Tanesi maksimum 20 kuruş iken değmez. Biz ki her parametreye en ince şekilde dikkat ederken tek kullanımlık filtreyi defalarca (80 kez) kullanmak bana mantıklı gelmiyor.AeroPress filtrelerisini kullandıran sonra yıkayıp kurutsak ve sonra tekrarı kullanmayı denesek sizce nasıl olur?
Tıkanır, gözenekleri açılır, önceki demlemeden tat kalır. Yani keyif kaçırırAeroPress filtrelerisini kullandıran sonra yıkayıp kurutsak ve sonra tekrarı kullanmayı denesek sizce nasıl olur?
Özellikle aynı kahve için kullanılacaksa, kullanılmış filtre olmasının bir şey fark ettireceğini düşünmüyorum, en azından birkaç kez için çünkü zaten basınç uyguladığımız için demleme süresini biz ayarlıyoruz.AeroPress filtrelerisini kullandıran sonra yıkayıp kurutsak ve sonra tekrarı kullanmayı denesek sizce nasıl olur?
Aynı fikirdeyim. Europan coffee trip videosunda gördüğümden beri ben de yıkayarak kullanıyorum (Üreticisi Alan Adler kendisinin yıkadığını belirtmiş.). Hissedilebilecek bir tat farkı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bariz bir basınç oluşuyor ilk demlemeye göre tıkanmadan dolayı. Ancak süre bizim elimizde sizin de söylediğiniz gibi.Özellikle aynı kahve için kullanılacaksa, kullanılmış filtre olmasının bir şey fark ettireceğini düşünmüyorum, en azından birkaç kez için çünkü zaten basınç uyguladığımız için demleme süresini biz ayarlıyoruz.
Üreticisi Alan Adler abimiz bir videosunda en az 6 kere kullanabileceğimizi söylemişti, tavsiye etmem ama aynı kahveyi yapıyorsanız ve başka bir çözüm yolu yoksa çok problem olacağını sanmıyorum.AeroPress filtrelerisini kullandıran sonra yıkayıp kurutsak ve sonra tekrarı kullanmayı denesek sizce nasıl olur?
Güncel satış bilgisi olan var mı? Birçok yere baktım stokta yok![]()
istanbulkahveakademisi.com
![]()
AEROPRESS FİLTRE KAĞIDI - İSTANBUL KAHVE AKADEMİSİ
Aeropress için tasarlanmış tatsız ve kokusuz beyaz filtre. Aeropress ürününüzden en iyi lezzeti alabilmeniz için özel olarak hazırlanmıştır. 350 adettir tek kullanımlık kağıt filtre içermektedir.istanbulkahveakademisi.com
![]()
Aeropress ve Aeropress Go için Mikro-Filtre
AeroPressGo ile hazırlanan kahveler yüksek basınç sayesinde saf ve lezzetlidir. 350 adet filtresi ile birlikte şimdi Coffeelso ile kapınızda!www.coffeelso.com
![]()
AeroPress Mikro Filtre | (350 ad.) - AeroPress® - Mira Gıda Turizm ve Ticaret A.Ş.
Kahve ve kahve ekipmanları konusunda hizmet veren ve kaliteden ödün vermeyen firmamız dünya çapında kalitesi ispatlanmış, kahve tutkunlarına en iyi alternatifleri sunan, İtalya’nın önde gelen kahve markası Caffè Vergnano’yu Türkiye’deki kahve severlere sunmaktadır.www.miragida.com