• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress kağıt filtre?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozzzy

Yeni Üye
İsim
Ozgur
Daha fazla  
İsim
Ozgur
Aeropress için kağıt filtre bulamıyorum. Link paylaşabilen olursa çok sevinirim . İyi günler dilerim

Petranın sitesinde var gözüküyor, hem de çok uygun bir fiyata ama güncel olmayabilir bir sorun isterseniz

Perfettonun sitesinde de görünüyor, oraya da bakabilirsiniz. Son zamanlarda gümrük çok yavaş işliyor, çoğu filtre ve ekipmanda sıkıntı yaşanıyor sanırım

Petra yı aradım önümüzdeki hafta geleceğini söyledi, getiren firmada sorun varmış. Perfetto biraz pahalı gibi. Yan sanayi 300 filtre 80TL yazmışlar.

Petra yı aradım önümüzdeki hafta geleceğini söyledi, getiren firmada sorun varmış. Perfetto biraz pahalı gibi. Yan sanayi 300 filtre 80TL yazmışlar.

Yan sanayi değil delterpress filtresi ancak aeropress'te de kullanılabildiğinden öyle kategorileştirmis olabilirler.

Türkiyede filtre stoğu olmadığı için delter filtreleri uyar mı diye ben de bir ara bakmıştım. Aeropress filtresinin çapı 6.35 cm fakat delter press filtresinin çapı 6.5 cm. Ufak bir fark gibi gözüküyor ama sanıyorum uyum sağlamaz.

Geçen hafta AeroPress sormak için Mira Gıda'ya mail attım. AeroPress'lerin gümrük işlemlerinin sürdüğünü ve yakında stoklara gireceğini söylediler. Aynı şekilde AeroPress'e de mail attığımda şu an Türkiye'de sipariş alan ve ürün tedarik eden tek yerin Mira Gıda olduğunu söylediler. AeroPress ile beraber filtre de stoklara girer muhtemelen. Orayı takip etmenizi tavsiye ederim.

Sanırım şuradan takip edeceğiz

58 TL 350 adet kaçırmayın bence. Ucuz yollu arıyorsanız tabi. Orjinal olmadığı belli.

1605355468083.png

Geri