• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Almanya'daki Kahve Kavurucuları

Supremo kaffee den alışveriş yapan oldu mu? Kahveler ve ürünler güzel görünüyor. Comandante ve aksesuarları ilk burada satışa çıkıyor. İlginç olan kredi kartı geçmiyor, paypal ile çalışıyor, Türkiye'de paypal olmadığı için almak zor.

Geldiğimden beri birçok kavurucu denedim daha önceden de tanıdığım ama su konusunu çözebilmiş değilim. Kahvelerde canlılık 0. Önerisi olan olursa çok sevinirim. Bu arada farklı yerler denemek isteyenler Kofio’yu deneyebilir. 15-20 farklı kavurucudan geniş bir seçki var.

merhaba, almanyaya yeni tasindim, haliyle kavurucu arayisina girdim. konuyu canlandirmak adina yaziyorum. yeni önerileriniz varsa merakla bekliyorum

Son düzenleme:
merhaba, lamanyaya yeni tasindim, haliyle kavurucu arayisina girdim. konuyu canlandirmak adina yaziyorum. yeni önerileriniz varsa merakla bekliyorum
Tekrardan Merhabalar,

August63'ü önerebilirim.

Ken adlı arkadaşımız, Berlin ve çevresinde motorlu araçla gezerek farklı adreslerde kahve servisi yapmakta ve bir nevi kendi projesini yürütmektedir.

Bildiğim üzere çekirdekleri de kendisi kavuruyor.

Kendisi ile Frankfurt Kahve Festivalin'de tanışmıştım ve şu an şatışta olan çekirdekleri de deneme imkanı bulmuştum.

Guapacha - Kolombiya'yı hem festival de hem de evde kendim filtre kahve olarak demledim ve çok memnun kaldım.

Aynı zamanda,

Hamburg'dan Marshall Street'in çekirdeklerini de öneririm.
Kendilerinin kavurup kavurmadığı hakkında bir bilgi sahibi değilim ama denediğim kahveler gerçekten çok iyiydi. ( Düzeltme olarak, internet sitesindeki bilgiye göre kendileri kavuruyorlar.)
Denediğim çekirdekleri direk kendim kafeden temin ettim. O yüzden şu an online satışta değiller.

Kolombiya - El Diviso
Uganda - Masiei

Son düzenleme:
Tekrardan Merhabalar,

August63'ü önerebilirim.

Ken adlı arkadaşımız, Berlin ve çevresinde motorlu araçla gezerek farklı adreslerde kahve servisi yapmakta ve bir nevi kendi projesini yürütmektedir.

Bildiğim üzere çekirdekleri de kendisi kavuruyor.

Kendisi ile Frankfurt Kahve Festivalin'de tanışmıştım ve şu an şatışta olan çekirdekleri de deneme imkanı bulmuştum.

Guapacha - Kolombiya'yı hem festival de hem de evde kendim filtre kahve olarak demledim ve çok memnun kaldım.

Aynı zamanda,

Hamburg'dan Marshall Street'in çekirdeklerini de öneririm.
Kendilerinin kavurup kavurmadığı hakkında bir bilgi sahibi değilim ama denediğim kahveler gerçekten çok iyiydi. ( Düzeltme olarak, internet sitesindeki bilgiye göre kendileri kavuruyorlar.)
Denediğim çekirdekleri direk kendim kafeden temin ettim. O yüzden şu an online satışta değiller.

Kolombiya - El Diviso
Uganda - Masiei

hocam peki hangi suyu kullaniyorsunuz almanyada?

Köln'de birkaç coffee roastery & cafe keşfettim.

Gallery 4 - more than specialty coffee: Köln Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde. Barista ile konuştuğumda, kendi kavurma şirketlerinin esasen Kolombiya'da olduğunu söyledi. Kolombiya, Caldas bölgesinden Mandarina Honey adındaki kahvelerini paket olarak satın aldım. 160 saat boyunca honey anaerobic işleminden geçmiş bir kahve. SCA puanının 87.5 olduğu pakette yazıyor. Kahve fermantasyonda ayrıca mandalina kabuklarıyla kullanılmış. Damakta ve burunda hoş bir mandalina aroması var, içimi keyifli bir kahve. Bunun dışında mekanda bir kere kahve içtim. German Geischa kahvelerini denedim, fena değildi. Fincan kahvelerde %20 öğrenci indirimi var burada (3.50 euro civarı).

Blooming, merkezde Neuköln'de yer alıyor. Oldukça havalı bir yer. Bir kere kahve içtim, bir kere de paket kahve aldım. Üç paket alırsanız bundle indirimi yapıyorlar. Kahve paket fiyatları ortalama, fakat fincan epey pahalı (5 euro civarı).

Ernst yine üniversiteye yakın bir kahveci. Bir paket kahve aldım fakat hem kahveleri hem de kavrumlarını pek beğenmedim. Paket kahvenin fiyatı uygun olsa da, mekan oldukça pahalı.

Köln'de birkaç coffee roastery & cafe keşfettim.

Gallery 4 - more than specialty coffee: Köln Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde. Barista ile konuştuğumda, kendi kavurma şirketlerinin esasen Kolombiya'da olduğunu söyledi. Kolombiya, Caldas bölgesinden Mandarina Honey adındaki kahvelerini paket olarak satın aldım. 160 saat boyunca honey anaerobic işleminden geçmiş bir kahve. SCA puanının 87.5 olduğu pakette yazıyor. Kahve fermantasyonda ayrıca mandalina kabuklarıyla kullanılmış. Damakta ve burunda hoş bir mandalina aroması var, içimi keyifli bir kahve. Bunun dışında mekanda bir kere kahve içtim. German Geischa kahvelerini denedim, fena değildi. Fincan kahvelerde %20 öğrenci indirimi var burada (3.50 euro civarı).

Blooming, merkezde Neuköln'de yer alıyor. Oldukça havalı bir yer. Bir kere kahve içtim, bir kere de paket kahve aldım. Üç paket alırsanız bundle indirimi yapıyorlar. Kahve paket fiyatları ortalama, fakat fincan epey pahalı (5 euro civarı).

Ernst yine üniversiteye yakın bir kahveci. Bir paket kahve aldım fakat hem kahveleri hem de kavrumlarını pek beğenmedim. Paket kahvenin fiyatı uygun olsa da, mekan oldukça pahalı.
Buradaki yazınızı gördükten sonra, Köln'de Blooming'i deneme şansı buldum. Filtre kahve içmedim ama içtiğim Flat White gerçekten çok güzeldi. Mekan da çok güzeldi fakat yer bulma sıkıntısından dolayı içerde çok fazla zaman geçiremedim. Başka bir gün içinde de The Coffee Gang'e gittim. Oranın da ortamı çok güzeldi fakat içtiğim Flat White'ı hiç beğenmedim. Kendi kahvelerini mi kullanıyorlar yoksa başka bir kavurucuyu bilmiyorum ama gerçekten çok kötüydü. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, Gallery 4'ü bir sonraki seyahatimde denemek istiyorum.

Uygun fiyatlı seçenek arayanlara Quijote’yi öneririm. Hem espresso hem de filtre için aldığım kahvelerden memnun kaldım.

Köln de Blooming, Zwoo, Ernst, Coffeegang, Van Dyke önerebilirim Van Dyke özellikle ucuza çekirdek satıyor. Zwoo yeni kolumbia kahvesi getirdi filtreleri çok güzel oluyor. Blooming zaten end game gibi bir şey decent kullanıyorlar yerleri de çok tatlı ayrıca.

Köln de Blooming, Zwoo, Ernst, Coffeegang, Van Dyke önerebilirim Van Dyke özellikle ucuza çekirdek satıyor. Zwoo yeni kolumbia kahvesi getirdi filtreleri çok güzel oluyor. Blooming zaten end game gibi bir şey decent kullanıyorlar yerleri de çok tatlı ayrıca.
Önerinize istinaden bu yerleri not almıştım. Sadece Van Dyke'a gidebildim. Robusta karışımı sayfalarındaki en ucuz "Adorno" blendinden düz bir espresso servis ettiler. Çekirdeklerinden Blackbird'i espresso için satın aldım henüz denemedim.

İyi seviye bir deneyim değildi, beklentimin altında kaldı. Gidecek arkadaşlara notlarımı unutmadan yazayım dedim. :)

Hamburgta güncel olarak hangi kavurucuları önerirsiniz?

Geri