• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
31 Temmuz kavrumlu Colombia Inmaculada 18gr K6 100 Click 300Ml Etkin2 ile demledim. Gerçek çok keyifli bir kahve çıktısı aldım. 90-85'lere inmiştim ancak bu kadar tatlı olmamıştı. Bir tık kalınlaştırınca süper oldu.

Ben 3 ayrı kahve aldım. Çok övgü alan bir kavurucu olduğu için beklentim yüksekti. Ancak 3 çekirdek de neredeyse nitelikli kahve denemeyecek standartlardaydı. Kuru kokuda is ve kağıt kokusu tamamen bardağa da yansıyordu. Öğütücü ve su gibi parametrelerde de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum o yüzden bu alım beni çok şaşırttı.

Siparişinizi hazırlamaya başladık. Sipariş Numaranız :
2b92be092050626471
katıldık bakalım

Ben 3 ayrı kahve aldım. Çok övgü alan bir kavurucu olduğu için beklentim yüksekti. Ancak 3 çekirdek de neredeyse nitelikli kahve denemeyecek standartlardaydı. Kuru kokuda is ve kağıt kokusu tamamen bardağa da yansıyordu. Öğütücü ve su gibi parametrelerde de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum o yüzden bu alım beni çok şaşırttı.
Bu duruma ben de şaşırıyorum. Kendilerinden daha önce de birçok çekirdek denedim. Ama bu durumu daha önce yaşamamıştım

Americano için hangi blend daha uygun olur alaska ve Rocky mountains deneyenler var mıdır?

Bu arada sayılı günler kalmışken Web Sitemize 2 yeni kahve eklenmiştir.
1'i Espresso severlere, diğeri ise Filtre kavrum. :)

03ca0260906394603 numaralı sipariş ile ayın 2. alımına katıldım. Eylül ayının kazananı bana çok hitap etmemiş gibiyken, risk alamadım.

Ben de bu aydan oldukça memnun kaldım, son saatler 2. alımı yaptım.

0c4cf2a52185946852 numaralı siparişi ayın 28'inde verdim.
Ne zaman yola çıkar acaba?

Geri