• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Herkese merhaba, d63cafd068122359 toplu alıma katıldım. Keyifli yudumlar:coffee:

@cemtolgaizm merhaba , kargo ne zaman çıkar acaba seyahat durumu için soruyorum. ( 418d69e81937490617

Kargo takip koduyla ilgili detayı sitede görebiliyor muyuz? Sipariş no: 3bec848b3344105072

Kargo çıktığı zaman siparişler kısmında kod ve link çıkıyor, tıklayarak doğrudan takip yapabiliyorsunuz.

Acme fincanlarda lacivert rengi bu ay içinde stokta olurmu?😊
Marka belirtmiyorum ama gelmekte olan ithalatlarımız var, planımız Ağustos içine yetişmesi. Gümrük tarafında problem olmadığı takdirde yetişir demek isterim.

@cemtolgaizm İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim cold brew için : Bellavista ve dos rios ve V60 ; Inmaculada için tavsiye Comandante clik varmıdır acaba ?

@cemtolgaizm Şimdi paketi görünce fark ettim DOS RIOS 500g olarak sipariş geçmiştim 1000g olarak fazla gönderilmiş sanırım arkadaşlar yoğunluktan gözden kaçırdı ücretini takdim edebilirim

@cemtolgaizm Şimdi paketi görünce fark ettim DOS RIOS 500g olarak sipariş geçmiştim 1000g olarak fazla gönderilmiş sanırım arkadaşlar yoğunluktan gözden kaçırdı ücretini takdim edebilirim
1 sipariş karışmıştı, 2. tekini arıyorduk, bulmuş olduk. Afiyetler olsun, anlayışınız için teşekkürler :)

Çok teşekkürler öncelikle cevabınız için.
Alım yapacağım, ufak teknik bir soru da sorayım CMD C40 MK değirmenini kullanıyorum, ilk defa cold brew yapacağım, Hario Mizudashi ile.Acaba kaç click ile öğütüm yapmam gerekir?
2 saat ColdDrpip (damlama)
yönteminde 22kk

24 saat Coldbrew (bekletme)
yönteminde 34kk da öğütüyorum.

Gaziantep'te olmama rağmen kargom doğu turuna çıkmış galiba. Antep'i geçip 3 saat uzaklıktaki Diyarbakır'dan buraya gelir inşallah.

6.08.2025 23:00:00 İSTANBUL MARMARA TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME
8.08.2025 09:55:00 DİYARBAKIR DİYARBAKIR TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME

El Salvador finca la fany'de 250 Gr seçeneği yok mu? @cemtolgaizm

Selamlar, soğuk V60 demleme için öneriniz var mı?

Paketlerin kilidinde problem var galiba. En azından peru için diyebilirim. Malesef ikisi de yırtılarak açıldı. Başka bir pakete aktarıp degass bekleticem. Ancak alacak arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Ekli dosyalar

• IMG_0566.jpeg
    IMG_0566.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 120
Geri