Var maalesef. Ben de iki tane aldım geldim şimdi.Dip kısmında o can sıkıcı delik var mıdır? Belki teknoloji ilerlemiş artık öyle yapılmıyor?
250likleri çok şık görünüyor ama maalesef bu 350likler çok kaba, aynı şıklık yok
250liği de v60 için çok iyi. 300 mllik demlemelerim tam dolduruyor bardağı. Bu daha çok latte vs için güzel olur gibiEvet büyük biraz da kaba ama filtre için iyi oldu. İçine kahve koyunca o duruşunu seviyorum. Elime oturuyor az daha küçük olsa elim galiba zor tutacağım![]()
20:300 demleme yaptim sabah, cuk oturdu.250liği de v60 için çok iyi. 300 mllik demlemelerim tam dolduruyor bardağı. Bu daha çok latte vs için güzel olur gibi
Evet ne olursa olsun fiyatı gerçekten çok iyi, keşke diğer boylarını da getirseler makul fiyatla.20:300 demleme yaptim sabah, cuk oturdu.
Dediginiz gibi 200-250ml icenler icin buyuk kaciyor; ama sorun bu boyutu 25tl, bir kucugu 20tl (veya 40tl) gibi bir durum da soz konusu degil
bim’in sattigi bu 350ml’lik bardagin kutusunda “glass in love” markasi var. belki daha akli selim fiyatlara istenen bardaklar bulunabilir..![]()
El yapımına bağlı bir farklılık değil hocam, zaten bunlar eski usul el yapımı ürünler değil. Çoğu işi makineler hallediyor. Ağız kısmı dizayn olarak farklı yapılmışfarklılıkların sebebi el yapımı olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Ne güzel herkesin özel bir bardağı olmuş oluyor![]()
Ben sabah 9:30'da gittim sadece iki tane vardı. Teyze gücünü küçümsememek lazım.İş çıkışı gitsek bulabilir miyiz acaba, teyzeler bitirmiş olmasın)