• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ada Coffee Roasting

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykansin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değerli forum üyleri merhaba,
İsmim Bedreddin Vardar yaş 35 Sakarya ilinde ikamet ediyorum bende sizler gibi kahve tutkunuyum.

2019 yılında kahve tutkuma ticari girişimle devam etmek istedim Ada Kahve markasıyla türk kahvesi imalatı yapıp bulunduğum ilde toptancı ve yerel marketlere satışını yapmaya çalıştık güçlü markaların karşısında bizim yerel markamazın pek şansı olmadı diyebilirim.

Şimdi ticari girişimimize Ada Coffee Roasting olarak yöresel kahveler ile e-ticaret ortamında devam etmeye karar verdik yeni bir başlangıç yaptık çeşitli pazaryerlerinde ve shopier üzerinde satış platformları açtık. Shopier mağazamızın linki budur

https://shopier.com/AdacoffeeRoasting

Trendyol

Yaklaşık 3 yıllık kahve kavurma tecrübemle mütevazi kavurma atölyemde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayım şimdilik 5 çeşit kahvemiz bulunmakta.

Güçlü bi firma değiliz profesyonel olduğumuda iddia edemem kavurmayı 3 yılda tecrübe edindim misyonumuz yöresel kahveleri uygun profilinde itina ile kavurup en uygun fiyatlara son kullanıcıya ulaştırmaktır.

Üstteki paragrafta belirttiğim üzere yöresel kahveler kavurmaktayım nitelikli kahvemiz şimdilik yok. ''Herkes için filtre kahve" diyerek taze kavrulmuş kahveleri mümkün olan en uygun fiyatlara sunmaya çalışıyoruz, lütfen bizi bu çerçevede değerlendirin.

Açıkça belirtmek isterim ki hiçbir satıcı kargo bedelini ürün fiyatına eklemeden ücretsiz kargo gönderim yapmaz shopier mağazamızda 20tl altı anlaşmalı gönderi yapılamadığı için kahve çeşitlerini 2li 3lü paketler olarak dizayn ettik farklı bundle isteyen olursa o şekilde ilan açabiliriz sepetinize 1 den fazla ürün eklediğinizde tek kargo ücreti ödersiniz desi farkında oluşan fiyat farkı tarafımızdan karşılanır.

Kahve çeşitlerimize gelince classıcc olarak adlandırdığımız kahvemiz Rio Minas tır bunu belirtmek isterim.

Brazil santos alta mogiana yöresinden SCA skoru 80 olan bi kahvedir.

Trendyol mağazamızda bu akşam 16:00 da başlayacak olan trendyol yaz fırsatları kampanyasıyla çoğu üründe fiyatlar %15 indirime girecektir.

Şimdilik bukadar hertürlü sorunuza bilgim dahilinde cevap vermek isterim.

fiyatlariniz uygun gorunuyor hayirli olsun diyelim

Merhaba. Küçük bir öneri. Paket tasarımlarını değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İlla şekilli, karikatürlü, çok orjinal bir şey olmasına gerek yok. Çok şık, işlevsel ama sade paketler görüyoruz. Açıkçası kahvelerinize baktığımda düşündüğüm ilk şey bu oldu ve şu anki paketler bende bir merak veya alma isteği oluşturmadı.

Merhaba. Küçük bir öneri. Paket tasarımlarını değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İlla şekilli, karikatürlü, çok orjinal bir şey olmasına gerek yok. Çok şık, işlevsel ama sade paketler görüyoruz. Açıkçası kahvelerinize baktığımda düşündüğüm ilk şey bu oldu ve şu anki paketler bende bir merak veya alma isteği oluşturmadı.
Sizlerden gelen olumlu-olumsuz geri dönüşler benim için çok değerli, değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

Brazil santos alta mogiana çekirdeği bir başka kavurucudan espresso için denemiştim, bence fiyatını hakeden güzel bir çekirdek. Bu çekirdek için sizin kavurma profiliniz espressoya uygun mudur?

Brazil santos alta mogiana çekirdeği bir başka kavurucudan espresso için denemiştim, bence fiyatını hakeden güzel bir çekirdek. Bu çekirdek için sizin kavurma profiliniz espressoya uygun mudur?
Tam olarak espresso için koyu kavurmadım ancak çok lıght ta değil fc den sonra 2-2,5 dk gibi bir süre tuttum filtre içiminde yoğun bitter tadı var.

Kendi tükettiğim kahveleri hafif ekşimtrak aromaya odaklı kavuruyoum ancak genel kullanıcıya hitaben herkes böyle sevmediği için bi tık daha koyu kavurdum kahveleri yanlız bundan kastım acı ticari kavurma kesinlikle değil.

Özellikle altın rengi kötü bir seçim bence

Tam olarak espresso için koyu kavurmadım ancak çok lıght ta değil fc den sonra 2-2,5 dk gibi bir süre tuttum filtre içiminde yoğun bitter tadı var.

Kendi tükettiğim kahveleri hafif ekşimtrak aromaya odaklı kavuruyoum ancak genel kullanıcıya hitaben herkes böyle sevmediği için bi tık daha koyu kavurdum kahveleri yanlız bundan kastım acı ticari kavurma kesinlikle değil.
Hoşgeldiniz, ticari hayatınızda başarılar dilerim.
Paketlerde medium roast ibaresi gördüm.
Bence light roast ta eklemelisiniz. Forumda filtre tüketiminde light roast seçeneği önemli bir yer tutuyor

Hayırlı olsun, fiyatlar gerçekten çok uygun, hangi ilçedesiniz acaba?

Geri