• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarih konusunda yanlış anlaşılma olmuş düzeltildi :)

Stoklarla alakali bir sıkıntı olmaz degil mi arkadaslar, paket 1'i düşünüyorum ama yarın sipariş vermek istiyordum.

Çok kararsız kalarak paket 1 siparişimi verdim. Elimde halihazırda 500 gram kahve var,gelene kadar bitirebilirdim aslında ama uzun süredir soğuk algınlığıyla cebelleşiyorum ve burnum koku alamadığından kahve de içemiyorum. Dayanamadım,aldım yine de. Umarım herkesin kahvelerden aroma ve tatları alabileceği,eğlenceli ve zevkli,bilgi paylaşımının bol olduğu bir alım olur. Herkese çok teşekkürler:)

Set 4'ü almıştım, bu gün de set 3'ü Espresso denemeleri için aldım.🤗

Çok kararsız kalarak paket 1 siparişimi verdim. Elimde halihazırda 500 gram kahve var,gelene kadar bitirebilirdim aslında ama uzun süredir soğuk algınlığıyla cebelleşiyorum ve burnum koku alamadığından kahve de içemiyorum. Dayanamadım,aldım yine de. Umarım herkesin kahvelerden aroma ve tatları alabileceği,eğlenceli ve zevkli,bilgi paylaşımının bol olduğu bir alım olur. Herkese çok teşekkürler:)

test yaptirmanizi oneririm.

Haklısınız aslında,yok bu virüsten değildir bir iki güne geçer deyip de umursamazlık yapmamak lazım. En kısa sürede yaptırsam iyi olacak.
Virüs ve soğuk algınlığının belirtileri farklı şeyler, önce belirtilere bakmanızı öneririm.

paket 1 olarak bende katıldım. emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ağustos kahvelerini Eylül ayı içerisinde @orkunustel Orkun Bey ile birlikte sizlerinde katkıda bulunacağı formatta canlı yayında tadım etkinliği olarak planlıyoruz. Gerçekten çok keyifli bir etkinlik olacak canlı yayında sizler ile bir araya gelmek :) Seçkin Sinanoğlu'da @Seçkin ulaşamadım ikna edebilirsem kendisinide davet etmeyi planlıyorum.

Not: Seçkin abi şimdi dönüş yaptı teklifimizi kabul etti :)

Son düzenleme:
Ağustos kahvelerini Eylül ayı içerisinde @orkunustel Orkun Bey ile birlikte sizlerinde katkıda bulunacağı formatta canlı yayında tadım etkinliği olarak planlıyoruz. Gerçekten çok keyifli bir etkinlik olacak canlı yayında sizler ile bir araya gelmek :) Seçkin Sinanoğlu'da @Seçkin ulaşamadım ikna edebilirsem kendisinide davet etmeyi planlıyorum.

Not: Seçkin abi şimdi dönüş yaptı teklifimizi kabul etti :)
Suat hocam selamlar, etkinlikte Espresso denemesi de düşünüyormusunuz?

Suat hocam selamlar, etkinlikte Espresso denemesi de düşünüyormusunuz?
Maalesef espressoda çok farklı değişken var. Espresso konusunda büyük eksiklik olduğunun farkındayım, bunun için bir IG hesabı açtım yakında oradan etkinlikler ve bilgi paylaşmaya başlayacağım.

Maalesef espressoda çok farklı değişken var. Espresso konusunda büyük eksiklik olduğunun farkındayım, bunun için bir IG hesabı açtım yakında oradan etkinlikler ve bilgi paylaşmaya başlayacağım.
Eyvallah hocam, grubu ve sizi takipteyiz.🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri