• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress Timemore Muadili Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orhansari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bu ürünü Aliexpress ten almak istiyorum ama daha önce alışveriş yapmadığım için açıkçası biraz kaygılıyım. Daha önce bu siteden alış veriş yapan varmı? Amazon da en yakın fiyat 2 katı.
Ben bu satıcıdan C3S satın aldım. Sıkıntı çıkmadı. Tavsiye ederim. Bu arada C3S'in fiyatı da uygun şuan onada bir göz atın derim.

Benimde ilk değirmenim bu. Araştırarak aldım ama sadece belirttiğiniz fark yok bildiğim kadarıyla. CS3s de:
+ Topuz, topuz kapağı metal olarak değişmiş
+ Değirmenin içindeki üçlü plastik gövde, ikili metal gövde olmuş ve burr öncesi kayma yeri de güncellenmiş.
+ Ayar plakası ve vidası CNC ile kesilmiş daha muntazam duruyor.
+ Alt hazne düz bitişe sahip ve altında silikon ped var. Daha zarif ve işlevsel olmuş.

Gibi farklardan dolayı CS3s daha kaliteli duruyor. Yani tercih meselesi. Sonuçta yeni bir sürümü. Ben almışken neden olmasın diyerek tercih etmiştim :)

Burada karşılaştırması var.

Mesela altındaki silikon ped baya işe yarıyor. Basit gibi görünüyor ama kullanırken güzel bir deneyim sağlıyor.

Benimde ilk değirmenim bu. Araştırarak aldım ama sadece belirttiğiniz fark yok bildiğim kadarıyla. CS3s de:

Gibi farklardan dolayı CS3s daha kaliteli duruyor. Yani tercih meselesi. Sonuçta yeni bir sürümü. Ben almışken neden olmasın diyerek tercih etmiştim :)

Burada karşılaştırması var.

Mesela altındaki silikon ped baya işe yarıyor. Basit gibi görünüyor ama kullanırken güzel bir deneyim sağlıyor.

Haklısınız. Dişli milinin dengeli çalışması çok önemli.

C3s değirmenim elime ulaştı. Oldukça kaliteli olduğunu söyleyebilirim. İlk defa kullandığım için şuan uygun ayarı tutturmaya çalışıyorum.
V60 için hangi ayarda öğütmek gerektiğini bilen varsa lütfen paylaşsın.

C3s değirmenim elime ulaştı. Oldukça kaliteli olduğunu söyleyebilirim. İlk defa kullandığım için şuan uygun ayarı tutturmaya çalışıyorum.
V60 için hangi ayarda öğütmek gerektiğini bilen varsa lütfen paylaşsın.

Çekirdeğine göre değişmekle birlikte 14-16 gibi başlayabilirsiniz. Damak zevkinize göre yine çekirdeğe göre oynayabilirsiniz.

Hayırlı olsun. Ben de kullanıyorum. Gayet güzel bir değirmen. S almanız dshs iyi olmuş. Ayrıca daha sonra esp de olan plakayı takabilirsiniz. Espresso yükseltmesi gibi düşünebilirsiniz. Şu an elinizde olanla 6-7 clickte fena espresso çekmediğini söyleyebilirim. Tabiki hassas ayarı bulunmuyor. Yoklukta ideal Bi öğütüm veriyor. Bu clickte güzel Türk kahvesi de demleyebilirsinşz

Çekirdeğine göre değişmekle birlikte 14-16 gibi başlayabilirsiniz. Damak zevkinize göre yine çekirdeğe göre oynayabilirsiniz.

Hayırlı olsun. Ben de kullanıyorum. Gayet güzel bir değirmen. S almanız dshs iyi olmuş. Ayrıca daha sonra esp de olan plakayı takabilirsiniz. Espresso yükseltmesi gibi düşünebilirsiniz. Şu an elinizde olanla 6-7 clickte fena espresso çekmediğini söyleyebilirim. Tabiki hassas ayarı bulunmuyor. Yoklukta ideal Bi öğütüm veriyor. Bu clickte güzel Türk kahvesi de demleyebilirsinşz
Eyvallah.

Aliexpressten alınan öğütücü ile türk kahveci öğütebilen var mı? Espresso öğütüm ile türk kahvesi yapılır mı ya da? Ben un kıvamında öğütemedim

Aliexpressten alınan öğütücü ile türk kahveci öğütebilen var mı? Espresso öğütüm ile türk kahvesi yapılır mı ya da? Ben un kıvamında öğütemedim
Öğütüyor aslında 4 klikte erkek burr dişi burr a çok çok az sürtüyor bendeki değirmende 5 klikte TK ogutumu veriyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yani çeviriyorum çekiyorum fakat çok uzun sürede çok çok az kahve düşüyor aşağı 6-7 klikte, çekirdek ile alakalı olabilir mi
Benim elimdeki üründe genelde hızlı ve kolay gerçekleşiyor aslında 5 klik öğütümü.6-7 klikte yalpalama,burrlarda sürtme hissediyor musunuz veya sesi geliyor mu?Belki çekirdekler büyüktür ve klik nedeniyle dar olan boşluktan gecemiyorlardir küçük çekirdeklerle deneme imkanı bulursanız bir deneyebilirsiniz(ki şu ana kadar bana 5 klikte dahi boyle bir şey olmadı).

Benim elimdeki üründe genelde hızlı ve kolay gerçekleşiyor aslında 5 klik öğütümü.6-7 klikte yalpalama,burrlarda sürtme hissediyor musunuz veya sesi geliyor mu?Belki çekirdekler büyüktür ve klik nedeniyle dar olan boşluktan gecemiyorlardir küçük çekirdeklerle deneme imkanı bulursanız bir deneyebilirsiniz(ki şu ana kadar bana 5 klikte dahi boyle bir şey olmadı).

5 klikte mümkün değil öğütmez hocam benimki, 9 klikte anca oldu. Problem nedir acaba. Bu sizinki un kıvamı mı?
Benim elimdeki degirmenin versiyonu bu .
9 klikten çok daha incede ogutumler verebiliyor olmalı değirmeniniz acaba neden böyle?Daha önce detaylı temizlik yaptınız mı erkek ve dişi burr u sökerek?Disi burr u sökmek için 2 adet vidayı 4-5 numara alyan anahtari ile sokmeniz gerek sanırım daha önce yaptiysaniz belki hizalama konusunda bir yanlışlık yapmış olabilirsiniz.Sitede görsel geribildirimlere bakınca kullanıcıların yine çok ince öğütümler yapabildiğini görebilmek de mümkün çünkü.

Sadece mili çıkarttım, dişlileri sökmedim, anlamış değilim, benim de aynı model bilemiyorum şu an sebebini...

Geri