Merhabalar sevgili Kahve Kulübü

️

Eylül sonuna kadar hem şubelerimizde hem de online olarak tüm kahvelerimizde %25 indirim tanımladık. Herhangi bir kod kullanmanıza gerek yok, alışverişinizi yapabilirsiniz.

Seçim yapmakta zorlanan arkadaşlarım için yardımcı olabilmek adına kısaca bahsedeyim.
Espresso sevenler için 3 kahvemiz mevcut.
Guatemala / Rwanda... İkisi de yıkanmış olmasına rağmen asiditesi yorucu değil. Tatlılığı yüksek, ağızda kalıcılığı uzun süren kahveler.
Etiyopya ise natürel kısımda daha eğlenceli. Her bir yudumunda keyfini alacağınız, benim ise sabah espresso'da tercih ettiğim bir kahve.

Filtre sevenler için 7 kahvemiz mevcut.
Yıkanmışlar, natüreller, 120 saat karanlık odada kontrollü işlemler, gül ile co-fermente edilmişler... “Hadi canım, böyle natürel kahve de mi varmış?” dediğimiz kahveler var.

Evet, benim de şaşırdığım bir Natürel Brezilya var. Ülkeye sadece 60 kg girişi olmuştu. O da çok hoşumuza giderek aldığımız bir kahve oldu.
Denedikten sonra gerçekten bu kahve için yorumlarınızı merak ediyorum.

️
Genel olarak kahvelerimizin asiditeleri rahatsız edici tarafta değil. Tatlılığı yüksek, temiz, canlı ve ağızda uzun süre kalan fincanlar çıkarıyor.
Roastery'i taşıdık, koşturma çoktu, bu sebeple epeydir foruma yazamadım. Umarım herkesin keyfi, neşesi yerindedir.

Bu arada Ankara'da festivalde olacağız. Soran arkadaşlarımıza cevap vermek adına buraya da yazıyorum.

Şimdiden afiyetler şekerler diliyorum.

️
Merak ettiğiniz herhangi bir şey olursa buradan cevaplamış olurum.
Kampanya 10 Eylül başlayıp 30 Eylül son bulacaktır .
Sevgiler, saygılar

A4 Kahve Sefer