• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Kahveler dün geldi. Kargo çok hızlıydı teşekkür ediyorum, diğer firmalara örnek olması dileğiyle.

Ama paketler için durum tam tersi. Zip kısımları sorunlu ve iyi değil maalesef. Hem kulakçıklar kopuyor hem de zipleme işlemi iyi değil. 4 paketten sadece 1 tanesini düzgün açabildim.

Bir de zipler genelde önde oluyordu bu paketlerde arkada olması şaşırttı, eminim önden açmaya çalışanlar da olmuştur

Kahveler dün geldi. Kargo çok hızlıydı teşekkür ediyorum, diğer firmalara örnek olması dileğiyle.

Ama paketler için durum tam tersi. Zip kısımları sorunlu ve iyi değil maalesef. Hem kulakçıklar kopuyor hem de zipleme işlemi iyi değil. 4 paketten sadece 1 tanesini düzgün açabildim.

Bir de zipler genelde önde oluyordu bu paketlerde arkada olması şaşırttı, eminim önden açmaya çalışanlar da olmuştur
Selamlar, bu paket konusu çok ilginçtir ki bu sene bu kadar eleştiri konusu haline geldi.

4 senedir aynı Dünya çapında bilinen bir üreticiden yaptırıyoruz. Hatta firmaya Türkiye'ye sokan ilk firma olduk. Daha sonrasında başka bilinen başarılı kavurucuların da aynı yerden yaptırdıklarını da duyduk.

Bunları yazma sebebim kalitesiz, ucuza kaçılmış bir paket olmadığını vurgulamak istiyorum. Hatta bizim imajımıza yakışır şekilde en iyisi olsun diye çalıştık. Zipler bizde arkada çünkü ben ön yüzündeki o görüntüden çok hoşlanmıyorum. Valfin konumu, zipin yönü hepsi kendi tasarımımızdır.

%1 hata payı var dedim evet ama 4 paketin 3'ünde sorun olması çok ilginç daha önce hiç başımıza gelmedi. Firmaya feedback olması açısından iletiriz muhakkak.

Bu kadar çok sönük kalması mümkün değil. Şuan ki haliyle degasing ile çözülecek bir durum gibi görünmüyor. Dediğim gibi bunu başka kavuruculardan aldığım çekirdeklerde de yaşamıştım.
Finca Divina Providencia’dan aynı şekilde ben de iyi sonuçlar alamadım üstelik bana gelen kahve 8 Temmuz kavrulmuş bir kahveydi. O yüzden degasing konusunda haklısınız. Farklı şekillerde demlemeler yaptım fakat sonuç değişmedi. Çok düz ve herhangi bir tat profili olmayan içimi keyifsiz çıktılar aldım. Sadece bu kahve üzerinde yorum yapabilirim çünkü bir tek bu kahveyi almıştım.

Comandante c40(16clix), 15gr, 1:16, Hario v60 01 dripper, Hario 40’lı kutu filtre, saka su, 94 C
(15clix), 14gr, 1:16 Kalita 155 dripper, etkin filtre, saka su, 94 C
(20clix), 20gr 1:16 Hario v60 Mugen, Hario v60 40’lı kutu filtre, abant su, 95 C

Son düzenleme:
Selamlar, bu paket konusu çok ilginçtir ki bu sene bu kadar eleştiri konusu haline geldi.

4 senedir aynı Dünya çapında bilinen bir üreticiden yaptırıyoruz. Hatta firmaya Türkiye'ye sokan ilk firma olduk. Daha sonrasında başka bilinen başarılı kavurucuların da aynı yerden yaptırdıklarını da duyduk.

Bunları yazma sebebim kalitesiz, ucuza kaçılmış bir paket olmadığını vurgulamak istiyorum. Hatta bizim imajımıza yakışır şekilde en iyisi olsun diye çalıştık. Zipler bizde arkada çünkü ben ön yüzündeki o görüntüden çok hoşlanmıyorum. Valfin konumu, zipin yönü hepsi kendi tasarımımızdır.

%1 hata payı var dedim evet ama 4 paketin 3'ünde sorun olması çok ilginç daha önce hiç başımıza gelmedi. Firmaya feedback olması açısından iletiriz muhakkak.
Yanıtınız için sağ olun :) Evet paketler, zipler dışında güzel ve kaliteli duruyor. Ben de tasarım açısından arkaya koymuşlardır dedim, dediğiniz gibi daha güzel duruyor.

2 adet kahveyle katıldım.
1755083461131.png

Finca Divina Providencia’dan aynı şekilde ben de iyi sonuçlar alamadım üstelik bana gelen kahve 8 Temmuz kavrulmuş bir kahveydi. O yüzden degasing konusunda haklısınız. Farklı şekillerde demlemeler yaptım fakat sonuç değişmedi. Çok düz ve herhangi bir tat profili olmayan içimi keyifsiz çıktılar aldım. Sadece bu kahve üzerinde yorum yapabilirim çünkü bir tek bu kahveyi almıştım.

Comandante c40(16clix), 15gr, 1:16, Hario v60 01 dripper, Hario 40’lı kutu filtre, saka su, 94 C
(20clix), 20gr 1:16 Hario v60 Mugen, Hario v60 40’lı kutu filtre, abant su, 95 C
degassingini tamamlamamış nice kahvede kabul edilebilir fincanlar çıkarmıştım. Bu durumun degassingle alakası yok.

3 kahve aldım, 2sinde paket problemi yaşamadım. Sert çekmek yerine bir tık yavaş yapınca sorunsuz açıldı.

Acımsı dümdüz bir tat alıyorsanız Öğütüm ayarınızı değiştirip (25-26click) su sıcaklığını 90-92'ye düşürüp 3 parçalı döküş deneyin bir de bence ( benim kargom teslim edilmediği için şu an sadece yazdıklarınız üzerinden yorum yapıyorum.)

Acımsı dümdüz bir tat alıyorsanız Öğütüm ayarınızı değiştirip (25-26click) su sıcaklığını 90-92'ye düşürüp 3 parçalı döküş deneyin bir de bence ( benim kargom teslim edilmediği için şu an sadece yazdıklarınız üzerinden yorum yapıyorum.)
Bu kahve üzerinde tüm paketi denemelerle bitirdim. Herhangi bir şekilde sonuç alınmıyor maalesef. Hiç zorlamadan cold brewa ayırmak şart

17.07 kavrumlu Siberia'yı dün ikinci kez demledim. Biraz normalde gittiğimden daha inceye gittim. Önceki senelerde 2 kilo kadar içtiğim Kiandu vardı, ona benzettim(varyeteleri aynı zaten biri Kenya kahvesi sadece). Eskilere gittim biraz, iyi geldi. Siberia biraz daha tatlı tarafta farklı olarak. Deneyim başlığına da reçeteli şekilde yazarım birazdan.

Gelince bu reçetenin de çalışmayacağını göreceksiniz. Umarım siz verim alırsınız. Ancak fazla beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
@cemtolgaizm Alaska blend 250 gr alamıyor muyuz? seçeneklerde çıkmıyor

Büyük ihtimalle bi’ şekilde en hızlı teslimat yapan işletme.

Merhaba filtre demlemeler için su markası öneriniz var mı ve inmaculada için bir reçete paylaşabilir misiniz? @cemtolgaizm

Şu ana kadar aldığım 3 kahvenin 2siyle yaptığım demlemelerle keyifli kahve elde ettim. Elbette damak tadım ve demleme şeklim itibariyle notaları elde etmek benim için zor fakat seçtiğim kahveler beni gayet memnun etti o yüzden teşekkür ederim.

Guatemala Dos Rios için kaç gün degassing önerirsiniz? @cemtolgaizm

Hafta sonu 31.07 kavrumlu Divina'yı ilk kez demledim. ZP6 3.5 klik + Orea v4 Narrow(Klasik taban kullandım) ile 95c Nestle su ve 20 gr kahve 75-190-270-340 olarak demledim. Açıkçası yorumlara pek anlam veremedim çünkü tertemiz bi yıkanmış kahve. Belki batchlerde sıkıntı vardı bilemedim ama ben gayet tatlı, uzun bitişli, meyve suyu gibi bir çıktı aldım. Öyle ne yaparsanız yapın iyi çıktı alınmayacak bir çekirdek değil, kavrum hiç değil ki hatta hala çok köpürüyo kahve ben biraz daha bekletmeyi düşünüyorum daha oturaklı sonuçlar için.

Geri