• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paket 1 den sonra dayanamayıp paket 2 olanıda aldım paket 3 alsam mi diye düşünmüyor değilim kafamda deli sorular emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Merhaba, alımı kaçırdım diyebilir miyiz yoksa dünküne benzer sistemsel bir durum mu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200815-183037.jpg
    Screenshot_20200815-183037.jpg
    86.4 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba, alımı kaçırdım diyebilir miyiz yoksa dünküne benzer sistemsel bir durum mu?
Dün firma içerisinde bir iletişim problemi olduğu için erken kapanmıştı. Bugün sabah uyarıda bulunmuştum. Ama sizler işin firmaya tekrar mail attım cevap gelirse tekrar bilgiledireceğim. Takipte kalın lütfen

Teşekkür ederim dönüşünüz için, 15'i akşam kapanacak denildiği için sanırım 23-24.00 gibi düşündüm. Olmazsa da sağlık olsun..

Bende ayın 15i olduğu için bugünü beklemiştim. Açılırsa güzel olur.

Link tekrar aktif olacak mı?

Acaba toplamda kaç kiloya ulaştık bu ay? Benim tahminim 500 kilonun aşıldığı yönünde, ama bakalım sandıklar açılınca belli olur...

Eğer tek kişiyseniz alımı pek abartmamak daha mantıklı. Önümüzdeki ay yine denemeyi çok istediğiniz bir kavurucuyu fazla stoğunuzdan ötürü pas geçme ihtimaliniz var :)
Ben abartarak sizin söylediğiniz duruma düştüm sanırım. (5x250, 6x150) Muhtemelen önümüzdeki ay alıma katılamam.

2150 gr. kahve almışsınız, %6'yla demleseniz 35,8 litre kahve içmeniz gerekiyor; evde her hafta sonu cupping partileri düzenlemezseniz bana da katılamazsınız gibi geliyor. 😁
Pandemi döneminde evde eşim ve kızım da kahveye düşünce, her akşam 2 demleme ile 1 litre kahveyi rahat tüketir olmuştuk.

Probador siparişin erken kapanması ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Konuyu merak ettim, cevap geldi ise bizlerle de paylaşmanız mümkün olur mu?

Probador siparişin erken kapanması ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Konuyu merak ettim, cevap geldi ise bizlerle de paylaşmanız mümkün olur mu?
Evet dönüş oldu bu sabah, maalesef birşey yapamayacaklarını belirttiler :(.

Evet dönüş oldu bu sabah, maalesef birşey yapamayacaklarını belirttiler :(.
Ben birşey yapmaları için sormamıştım aslında, normal şartlarda belirlenen zamandan önce kapattıkları için asıl bize değil bu işi organize eden sizlere bir açıklama borçlu olduklarını düşündüğüm için yazdım. Daha önce katıldığım toplu alımlarda böyle bir zamanlama sorunu olmadığı için şaşırdım sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri