Tekrardan Merhabalar,
August63'ü önerebilirim.
Ken adlı arkadaşımız, Berlin ve çevresinde motorlu araçla gezerek farklı adreslerde kahve servisi yapmakta ve bir nevi kendi projesini yürütmektedir.
Bildiğim üzere çekirdekleri de kendisi kavuruyor.
Kendisi ile Frankfurt Kahve Festivalin'de tanışmıştım ve şu an şatışta olan çekirdekleri de deneme imkanı bulmuştum.
Guapacha - Kolombiya'yı hem festival de hem de evde kendim filtre kahve olarak demledim ve çok memnun kaldım.
Der Guapacha ist unser erster Omniroast Kaffee, den man sowohl als Filter sowie als Espresso zubereiten kann. Er erinnert an reife und tropische Früchte mit einem leicht zimtigen Nachgeschmack. Der Guapacha ist zugleich unser Charity Coffee Filterkaffee Röstung / Espresso Röstung / Specialty...
august63.de
Aynı zamanda,
Hamburg'dan Marshall Street'in çekirdeklerini de öneririm.
Kendilerinin kavurup kavurmadığı hakkında bir bilgi sahibi değilim ama denediğim kahveler gerçekten çok iyiydi. ( Düzeltme olarak, internet sitesindeki bilgiye göre kendileri kavuruyorlar.)
Denediğim çekirdekleri direk kendim kafeden temin ettim. O yüzden şu an online satışta değiller.
Kolombiya - El Diviso
Uganda - Masiei
Wir bringen die australische Kaffeekultur nach Hamburg! In unserem Café genießt du frisch gerösteten Kaffee und ein einzigartiges Frühstück.
www.marshall-street.de