puspus
Barista
- İsim
- Yücel
Daha fazla
- İsim
- Yücel
- Espresso Makinesi
- BFC Ela Junior
- Değirmen
- Mazzer Mini, Eureka Specilieta, Timemore Chesnut G1
- Ekipmanlar
- V60,Güralita,Delter, Chemex, Mokapot
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Ümraniye
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Ümraniye-Dudullu
Ne aradığınız ne istediğiniz tam olarak nedir?
Espresso tarzı çıktı alan taşınılanilir bir alet mi?
İlk mesajdaki seçeneklerden,
Delter : çıktı olarak V60 benzeri temiz bir fincan çıkarır. Demleme yöntemi: percolation.
Aeropress/go : (go ‘ yu tam bilmiyorum ama tahminim demleme mantığı aynı olup taşınılabilirliği daha kolay olduğu) aeropress’te 0,5-1 bar arasında bir basınç oluşuyor ve immersion demleme yöntemi ile kahve demlenir. Daha yoğun gövdeli bir çıktı elde edersiniz ki ilk çıktığında espressoya en yakın kahve diyenler çoktu. Bana sorarsan americanoya yakın.
Espresso gibi az ama yoğun bir kahve istiyorsanız nanopresso gibi mobil manuel aletlere bakmakta fayda var.
Espresso tarzı çıktı alan taşınılanilir bir alet mi?
İlk mesajdaki seçeneklerden,
Delter : çıktı olarak V60 benzeri temiz bir fincan çıkarır. Demleme yöntemi: percolation.
Aeropress/go : (go ‘ yu tam bilmiyorum ama tahminim demleme mantığı aynı olup taşınılabilirliği daha kolay olduğu) aeropress’te 0,5-1 bar arasında bir basınç oluşuyor ve immersion demleme yöntemi ile kahve demlenir. Daha yoğun gövdeli bir çıktı elde edersiniz ki ilk çıktığında espressoya en yakın kahve diyenler çoktu. Bana sorarsan americanoya yakın.
Espresso gibi az ama yoğun bir kahve istiyorsanız nanopresso gibi mobil manuel aletlere bakmakta fayda var.