• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Acaia Orbit Grinder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 kişi birleşsek bir tane değirmen yaparız en zor parça bıçaklar onu zaten ssp den alıyoruz geri kalan tüm parçaları burada üretiriz. Kaç kişi böyle bir proje içerisinde yer alır?

Öncelikle ihtiyacımız nedir?
Mevcut değirmenlerde eksik olan nedir?
Olmazsa olmazımız nelerdir vs?

Düzgün sorular, doğru tasarım doğru parçalar neden olmasın. Yazık günah bu kadar yüksek ücretler ödeniyor.

20 kişi birleşsek bir tane değirmen yaparız en zor parça bıçaklar onu zaten ssp den alıyoruz geri kalan tüm parçaları burada üretiriz. Kaç kişi böyle bir proje içerisinde yer alır?

Öncelikle ihtiyacımız nedir?
Mevcut değirmenlerde eksik olan nedir?
Olmazsa olmazımız nelerdir vs?

Düzgün sorular, doğru tasarım doğru parçalar neden olmasın. Yazık günah bu kadar yüksek ücretler ödeniyor.
Yerli niş yapalım hocam :)

P100 varken buna para verilmez! Tartı ile bağlayan ağırlik olçen öğütücü isteseydim Libera alırdım ben o açıden.

Devleti örnek almışlar bir öğütücü bize bir öğütücü perfettoya :)

Geri