• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A101 - BİM - ŞOK - Migros ve diğer Market Fırsatları

sabah işe giderken uğradım Bim'e, bardaklar fena değil. hoşuma gitti aldım 2 tane.

Dip kısmında o can sıkıcı delik var mıdır? Belki teknoloji ilerlemiş artık öyle yapılmıyor?
Var maalesef. Ben de iki tane aldım geldim şimdi.
Bir tanesi hafiften dengesiz duruyor hatta, devrilecek kadar değil ama yine de üzdü.

Ben de aldım bir tane. V60 içmesi de güzel. Yapması da rahat oldu ağız kısmı uygun. Genelde 15/225 yapıyorum. Koklaya koklaya içiyorum. Kruve ile içer gibi hissettim kendimi :)

250likleri çok şık görünüyor ama maalesef bu 350likler çok kaba, aynı şıklık yok

250likleri çok şık görünüyor ama maalesef bu 350likler çok kaba, aynı şıklık yok

Evet büyük biraz da kaba ama filtre için iyi oldu. İçine kahve koyunca o duruşunu seviyorum. Elime oturuyor az daha küçük olsa elim galiba zor tutacağım :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-03-12-51-08-186_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2021-09-03-12-51-08-186_com.google.android.apps.photos.jpg
    29.3 KB · Görüntüleme: 234
Evet büyük biraz da kaba ama filtre için iyi oldu. İçine kahve koyunca o duruşunu seviyorum. Elime oturuyor az daha küçük olsa elim galiba zor tutacağım :)
250liği de v60 için çok iyi. 300 mllik demlemelerim tam dolduruyor bardağı. Bu daha çok latte vs için güzel olur gibi

250liği de v60 için çok iyi. 300 mllik demlemelerim tam dolduruyor bardağı. Bu daha çok latte vs için güzel olur gibi
20:300 demleme yaptim sabah, cuk oturdu.

Dediginiz gibi 200-250ml icenler icin buyuk kaciyor; ama sorun bu boyutu 25tl, bir kucugu 20tl (veya 40tl) gibi bir durum da soz konusu degil :(

bim’in sattigi bu 350ml’lik bardagin kutusunda “glass in love” markasi var. belki daha akli selim fiyatlara istenen bardaklar bulunabilir..💕

20:300 demleme yaptim sabah, cuk oturdu.

Dediginiz gibi 200-250ml icenler icin buyuk kaciyor; ama sorun bu boyutu 25tl, bir kucugu 20tl (veya 40tl) gibi bir durum da soz konusu degil :(

bim’in sattigi bu 350ml’lik bardagin kutusunda “glass in love” markasi var. belki daha akli selim fiyatlara istenen bardaklar bulunabilir..💕
Evet ne olursa olsun fiyatı gerçekten çok iyi, keşke diğer boylarını da getirseler makul fiyatla.

Bir de ağız kısımlarında bir fark var. Elimdkei 250liklerin ağıs kısmı düz ovalken bunların ağız kısmı içerden çökük. Daha bunları kullanmadım, bakalım içerken etkisi nasıl 😄

farklılıkların sebebi el yapımı olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Ne güzel herkesin özel bir bardağı olmuş oluyor :)

farklılıkların sebebi el yapımı olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Ne güzel herkesin özel bir bardağı olmuş oluyor :)
El yapımına bağlı bir farklılık değil hocam, zaten bunlar eski usul el yapımı ürünler değil. Çoğu işi makineler hallediyor. Ağız kısmı dizayn olarak farklı yapılmış

Ben bulamadım valla kalmamış. Kahve içenler dışında çift cidarlı bardak alır ki bilemedim ama almışlar :)

4. BİM'de bir tane buldum, neyse hiç yoktan iyidir derken son bir hamleyle 5. mağazada da bir tane buldum ve seti tamamladık.
Biraz kaba ama iş görür.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-03-17-40-15-853_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-03-17-40-15-853_com.miui.gallery.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 178
Başta kaba gelmişti ama sevdim ben kullanınca.
Bir daha deneyeyim diye diye üçüncü bardak kahvemi içiyorum şu an.

Ofisin alt katında bim var ona rağmen başaramadım..

Ben de bugün 2 tane edindim. Seyahat halinde olduğum için arkadaşım aldı sağolsun :) şubenin kapı açılışında oradaymış, 2 tane varmış sadece. Şubedekiler almadıysa muhtemelen her şubeye 2 tane vermişler. Benim çıkarımım bu oldu ama belki büyük şubelerde durum farklıdır :) müşterisi görece az olan şubelere yarın da bakılabilir diye düşünüyorum. Ben aynı markanın 3 cups chemexini bir gün sonrasında bulabilmiştim. Muhtemelen teyzeler alternatif bir kullanım alanı bulamayıp pas geçmişlerdi chemexi 😅

Geri