• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Amsterdam'dan hangi kahveler

Ben de buradaki tavsiyelere göre geçen hafta Rum Baba ve Friedhats'i ziyaret etme fırsatı buldum. Kafe deneyimleri vaov değildi bence. Rum Baba biraz daha sakindi ama Friedhats çok işlekti diyebilirim.

Friedhats'de yanlışlıkla super special en pahalı Colombia Gesha Clouds esp siparişi vermiş bulundum. Klasik bir espresso içmek istemediğimi söylediğimde arkadaki duvardaki yeri gösterdiler, oradaki fiyatları görmedim ilk başta. İnanılmaz bir pahalılıkmış. Ödeme yaptıktan sonra ellerinde olmadıklarını söyleyerek bana başka bir gesha, Colombia Las Margaritas Gesha hazırladılar. Weber ile single dose öğüttüler, dozajı tam bilmiyorum fakat 50-60 ml falandı sanırım. Görece büyük bir bardakta geldi. Benim beklediğim farklı bir şey içiyorum hissini geçirmedi açıkçası. Biraz yoğun geçen bir seyahat planında uğramak da hata olabilir tabi, daha sakin bir kafa da lazım olabilir. :) O fiyata bir daha içer miyim, sanmıyorum.

Çekirdekleri aldık deneyeceğiz bakalım.

IMG_4356.jpgF057438F-D5DA-4483-8A6D-164212503AE9.JPG3FFF6A47-0356-4024-83C9-69DAD4DC9BEA.JPGF80ABE9D-8485-4E36-9365-A8AE6B667C54.JPG4B42A975-C1BB-4575-B565-2B4D555E0882.JPG

Selamlar, geçenlerde Rumbaba'dan bu iki kahveyı aldım, birinden ne kadar memnun kaldıysam diğerinden de o kadar nefret ettim.
https://rumbaba.nl/products/costa-rica-m-m-juicy-las-nubes-filter-1
Bu kahveyi gerçekten çok sevdim ve tavsiye edebilirim. Ne yazıyorsa onu veren bir kahve.
Bu kahveyi de hiç sevmedim ne denersem deniyim hangi ekipmanla hangi suyla denersem deniyim güzel sonuç alamadım.
Genel olarak rumbaba'nın kavrum seviyesi bana hitap ediyor ve tutarlı. Tekrar alacağımı sanmıyorum.

İyi günler herkese.Amsterdam da Gardelli veya Ninety Plus kahvelerini bulacağımız bir yer var mı ?

Friedhats'i biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim , roastful 100 listesinde. Bir kahvelerini deneme şansım olmuştu, çok iyiydi.

Friedhats'i biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim , roastful 100 listesinde. Bir kahvelerini deneme şansım olmuştu, çok iyiydi.
Evet forumda okudum deneme şansım olmamıştı. Kahvelerine bakayım sağolun

Geri