• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress için Değirmen Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aeropress için değirmen önerisi

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .

coffee

Üye
İsim
coffee
Aeropress için değirmen almak istiyorum. 5.000 tlden ucuz ve taşınabilir olsun. Bi kere alayım uzun ömürlü kullanayım. Aeropress ve bazen Türk kahvesi yapmak için kullanmayı düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Kapanış editi: Oy veren herkese çok teşekkür ederim. Çoğunluğa uyarak comandante siparişi verdim.

Son düzenleme:
Bütçenizin yettiği

Niche. En rahatı. Ek43 önerirler falan, kanmayın onlara.

öneriler için çok teşekkür ederim ama ben daha çok el değirmeni olsun istiyorum. Kampa, işe, gezmeye... Heryere benimle gelsin istiyorum.
Kinu, comandante, 1zpresso k pro - plus ya da timemore x seçenekleriniz var, daha alt değirmenlere bakmayın bence

Her yere kolayca götürmek için hem hafif, küçük olmalı hem de aeropress öğütümleri için ince öğütümlerde hızlı olmalı. Böyle deyince aklıma Knob'dan başka değirmen gelmedi ancak onun da teslim tarihi aylar sonrası sanırım.

1zpresso ve Kinu değirmenleri ağır veya büyük. Timemore X ne kadar ağır bilmiyorum ama o da çok taşınabilir durmuyor. Comandante'nin ince öğütümlerde o kadar hızlı olmadığını duydum.

Her değirmenin bir avantajı bir dezavantajı var. Knob'u bilmiyorum ancak diğer değirmenler her türlü mutlu eder.

Her yere kolayca götürmek için hem hafif, küçük olmalı hem de aeropress öğütümleri için ince öğütümlerde hızlı olmalı. Böyle deyince aklıma Knob'dan başka değirmen gelmedi ancak onun da teslim tarihi aylar sonrası sanırım.

1zpresso ve Kinu değirmenleri ağır veya büyük. Timemore X ne kadar ağır bilmiyorum ama o da çok taşınabilir durmuyor. Comandante'nin ince öğütümlerde o kadar hızlı olmadığını duydum.

Her değirmenin bir avantajı bir dezavantajı var. Knob'u bilmiyorum ancak diğer değirmenler her türlü mutlu eder.
görsel olarak en güzeli comandante gibi. kinu ilk kez gördüm ama araştıracağım. hario konusunda ne düşünüyorsunuz.

görsel olarak en güzeli comandante gibi. kinu ilk kez gördüm ama araştıracağım. hario konusunda ne düşünüyorsunuz.
Bence comandante biraz hantal duruyor gerçekte (linç geliyor). Çok da ergonomik değil.
Hario değirmenlerden uzak durun hocam

Geri