• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A Roasting Lab

Selam, trendyol üzerinden aldığım bir kilo idido bugün elime ulaştı. Paketlemeniz çok güzeldi sapasağlam gelmiş, teşekkür ederim.

Fakat pakette kavrum tarihini göremedim, degassing süresini hesaplayamadım bu yüzden. Trendyol sipariş no: 631674024
Merhaba,
Paketin en üst yapıştırma kısmında baskılı bir şekilde yer almaktadır. Beğenmenize sevindim :)

Adado, Finca Beatrice, Serra Negra öneririm. Gurme pakette görünen kahveler de çok iyi. Fiyatlar çok uygun. Elimde o kadar çok kahve var ki kendimi zor tutuyorum. Şimdi alıp bir ay sonra gönderme seçeneği olsa durmazdım :) Bu arada özellikle trendyol indirminden bahsediyorum. 150'ye 30.

Örneğin adado kendi sitelerinde 250 Gr 76.90 Trendyol da 1 kg 134 ve sıradan bir kahve değil.

Son düzenleme:
Adado, Finca Beatrice, Serra Negra öneririm. Gurme pakette görünen kahveler de çok iyi. Fiyatlar çok uygun. Elimde o kadar çok kahve var ki kendimi zor tutuyorum. Şimdi alıp bir ay sonra gönderme seçeneği olsa durmazdım :) Bu arada özellikle trendyol indirminden bahsediyorum. 150'ye 30.

Örneğin adado kendi sitelerinde 250 Gr 76.90 Trendyol da 1 kg 134 ve sıradan bir kahve değil.
Künyesi olan, yıkanmış hali bu kahvenin 89 puan a roasting lab naturali de künyesi olmasa da fincanda 85+ hissettiriyor. Serra negra da müthiş bir fındık bitişi var fındık ezmesi gibi. Peru cajamarca vardı bitmeseydi o da çok iyi kahveydi 🙂 bir tek kenyayı denemedim ama çok iyi değil demişlerdi sanırım.

Künyesi olan, yıkanmış hali bu kahvenin 89 puan a roasting lab naturali de künyesi olmasa da fincanda 85+ hissettiriyor. Serra negra da müthiş bir fındık bitişi var fındık ezmesi gibi. Peru cajamarca vardı bitmeseydi o da çok iyi kahveydi 🙂 bir tek kenyayı denemedim ama çok iyi değil demişlerdi sanırım.
Kenya biraz farklı bir kahveydi ben hiç beğenmemiştim paketin sonuna gelene kadar son 60 g çok güzeldi sonradan bi açılmıştı o kahve

Sabah filtre kahve makinesinde süt ekleyip tüketmek için Titan haricinde ne önerirsiniz? Deneyenler varsa Tarrazu ve Huehe..tango özellikle?

Sabah filtre kahve makinesinde süt ekleyip tüketmek için Titan haricinde ne önerirsiniz? Deneyenler varsa Tarrazu ve Huehe..tango özellikle?
Bella Giana öneririm, fiyatına göre çok iyi kahve, sütle Kolombiya da iyi gidiyordu. Tarrazu tek başına çok güzel kahve hiç sütle içmedim ama gider diye düşünüyorum. Yukarılarda detaylı yazmıştım bakabilirsiniz. 🙂

1 er kilo titan blend ve burundi afric bugün ulaştı. Güzel bi kutuyla özenli bir şekilde göndermişler. Titan blend ile hemen bi v60 demledim ama ben tadına bakmadım. Bir de cold drip yaptım. Gerçekten güzel oldu. Kavrum orta-koyu diyebilirim V60'ta bunu net anladım. Burundi Afric'i henüz denemedim. Kavrumlar 21.05 ti.

Ayrıca bu kadar uygun fiyata rağmen yurtiçi kargo ile çalışmalarından dolayı tebrik etmek lazım.

Ben adadoyu çok beğendim. Son bir ayda 6-7 ayrı yerden kahve aldım ve parasına göre en iyi kahvelerden biri adado oldu damağıma göre.

Şunu itiraf edeyim, özellikle instagramda çok fazla reklamı çıkıyordu, bu yüzden biraz şüpheyle yaklaştım kahveye ama kesinlikle stokta olduğu sürece alacağım, dolapta bulunacak bir kahve oldu, diğer kahvelerini de deneyeceğim kesinlikle.

Ben adadoyu çok beğendim. Son bir ayda 6-7 ayrı yerden kahve aldım ve parasına göre en iyi kahvelerden biri adado oldu damağıma göre.

Şunu itiraf edeyim, özellikle instagramda çok fazla reklamı çıkıyordu, bu yüzden biraz şüpheyle yaklaştım kahveye ama kesinlikle stokta olduğu sürece alacağım, dolapta bulunacak bir kahve oldu, diğer kahvelerini de deneyeceğim kesinlikle.
bitanede ben aldim kargolanmasini bekliyorum, titan icmistim daha once duz ama lezzetli bi kahveydi bununda guzel olacagini umuyorum

Trendyol indirimi ve kombolarla aldığım Titan Blend'in yarım kilosunu bitirdim. Cold brew için tam bir f/p ürünü. Arada da deneme paketinden Bella Giana'yı denedim ki o da daha da çok beğenimi kazandı. Sepete ekleyip yine kombolarla 2 kg kahveyi 146 tl'ye satın alabileceğimi görünce gaza gelip siparişi yapıştırdım. Sürahi ve evdeki tüm kavanozlar mutlu.

Ben de Adado'yu oldukça beğendim. Çok uygun fiyata güzel bir paketle geliyor. Aroasting'in diğer kahvelerine de bakacağım. Gerçekten fiyat/performans ürünüymüş.

Ben de Adado yu deneyeceğim ama Titan da Cold brew , fitre kahve makinası ve sütlü espresso da denedim . Bildiğiniz Beşiktaşlı Necip 😂 Beğenmeseniz de hep elinizin altında tutmak istersiniz ya işte öyle , her eve lazım.👍

Geri