• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A101 - BİM - ŞOK - Migros ve diğer Market Fırsatları

Ben 350 ml olanı kullanıyorum sızdırma hiç yok ve ısı tutması da boyutuna göre oldukça iyi. 4-5 saat sıcak tutuyor. Kahve ve çay için fazlasıyla yeterli bana göre.

Ancak BİM ve A101 gibi marketlerde satılan ürünler benim gördüğüm kadarıyla sadece kataloglarda oluyor. Bir kere bile mağazada almak kısmet olmadı. Ya mağazaya gelmemiş oluyor yada 1-2 tane geliyor ve hemen bitiyor. (Geçen senelerde de gelmişti 4-5 mağaza aramışlığım vardır.)

Ayrıca normalde Stanley termoslar 25 yıl garantili oluyor. (Ömür boyu garanti diye geçer) BİM'i bilmiyorum ama geçen ay A101 lerde satılan termoslar kutupayısı firması garantili değilmiş. İthalatçı bir firma tarafından garantiliymiş. Yani ömür boyu garanti yok sanırım. Bunu da bilmekte fayda var.
Yeşil rengini bazı mağazalarda buldum ben. Kutupayısı garantiliydi onu da kontrol ettim

Yeşil rengini bazı mağazalarda buldum ben. Kutupayısı garantiliydi onu da kontrol ettim
Ben de 2 tane Stanley var ikisi de mükemmel. 1 lt ilk vakumlu olan kamplar için çok iyi onu da bim den aldım. O 18-24 saat sıcak tutuyor

çevirerek kapattığımız kısım atıyor kendini. içindeki sıvının basıncını bile tutamıyor. elinle çekince de geliyor.
Adem bey ürünün fotoğrafını atabilirmisiniz merak ettim. Belki üretim hatası olabilir. Ben de 2 senedir kullanıyorum problem yok. Eğer üretim hatası varsa kutup ayısı değiştirir. Sonuçta ömür boyu garantisi var

Bunu paylaşmaya gelmiştim. Ürünü 1 senedir kullanan birisi olarak, metal filtreden hiç memnun olmadığımı ifade etmeliyim. Ne yaptıysam metal kokusunu gideremedim (karbonatlı sıcak suda bekletme, sirkeli suda bekletme vb.). Ama Petra'dan aldığım 3 cups chemex filter ile gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Çok araştırmış birisi olarak baştan söyleyeyim, standart V60 filtresi ile kullanılamıyor (mandalla falan kenarlara tutturmazsanız). Diğer alternatif filtreleme yöntemleri de başarılı olmuyor, ve hayır 6-8 cups filtresi de tam olmaz, direkt 3 cups filtresi almanızı öneririm :)

Bu ürünle demleme yapmayacaksanız bile karaf olarak kullanabilirsiniz, bence ihtiyaç olmasa bile alınabilecek bir ürün. Sırf yedek olsun diye kendime bir tane daha bile alabilirim :)

Ben geçen sene BİM'den 60 TL'ye almıştım. Metal filtresinde koku yok ama akış çok hızlı oluyor, ince öğütünce de haliyle tortu olduğu için metal filtreyi kullanmadım. 1 yıldır sadece karaf olarak kullanıyorum. Chemex 3 cup filtre kağıdı bulamadığım için Chemex demleyemedim ama arada denemek için aldığım bir kare kağıt filtreyi özenle katlayarak sığdırıp Chemex'imsi bir demleme yapmayı deniyorum. Camı sağlam. Demlemenin hemen ardından daha sıcakken musluktan su basıp temizliyorum, arada sağa sola çarptığım da oldu ama çatlama kırılma vs olmadı.

baya çevirerek kapatıyoruz aslında. bence de bir üretim hatası olabilir sizinkinde
Kullanma kılavuzunda çok sıcak içecekleri koymayın diyor. Sıcak ta koymayacaksak ne koyacağız içine tabi doğal olarak :)

Ben çok sıcak bir şey koyduğumda tuşuna basarak havasını alıyorum. Belki bir faydası olur.

Ben geçen sene BİM'den 60 TL'ye almıştım. Metal filtresinde koku yok ama akış çok hızlı oluyor, ince öğütünce de haliyle tortu olduğu için metal filtreyi kullanmadım. 1 yıldır sadece karaf olarak kullanıyorum. Chemex 3 cup filtre kağıdı bulamadığım için Chemex demleyemedim ama arada denemek için aldığım bir kare kağıt filtreyi özenle katlayarak sığdırıp Chemex'imsi bir demleme yapmayı deniyorum. Camı sağlam. Demlemenin hemen ardından daha sıcakken musluktan su basıp temizliyorum, arada sağa sola çarptığım da oldu ama çatlama kırılma vs olmadı.
ben önce trendyol'dan baktım 3'lük için filtreye, oradaki fiyat yüksekti. petra coffee'den bulabildim.

ayrıca 6-8'lik içinde bulunmakta şu anda satış.

Burada bir kampanya var

Kulplu olanı aldım. Hiç niyetim yoktu ama BİM'de hasbelkader görünce bir inceleyeyim dedim, çok hoşuma gitti. İlk denememde de çok memnun kaldım. Pek ucuz sayılmaz ama tavsiye ederim.

Ayrıca BİM'lerde termisil bardaklar var, alttaki fotoğrafta ağzı daha dar olanı gördüm bugün, 14,95₺ idi yanlış hatırlamıyorsam. Çok daha hafifler ve bardak çeşitliliği için değerlendirilebilirler.

1643052559491.png

WhatsApp Image 2022-01-24 at 17.30.48.jpeg
Cemil Meriç - Çayırönü Cami dibindeki bimde 2 tane var. İsteyen varsa.

Evet bim ve A101 alınmayan aktüel ürünlerde öylen indirim yapıyor. Nasıl memnun musunuz üründen?
Aynısını 169 liraya almıştım geçen ay. İlk fiyatı yine 219 liraymış. Bir süre sonra düşmüş. Kasiyere sordum. Klmse almayınca indirim oluyormuş.

Geri