• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ön sipariş olarak vermek istediğim kontenjanı geçtim, elimde son kalan 100 g’ı da yine aynı şekilde aynı fiyattan vermek istiyorum, bu şekilde çekirdek geldiği an satış ilanı açmak zorunda kalmayacağım...
Mesajları kaçırmışım, elinizdeki son 100 grama talip çıktı mı ?

Arkadaşlar ön sipariş olarak vermek istediğim kontenjanı geçtim, elimde son kalan 100 g’ı da yine aynı şekilde aynı fiyattan vermek istiyorum, bu şekilde çekirdek geldiği an satış ilanı açmak zorunda kalmayacağım...
Gelecek ortak alımlarda ben de talip olabilirim. Mesajlara bazen dikkat edemiyoruz. Gelecek alımda görüşmek üzere

Foruma bu ara çok bakamıyorum. İlk mesajımda belirttiğim gibi yurt dışı alımlarda ortak arayan varsa ben de katılırım.

Bu ayki toplu alımdan bir paket Pedra Azul almıştım espresso için ancak filtre kavrumu seçmişim. Belki espresso kavrumu başka çekirdekle değişmek isteyen çıkabilir diye yazıyorum. Çıkmazsa vakumla buzluğa gidiyor :D

Merhaba, grupta uzun süredir hareket olmamış, biraz hareketlendirelim: Stockholm merkezli "Muttley&Jack" isimli kavurucunun çekirdeklerinden mevcut elimde. Fazlaca kahvem olduğu için isteyen arkadaşlar olursa Afrika menşeli 5 çeşit çekirdekten, 5x60gr şeklinde tadım seti olarak paylaşabilirim Ankara'daki arkadaşlar ile. İlgilenenler ile detayları özelden yazışabiliriz. Kahvelerin detayları aşağıda, kahvelerin bedeli olarak da 200TL uygun olur herhalde. Önümüzdeki günlerde farklı yurtdışı kavuruculardan tadımlık bir-iki paylaşımım daha olabilir.
Muttley&Jack Kahveleri. (Hepsi 22.07.2020 Kavrum tarihli) - (Kahvelerin isimlerine tıkladığınızda kavurucunun sayfasına ulaşarak çekirdekler hakkında detaylı bilgiye ve SCA tadım puanlarına ulaşabilirsiniz)

1 - Kenya: AA Kariru - Fully Washed SL28, SL34

2 - Ethiopia: Koke Honey - Yirgacheffe - Honey Process Heirloom

3 - Ethiopia: Koke Washed - Yirgacheffe - Washed Heirloom

4 - Ethiopia: Beloya - Yirgacheffe - Washed Heirloom

5 - Ethiopia: Dhilgee Chelbesa #1 - Yirgacheffe - Washed Heirloom

01.JPG02.JPG03.JPG04.JPG05.JPG

Arkadaşlar cafec filtre alan varsa paylaşabiliriz

Kungpowda 3 paket kahve alınca %10 indirim oluyor, iki kişiyiz, 1 kişi daha varsa aramızdan 3 paket kahve alabiliriz arkadaşlar.

Muttley&Jack'ten kahve almış ve paylaşacak ortak arayan var mı?

Yurt dışı alımlar için ortak olabilirim. Çankaya-Ayrancı civarında oturuyorum ve bazen Sincan OSB' de çalışıyorum.

Geri