• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ağustos 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Baristocrat

Oy: 2 0.8%
  • Hound

Oy: 37 14.0%
  • Tone

Oy: 36 13.6%
  • Kimma

Oy: 5 1.9%
  • Poka

Oy: 2 0.8%
  • Couch

Oy: 0 0.0%
  • Molecule

Oy: 1 0.4%
  • Gordion

Oy: 14 5.3%
  • Kernel

Oy: 3 1.1%
  • Clean Cup

Oy: 12 4.5%
  • Kronotrop

Oy: 8 3.0%
  • Montag

Oy: 18 6.8%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 7 2.6%
  • William's

Oy: 33 12.5%
  • Grizzly

Oy: 62 23.4%
  • Tetra

Oy: 10 3.8%
  • Vitus

Oy: 9 3.4%
  • Lot

Oy: 6 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    265

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*

+Oy değiştirme açıktır.

Etkinlik koordinatörleri
@emrekocakurt , @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam .

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.

paint.png

Ben Hound dedim. Yeni kavurucu olması keyifli oluyor, bu ay olduğu gibi. Eğer Hound bu ay seçilirse de önümüzdeki ay Molecule diyeceğim.

Bir iki aydır seçilme potansiyeli olan firmaların seçkilerini gözlemlediğimde en keyifli alımı Tone coffee nin sağlayacağını düşünüyorum baya oyuncaklı keyifli seçkisi var, yakın zamanda alışveriş yaptım ve memnun kaldım denemek istediğim bi kaç kahveleri daha var ve neden olmasınn...

Grizzly olsun diyorum bu ay yeni seçkilerini merak ettim Carbonic Maceration Honey gördüm ve neden olmasın diyorum :)

Seçkileri inceledikten sonra Hound ile Montag arasında kaldım. Hound da karar kıldım, Montag da öbür aya yazarım artık.

Tone'dan yana oyumu kullandım, seçki olarak kendilerini her geçen gün daha da geliştirdiklerini düşünüyorum. Kullandığım çekirdeklerinden de hep memnun kaldım.

Bu sefer Hound yapalım. Ağustosta Anıl Bey'e fazla mesai yaptıralım. Seçilmemiş firmalara şans vermek lazım.

Uzun süre önce kahvelerini içmiştim. Şuan hangi noktada olduklarını merak ettiğim için ve biricik şehirimin güzel insanları olduğu için Gordion diyorum.

Geri