Dün firma içerisinde bir iletişim problemi olduğu için erken kapanmıştı. Bugün sabah uyarıda bulunmuştum. Ama sizler işin firmaya tekrar mail attım cevap gelirse tekrar bilgiledireceğim. Takipte kalın lütfenMerhaba, alımı kaçırdım diyebilir miyiz yoksa dünküne benzer sistemsel bir durum mu?
Link tekrar aktif olacak mı?
TeşekkürlerDönüş olmadı maile, cevap gelince yazacağım.
Ben abartarak sizin söylediğiniz duruma düştüm sanırım. (5x250, 6x150) Muhtemelen önümüzdeki ay alıma katılamam.Eğer tek kişiyseniz alımı pek abartmamak daha mantıklı. Önümüzdeki ay yine denemeyi çok istediğiniz bir kavurucuyu fazla stoğunuzdan ötürü pas geçme ihtimaliniz var![]()
Ben abartarak sizin söylediğiniz duruma düştüm sanırım. (5x250, 6x150) Muhtemelen önümüzdeki ay alıma katılamam.
Pandemi döneminde evde eşim ve kızım da kahveye düşünce, her akşam 2 demleme ile 1 litre kahveyi rahat tüketir olmuştuk.2150 gr. kahve almışsınız, %6'yla demleseniz 35,8 litre kahve içmeniz gerekiyor; evde her hafta sonu cupping partileri düzenlemezseniz bana da katılamazsınız gibi geliyor.![]()
Tabi evde 3 kahve sever olduktan sonra 2 kilo kahve bile yetmeyebilirPandemi döneminde evde eşim ve kızım da kahveye düşünce, her akşam 2 demleme ile 1 litre kahveyi rahat tüketir olmuştuk.
Evet dönüş oldu bu sabah, maalesef birşey yapamayacaklarını belirttilerProbador siparişin erken kapanması ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Konuyu merak ettim, cevap geldi ise bizlerle de paylaşmanız mümkün olur mu?
Ben birşey yapmaları için sormamıştım aslında, normal şartlarda belirlenen zamandan önce kapattıkları için asıl bize değil bu işi organize eden sizlere bir açıklama borçlu olduklarını düşündüğüm için yazdım. Daha önce katıldığım toplu alımlarda böyle bir zamanlama sorunu olmadığı için şaşırdım sadece.Evet dönüş oldu bu sabah, maalesef birşey yapamayacaklarını belirttiler.
Firmadan bilgi gelince sizlerle paylaşacağım.Kac kg alim yapildigi bilgisi paylasacak mi?