• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Amerikan tarzi, orta/koyu kavrum kahve nasil bulabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan farslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam anisahcoffee nasıl denedenizmi, kahve fiyatları piyasaya göre çok ucuz
Dışarda içtiğiniz orta karar standart ticari kahve kalitesindedir. Çok öyle kömür mömür değil, rezil değil, görece ucuz ticari blendler işte. En son bitirdiğim bolivar idi yanlış hatırlamıyorsam. Espresso blendi ama frenç pres, moka ve filtrede kötü değildi. Espressoda sütlüde de gayet gideri var.

Coffemamma Comandante Blend olabilir.Çok Koyu Amerikan tarzı pek sayılmaz ama Klasik espresso seviyesinde

Dışarda içtiğiniz orta karar standart ticari kahve kalitesindedir. Çok öyle kömür mömür değil, rezil değil, görece ucuz ticari blendler işte. En son bitirdiğim bolivar idi yanlış hatırlamıyorsam. Espresso blendi ama frenç pres, moka ve filtrede kötü değildi. Espressoda sütlüde de gayet gideri var.
teşekkür ederim, deneyeceğim. ben sadece espressoyu süt ile kullanıyorum, sek içmiyorum

Merhaba herkese. Uzun zaman oldu ama son 4 yilda acaba Turkiye piyasasinda bu konuda gelismeler oldu mu? Sanki hala duzgun dark roast yapan yerler yok gibi. Benim gibi dark roast seven insanlar nerden aliyor çekirdekleri?
Octagon Roastery'nin Yoda Blend'ini başarılı buldum. Ben sadece sütlü içeceklerde kullanıyorum, filtre olarak denemedim. Espresso, Americano & Aerocano olarak servis ettiğim kişiler de şimdiye kadar memnun kaldı. Genelde asiditeden dolayı hafif de olsa burun kıvırırlar :)

Nedense Türkiye'de malesef istedigim o blendleri veya hafif koyu (Starbucks çekirdekleri gibi degil tabi ki) cekirdekleri bulamıyorum.
Referans olsun diye Starbucks'ın sözde "Medium Roast"u ile karşılaştırmasını da ekleyeyim:
e9d39e2f-27b7-4675-a108-d893a90a7473.jpeg

Bu dönemki seçkilerine bakılırsa omniroasting'e yönelmişler biraz, ancak kendileriyle iletişime geçerseniz isteğiniz doğrultusunda bir çekirdek bulmanıza yardımcı olacaklarına eminim.

Geri