• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Paketlerin kilidinde problem var galiba. En azından peru için diyebilirim. Malesef ikisi de yırtılarak açıldı. Başka bir pakete aktarıp degass bekleticem. Ancak alacak arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Yanlış anlamayın, iki pakette de olduğu için check etmek adına soruyorum. Paketin arkasındaki şu kulakçığı çekerek açtınız değil mi? Arkadan değil de ön taraftaki kulakçığı çekmeye çalışmış olabilir misiniz?

WhatsApp Görsel 2025-08-10 saat 11.27.28_ba5a27bb.jpg

Estağfurullah
İkisini de sizin gösterdiğiniz yerden açmaya çalışmıştım. Daha önce de grizzliyden aldığım kahvelerin paketlerinde böyle birşey yaşamamıştım. Zaten sıkıntısı şöyle kilidi yapışmış vaziyette ondan kulakçıktan çekince kopuyor. Sonra elimle yırttım. Kilidi bu haldeyken açmaya çalıştığımda da açılmıyor.

Estağfurullah
İkisini de sizin gösterdiğiniz yerden açmaya çalışmıştım. Daha önce de grizzliyden aldığım kahvelerin paketlerinde böyle birşey yaşamamıştım. Zaten sıkıntısı şöyle kilidi yapışmış vaziyette ondan kulakçıktan çekince kopuyor. Sonra elimle yırttım. Kilidi bu haldeyken açmaya çalıştığımda da açılmıyor.
Bu arada paketin bu sorunu dışında iced latte için alaska blend almıştım çok güzel yakışıyor. Peruları da cold brew için kullanacağım. Onun da üzmeyeceğinden eminim. Alımda emeği geçen tüm herkese teşekkürler

Arkadaşlar Buzdağı su kullanan varsa ambalaj üzerindeki ph değeri vs. Olduğu bölümü çekip atabilir misiniz? Lazım olduda..

“Nereye yazayım bilemedim bu konu başlığına yazmak durumunda kaldım.”

Bu ay ki alımdan çok memnun kaldım, zaten makina setimi de burdan almıştım o alımda da çok memnun kalmıştım. elinize sağlık fiyat performans basit- sade. Afilli kaplar yok, toplu alımı stok bitirim olarak düşünmeyen bir işletme. Tat profili bana göre standart ve iyi. Yolunuz açık olsun.

Arkadaşlar Buzdağı su kullanan varsa ambalaj üzerindeki ph değeri vs. Olduğu bölümü çekip atabilir misiniz? Lazım olduda..

“Nereye yazayım bilemedim bu konu başlığına yazmak durumunda kaldım.”

Ekli dosyalar

• 17548350382771227193653924655150.jpg
    17548350382771227193653924655150.jpg
    113.5 KB · Görüntüleme: 85
Paketlerin kilidinde problem var galiba. En azından peru için diyebilirim. Malesef ikisi de yırtılarak açıldı. Başka bir pakete aktarıp degass bekleticem. Ancak alacak arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Zipten ziyade ambalajın muhtemelen opp ve polietilen katmanında yırtılma direnci pek sağlıklı değil.Çentikli yerden tutup çekerken uzama ve sünme olmuş gibi..

Zipten ziyade ambalajın muhtemelen opp ve polietilen katmanında yırtılma direnci pek sağlıklı değil.Çentikli yerden tutup çekerken uzama ve sünme olmuş gibi..
Aslında başta kulakçık kopup sonra kendim uygun yerden açamayınca yırttım görüntünün sebebi o olabilir. Açıldığında da kilit yırtık tarafta kaldı. Açmaya çalıştığımda yine olmadı. Ancak belki gerçekten benle alakalı problem de olabilir başka kimsenin başına gelmediyse. Çünkü aynı problemi iki pakette yaşamak onlarında sadece bana denk gelmesi ihtimali oldukça düşük.

31 temmuz kavrumlu el salvador finca divina providencia çekirdeğinden bir türlü verim alamadım. Parametreleri değiştirmeme rağmen tatlılıktan uzak, cansız, damakta kuruluk bırakan fincanlar elde ettim. Su olarak abant, saka, buzdağı kullandım. Cmd c40 değirmen ile öğütüyorum. Ancak sonuç değişmiyor.

Son düzenleme:
31 temmuz kavrumlu el salvador finca divina providencia çekirdeğinden bir türlü verim alamadım. Parametreleri değiştirmeme rağmen tatlılıktan uzak, cansız, damakta kuruluk bırakan fincanlar elde ettim. Su olarak abant, saka, buzdağı kullandım. Cmd c40 değirmen ile öğütüyorum. Ancak sonuç değişmiyor.
Yalnız olmadığımız görmek güzel. Ben de değişik tip demleme ekipmanları, su sıcaklıkları be reçeteler denesem de iyi neticeler elde edemedim. En azından bu çekirdek özelinde beklentiyi karşılayamadığını söylemeliyim

Zipin açılması gereken yerle yırtılan/kesilen yer baya uzakta kalmış. Paketin sol tarafındaki kulakçıktan(sayfanın başında görseli var) açmaya çalıştığınıza emin misiniz? İkinci resimde solda belli olan kulakçıktan çekmeniz lazım. Sizin de ikinci fotoğrafınızda belli oluyor kulakçık.
Sorun giderildi teşekkürler. Bilgi kirliliğin oluşturmaması ve yanlış intiba bırakmaması adına sildim. 🙏🏻🙋🏻

Yalnız olmadığımız görmek güzel. Ben de değişik tip demleme ekipmanları, su sıcaklıkları be reçeteler denesem de iyi neticeler elde edemedim. En azından bu çekirdek özelinde beklentiyi karşılayamadığını söylemeliyim
Ben kavrumdan ya da çekirdeğin yeşil haldeyken ömrünü doldurmasından dolayı bu tarz bir netice aldığımızı düşünüyorum. Buna benzer sorunu başka kavurucularda da yaşamıştım. Kendileri de tekrar kontrol ettiklerinde bahse konu çıkarımı yapmışlardı.

La siberia çekirdeği de aynı durumda @cemtolgaizm

Ben kavrumdan ya da çekirdeğin yeşil haldeyken ömrünü doldurmasından dolayı bu tarz bir netice aldığımızı düşünüyorum. Buna benzer sorunu başka kavurucularda da yaşamıştım. Kendileri de tekrar kontrol ettiklerinde bahse konu çıkarımı yapmışlardı.

La siberia çekirdeği de aynı durumda @cemtolgaizm

Ben henüz kavrumun yeni olduğunu düşünüyorum,10 gün kadar daha beklemenizi tavsiye ederim

Biz de kontrolümüzü yapacağız tabii ki, ama ben bahsettiğiniz konuda nemden şüphelendim biraz degass kaynaklı bir tadı betimlemiyorsanız eğer. Yazın kahvelerde dengesizlik olabiliyor, kargo ortamı vs dahil edince.

Aslında başta kulakçık kopup sonra kendim uygun yerden açamayınca yırttım görüntünün sebebi o olabilir. Açıldığında da kilit yırtık tarafta kaldı. Açmaya çalıştığımda yine olmadı. Ancak belki gerçekten benle alakalı problem de olabilir başka kimsenin başına gelmediyse. Çünkü aynı problemi iki pakette yaşamak onlarında sadece bana denk gelmesi ihtimali oldukça düşük.
Paketlerde %1’lik bir hata payı var o yüzden açılış şekli olmayabilir hata. Hatta benim de başıma geldi, 2 kere üst üste zip açılmadı. İkimiz şanslı sayılırız :)

Ben henüz kavrumun yeni olduğunu düşünüyorum,10 gün kadar daha beklemenizi tavsiye ederim
Bu kadar çok sönük kalması mümkün değil. Şuan ki haliyle degasing ile çözülecek bir durum gibi görünmüyor. Dediğim gibi bunu başka kavuruculardan aldığım çekirdeklerde de yaşamıştım.

Geri