• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ağustos 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Baristocrat

Oy: 2 0.8%
  • Hound

Oy: 37 14.0%
  • Tone

Oy: 36 13.6%
  • Kimma

Oy: 5 1.9%
  • Poka

Oy: 2 0.8%
  • Couch

Oy: 0 0.0%
  • Molecule

Oy: 1 0.4%
  • Gordion

Oy: 14 5.3%
  • Kernel

Oy: 3 1.1%
  • Clean Cup

Oy: 12 4.5%
  • Kronotrop

Oy: 8 3.0%
  • Montag

Oy: 18 6.8%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 7 2.6%
  • William's

Oy: 33 12.5%
  • Grizzly

Oy: 62 23.4%
  • Tetra

Oy: 10 3.8%
  • Vitus

Oy: 9 3.4%
  • Lot

Oy: 6 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    265
Hangileri acaba acemiyiz öğrenelim :/ paylaşırsanız sevinirim
İsim vermem etik olmaz ama burada sayfalarca memnuniyetsizlik okudugum bazı kavurucuların ismini görmem kaynaklı bir dilekte bulundum sadece.

Grizzly yeni seçkilerini çok merak ettim +1

2 adet seçkisi olan bir işletme neden listeye giriyor, bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

2 adet seçkisi olan bir işletme neden listeye giriyor, bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
Listemizi firmalarla iletişime geçerek ve yeterince nitelikli mi ayrımına giderek fazlasıyla kompakt hale getirdik. Tablodaki sayılar sizlere yardımcı olmaları için varlar. Nitelikli olan bir kavurucuyu listeden elemektense sayıları açıkça sunduğumuz bu noktada işi üyelerimizin hür iradesine bırakmayı uygun buluyoruz diyebilirim. Kahve Kulübü üyelerimiz ariftir. :)

#Hound diyorum

T_O_N_E diyorum.

Seçkinin genişligi ve ilgi çeken kahveleri ile GRİZZLY dedim. Kavrumlarını da begeniyorum geçmişte aldıklarım hep iyiydi.

Geri