hazır çizimlere ulaşmıştım. Kendileri ile görüştüğümde zaten uygun bir fiyat verdiler ve sürekli destek oldular.
İhtiyacım olan parçalar Gaggia Classic için alçak demleme tepsisi, tahliye borusu için uzatma ve portafilter için tutucu bir ekipmandı.
Demleme tepsisi için uzun olan kısımda yerle temas edecek bir ayak olsa çok daha güzel olurdu ama bu şekilde de bir problem yok.
Küçük hediye için de ayrıca teşekkürler.
Amacım reklam vs. değil, bu şekilde ihtiyacı olan arkadaşlar için olumlu bir deneyimi paylaşmak.
IMG_9651.jpeg

Gaggia classic ile espresso dünyasına giriş yaptıktan sonra bir kaç parçaya ihtiyaç duyduktan sonra @Gada Coffee ’nin buradaki yazılarını görüp kendileri ile iletişime geçtim. İnternetten zaten hazır çizimlere ulaşmıştım. Kendileri ile görüştüğümde zaten uygun bir fiyat verdiler ve sürekli destek oldular.
İhtiyacım olan parçalar Gaggia Classic için alçak demleme tepsisi, tahliye borusu için uzatma ve portafilter için tutucu bir ekipmandı.
Demleme tepsisi için uzun olan kısımda yerle temas edecek bir ayak olsa çok daha güzel olurdu ama bu şekilde de bir problem yok.
Küçük hediye için de ayrıca teşekkürler.
Amacım reklam vs. değil, bu şekilde ihtiyacı olan arkadaşlar için olumlu bir deneyimi paylaşmak.
Ekli dosyayı görüntüle 35605
Güzel ve samimi düşünceleriniz için teşekkür ediyorum güle güle kullanın.

Yakın zamanda güzel bir taşıma çantası gelecek, artık ihtiyacınız olan tüm demleme ekipmanlarını yanınıza alabileceksiniz. Fotoğrafta ki çantadan daha büyük ölçülerde, içine Comandante veya diğer grinderlarınızı,dripperınızı,kahve kavanozunuzu,v60 kağıt filtrenizi,temizlik fırçanızı, nemlendirme spreyinizi ve demleme serverınızı lazer kesim sünger içinde taşıyabileceksiniz. Aynı zamanda üst kapak demleme tepsisi olarak kullanılabilecek.

Ekli dosyalar

• 90234965-DD44-4BA1-ABCF-A09ABB5AFA40.JPG
    90234965-DD44-4BA1-ABCF-A09ABB5AFA40.JPG
    144.4 KB · Görüntüleme: 66
Bu ürün benim tasarımım ve ticari kullanımı koruma altında herhangi bir iletişim kurmadan satış yapıyorsunuz ?

Üstelik fotoğraflar bile bana ait ???
Selamlar. Bu çizimden başka da vardı hatta bir tanesinin linkini bırakıyorum aşağıya. Ben çizim ararken sizinkine denk gelmişim, oda size denk gelmiş maalesef.

Telif konusuna gelince sizin bahsettiğiniz telif konusunun içeriğini bende biraz biliyorum, yasal geçerliliği olmayan yüzeysel bi telif, yani karşı aslında kısaca "karşı tarafa sormadan basarsan ayıp olur" gibi bir anlamı var o yüzden herkes gibi hiç önemsemedim. Çünkü bu tür durumlar için kişiler genelde çizimlerini paralı koyuyor yüzden hiç düşünmedim bile. Ama sizi kırmamak adına sizin çizdiğiniz baskımın tümünün fotoğraflarını kaldırdım şimdi.

Üç numaralı soru işaretinizi de açıklayım hemen, ürünü anlatabileceğim değirmen elimde olmadığı için önce kendi baskılarımı, sonra da sizin paylaştığınız fotoğrafları stok olarak kullandım.

Neyse kısaca olan olmuş kusura bakmayın tekrardan görüşmek üzere.

Oradaki lisans fikir ve sanat eserlerinin dünya çapında korunması adına Türkiye'de dahil hukusal durumlarda ortak kabul görmüş bir lisans metnidir. Yasal bir durumda zaten orjinal tasarımın size ait olduğunu ve izinsiz kullanıldığını kanıtladığınız anda cezai yaptırım gelir ki bunu tecrübe de ettik.

Diğer tasarımların hepsi başka tip bir ögütücü için ve ticari kullanım kısıtlaması sizin attığınızda da belirtilmiş. Kullanımına izin verilmiş bir tasarımı kullanmanızda bir sorun yok ancak izin verilmemişse kullanmanız ticari ahlaka ve hukuka uygun olmaz.

Kaldırdığınız için teşekkürler, Shopier'den de kaldırırsanız sevinirim.

Oradaki lisans fikir ve sanat eserlerinin dünya çapında korunması adına Türkiye'de dahil hukusal durumlarda ortak kabul görmüş bir lisans metnidir. Yasal bir durumda zaten orjinal tasarımın size ait olduğunu ve izinsiz kullanıldığını kanıtladığınız anda cezai yaptırım gelir ki bunu tecrübe de ettik.

Diğer tasarımların hepsi başka tip bir ögütücü için ve ticari kullanım kısıtlaması sizin attığınızda da belirtilmiş. Kullanımına izin verilmiş bir tasarımı kullanmanızda bir sorun yok ancak izin verilmemişse kullanmanız ticari ahlaka ve hukuka uygun olmaz.

Kaldırdığınız için teşekkürler, Shopier'den de kaldırırsanız sevinirim.
Şu yazdıklarınız arasında sadece "ticari ahlak" kısmı beni ilgilendiriyor açıkçası o yüzden kaldırdım, hayatta en çok dikkat etmeye çalıştığım konulardan birisi çünkü. Ankara'daysanız yada yolunuz düşerse tanışmak için mutlaka misafir etmek isterim sizi hiç böyle tanışmak istemezdim.

Kinu M47 Classic için kapaklarımızı yapıp gönderen @Oğuzhan Ülger Beye çok teşekkür ederiz. Kapaklar tam ayarındalar. Artık hızlı öğütümde saçılma olmuyor. 🙏🏻

Ekli dosyalar

• IMG_9958.jpeg
    IMG_9958.jpeg
    193.8 KB · Görüntüleme: 19
  • a6ef3c05-ac6f-406c-9777-f1b805370830.jpeg
    a6ef3c05-ac6f-406c-9777-f1b805370830.jpeg
    192 KB · Görüntüleme: 14
  • 3c05f882-1773-4b92-9684-7b00cb574da8.jpeg
    3c05f882-1773-4b92-9684-7b00cb574da8.jpeg
    128.9 KB · Görüntüleme: 13
  • 409f78d1-2d9a-41a9-bea5-25130d9616d5.jpeg
    409f78d1-2d9a-41a9-bea5-25130d9616d5.jpeg
    184.2 KB · Görüntüleme: 14
  • 69fbaf76-3e9d-4e5d-810e-76c3fd3d54f6.jpeg
    69fbaf76-3e9d-4e5d-810e-76c3fd3d54f6.jpeg
    231.4 KB · Görüntüleme: 14
  • 60442175-6b4e-48d0-a6b8-3a6c7d314e4b.jpeg
    60442175-6b4e-48d0-a6b8-3a6c7d314e4b.jpeg
    132.4 KB · Görüntüleme: 12
Hocam merhaba sage bes875 için dosing funnel çizimi mevcut mu ? 54 mm portafilter için.
Selamlar ben bakmaya çalıştım göremedim ama size burdan 3 tane link bırakıyorum, buralardan bakarsanız yardımcı olayım size.

Buralardan bakın mutlaka portafiltrenize uygun funnel vardır. Sage yoksa Breville bakın hatta o da yoksa direk 54mm portafilter funnel olarak aratın.

Geri