• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress için Değirmen Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aeropress için değirmen önerisi

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .
Molent? Her yerde yerli uretim canimiz bitanemiz diyenler nerede :) molent pocket fiyat performans olarak son derece basarili, yok ben plastik hissiyati sevmiyorum diyosaniz g50?

Selamlar,

Bütçeniz dahilinde özellikle puor-over performası olarak,aeropress biraz immersion ama aynı yöntemde de performansı tarşılamayacak Comandante'dir zannımca.Lakin espressoya'da kayacaksanız kendi kullandığım 1ZPresso markasının JX Pro modelini tavsiye ederim.

5.000 bütçem var en iyisi olsun diyorsanız, Kinu M47 alın geçin derim. :)

o da çok güzel ama baya hantal duruyor. Bu sebeple çoğunluğa uyarak comandante seçtim. Comandante ve aeropress çok uyacak gibi bi his var içimde inşallah pişman olmam.
Pişman olmazsınız aldığınız değirmen dünya çapında kabul görmüş yarışmalarda neredeyse standart olmuş bir değirmen. Hayırlı olsun.

o da çok güzel ama baya hantal duruyor. Bu sebeple çoğunluğa uyarak comandante seçtim. Comandante ve aeropress çok uyacak gibi bi his var içimde inşallah pişman olmam.
Klana hoş geldiniz öyleyse. :) Buralar hep Comandante, uzun süre de öyle kalacak gibi ;)

Bu arada comandante kavanozu ve Aeropress ağzı birebir uyumludur, yani evet güzel uyar. :)

Geri