• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Festivali 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben ilk defa katılmayı düşünüyordum giriş yaptıktan sonra her kavurucu eser miktarda kahve demleyip ikram ediyor diye düşünüyordum ama her standa gidip bir bardak filtre kahveyi ücreti mukabilinde almak mantıklı gelmedi. Çünkü ben her kavurucudan para verip bir bardak filtre kahve alsam hem gün sonu kalp krizi geçiririm hem asgari ücret kadar para çıkar herhalde cepten 😂

Ben ilk defa katılmayı düşünüyordum giriş yaptıktan sonra her kavurucu eser miktarda kahve demleyip ikram ediyor diye düşünüyordum ama her standa gidip bir bardak filtre kahveyi ücreti mukabilinde almak mantıklı gelmedi. Çünkü ben her kavurucudan para verip bir bardak filtre kahve alsam hem gün sonu kalp krizi geçiririm hem asgari ücret kadar para çıkar herhalde cepten 😂
İstanbul ile aynı konsept olacaksa tattığınız kahveler için bir ücret ödemiyorsunuz. Gittiğiniz kavurucu standında o an hangi kahve demliyse tadıp diğer üreticiye geçebilirsiniz. Bardaklar da take away espresso bardağı gibi oluyor genelde. O yüzden maddi açıdan sadece kahve dışındaki diğer içecekler ve yemek için para harcayacaksınız denilebilir.

Geçen sene katıldığımda çok memnun kalmıştım. Merak ettiğim bayağı bir kahveyi de stantlarda deneme imkanı bulmuştum. Williams'ta denediğim Monteblanco'yu da unutamadım. Çok pahalanmadıysa bu sene de gidip bir varyasyonunu elden alırım herhalde :unsure:

Son düzenleme:
İstanbul ile aynı konsept olacaksa tattığınız kahveler için bir ücret ödemiyorsunuz. Gittiğiniz kavurucu standında o an hangi kahve demliyse tadıp diğer üreticiye geçebilirsiniz. Bardaklar da take away espresso bardağı gibi oluyor genelde. O yüzden maddi açıdan sadece kahve dışındaki diğer içecekler ve yemek için para harcayacaksınız denilebilir.
Ben de öyle olur diye düşünmüştüm ama yorumlar kafamı karıştırdı. Bu haliyle en mantıklısı eğer öyleyse gidilir

Geçtiğimiz senelerde bazı seansların biletleri kapıda bitmişti, kesin katılım planlıyorsanız online alın derim...

Aynı fikirdeyim. 4 sene önce bir katılmıştım. 2-3 saat sonra ayrıldım.

Yani girişte bilet alınıyorsa bence de ikram tarzı bir şey olmalı. Her stanttan kahve alınırsa eve zor gideriz bende de çarpıntı yapar :D

Ama tadım oluyorsa ziyaret edilebilir.

Ücret ödeyerek aldığınız standlar oluyor fakat tadım ücretsiz oluyor. Ücretli olanlar da tam boy kahve veya değişik moktail tarzı ürünlerde oluyor

Kungpowu merak ettim.

Bugün katılan arkadaşlar yorum ve deneyimlerini bizlerle paylaşabilir mi acaba, Cumartesi veya pazar gitmeyi düşünüyorum seans yeterli olur mu yoksa günlük bilet mi almalı

Bugün katılan arkadaşlar yorum ve deneyimlerini bizlerle paylaşabilir mi acaba, Cumartesi veya pazar gitmeyi düşünüyorum seans yeterli olur mu yoksa günlük bilet mi almalı
Selam Taha, konserlere katılacansan akşam programlarına bak ona göre bileti tüm gün al, sadece kahveyle ilgileneceksen yarım gün yeterde artar. Zaten saat 2-3 gibi yarımcılar çıkın diye anons geçmeye başlarlar, kaçak 1-2 saat dolanabilirsin(: hemen çıkma(:
Bende ctesi tüm gün orada olacağım.
Yanına bi bardak alırsan iş görür.

Selam Taha, konserlere katılacansan akşam programlarına bak ona göre bileti tüm gün al, sadece kahveyle ilgileneceksen yarım gün yeterde artar. Zaten saat 2-3 gibi yarımcılar çıkın diye anons geçmeye başlarlar, kaçak 1-2 saat dolanabilirsin:) hemen çıkma:)
Bende ctesi tüm gün orada olacağım.
Yanına bi bardak alırsan iş görür.
Selamlar abi, taktikler için çok teşekkür ederim :) Cumartesi görüşürüz umarım.

Festivale bugün katılanlar şu kavurucuya şunu ısrarla demletin dedikleri çekirdekler varsa yazarsa süper olur. Yalnızca bir seans girebileceğim Bedük faktörü yüzünden onu da akşama aldım. Hızlı olmam lazım doğrusu.

Festivale bugün katılanlar şu kavurucuya şunu ısrarla demletin dedikleri çekirdekler varsa yazarsa süper olur. Yalnızca bir seans girebileceğim Bedük faktörü yüzünden onu da akşama aldım. Hızlı olmam lazım doğrusu.
Coffee Departmenta kesinlikle uğra derim şuan ki geniş seçkisine ek 3 tane siteye eklemedikleri kahveleri var çok keyifli kahveler metin abi de sağolsun çok ilgileniyor, ultranın yeni üç tane kahvesi de birbirinden iyi özellikle argopro walida olağanüstü bir kahve ve ben aldım Emre ile aşağı yukarı 1 saat muhabbet etmişizdir sohbeti çok keyifli los pinos ve uganda kahvelerine de mutlaka bakın, Old School'un seçkisi de muazzam monteblanco sidrayı bambaşka kavurmuş barış yeni getirdikleri siteye de ekledikleri 3 adet kahveleri pine punch, el diviso, las flores bunların hepsi birbirinden keyifli, ayrıyeten lot coffee, nitka, tetran ve globarista standında kafein kültür kahvelerine de bakabilirsiniz.

Bende bugün gidiyorum festivale, yanıma sandviç ve su almayı düşünüyorum. Alıyorlar mı acaba? Bir de @zebercet hocam bardak nasıl bir ihtiyacımızı karşılayacak? Nasıl bir öneride bulunursun?

Merhaba arkadaşlar, kendim gidemiyorum ama isteyen olursa ilk mesaj atan arkadaşa TT prime kodu atabilirim

Bende bugün gidiyorum festivale, yanıma sandviç ve su almayı düşünüyorum. Alıyorlar mı acaba? Bir de @zebercet hocam bardak nasıl bir ihtiyacımızı karşılayacak? Nasıl bir öneride bulunursun?
Ben bardak aldım(: çok iyi seramik bardakçı var, kapadokya diye(: troikanın iki yanında(:

Geri