• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress kağıt filtre?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AeroPress filtrelerisini kullandıran sonra yıkayıp kurutsak ve sonra tekrarı kullanmayı denesek sizce nasıl olur?
Tıkanır, gözenekleri açılır, önceki demlemeden tat kalır. Yani keyif kaçırır

AeroPress filtrelerisini kullandıran sonra yıkayıp kurutsak ve sonra tekrarı kullanmayı denesek sizce nasıl olur?
Özellikle aynı kahve için kullanılacaksa, kullanılmış filtre olmasının bir şey fark ettireceğini düşünmüyorum, en azından birkaç kez için çünkü zaten basınç uyguladığımız için demleme süresini biz ayarlıyoruz.

Hiç stok bulamazsanız cafec filtre alıp kesebilirsiniz, ben elimdekiler bitince deneyeceğim daha düzgün olacağı kesin :D

Özellikle aynı kahve için kullanılacaksa, kullanılmış filtre olmasının bir şey fark ettireceğini düşünmüyorum, en azından birkaç kez için çünkü zaten basınç uyguladığımız için demleme süresini biz ayarlıyoruz.
Aynı fikirdeyim. Europan coffee trip videosunda gördüğümden beri ben de yıkayarak kullanıyorum (Üreticisi Alan Adler kendisinin yıkadığını belirtmiş.). Hissedilebilecek bir tat farkı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bariz bir basınç oluşuyor ilk demlemeye göre tıkanmadan dolayı. Ancak süre bizim elimizde sizin de söylediğiniz gibi.
V60 için yapmak süreyi çok uzattığından olmuyor ancak aeropresste gayet olumlu sonuçlar alıyorum .Parasından ziyade kağıt kullanımını da değerlendirmek lazım.

Üreticisi Alan Adler abimiz bir videosunda en az 6 kere kullanabileceğimizi söylemişti, tavsiye etmem ama aynı kahveyi yapıyorsanız ve başka bir çözüm yolu yoksa çok problem olacağını sanmıyorum.

Güncel satış bilgisi olan var mı? Birçok yere baktım stokta yok 🤔

Güncel satış bilgisi olan var mı? Birçok yere baktım stokta yok 🤔

Teşekkür ederim 😋

Geri