• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bbbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
100
Kettle komple boyalı
Wacaconunda kaportada çıtır hasar var(:

Belki sıfır fiyatlarından %10 değilde %35-45ler arasında indirim yapabilirseniz daha hızlı satılabilir.
Satamazsam kahveye geri dönerim diyorsanızda ne âlâ

Kettle keyfi boyalı evet ama modifiye, kettle 4.600 tl escobarista fiyatı, wacaco 3.780 tl escobarista fiyatı. Tabiki sıfır almak tercih. Sıfır al 1 defa kullan oda ikinci el oluyor
Escobarista iyi bir referans olmayabilir. Amazona bakarsanız ikiside 3k civarı alınabilir
Kettle 3300
Mavi nano 3200

Satıcıyı eleştirmek istemiyorum kendi ürünleri, istediği fiyata satar. Ama demlemeye yeni başlayıp uygun olur diye ikinci el ürün arayan insanlar olabilir diye yorum yapacağım.
İki linkte de satıcı; üreticilerin ta kendileri ve gönderimi sağlayan da amazon. Kettle'ın sıfırı 700TL daha uygun, Wacaco Nano 500TL pahalı ama çatlağı yok ve sıfır.

Amazon yurt dışı linki fiyatına bakıyorsunuz.
link.PNG Yurtdışı linki?
2.815 tl + 408 tl kargo + supriz vergi.
Linkte hangi durumlarda ne olacağı hakkında tüm bilgiler mevcut, aklınıza takılan her seyi buradan okuyarak öğrenebilirsiniz. Ha okuyamıyorum derseniz ben sizin için buldum. "Asıl Gümrük Vergisi, tahmini Gümrük Vergisi Depozitosu'nu aşarsa ek ücret ödemezsiniz."
Gelir gelmez Allah bilir.
Dünyanın en büyük e-ticaret şirketi için yapıyorsunuz bu yorumu, doğru anladım değil mi?
Siz Ürün alırken böyle mi yapıyorsunuz? Ben şahsen güvenemem. Dediğim gibi ben distribütör firma fiyatlarını baz aldım. Ciddi alıcı var ise fiyat konusunda yardımcı oluruz. Yorum yapanlar eğer alıcı iseniz sizin istediğiniz fiyatlardan size vereyim buyrun gelin. Ama almayacaksanız lütfen insanların kafasını boş gereksiz yorumlar ile karıştırmayınız. Alıcı insan gelir pazarlık eder. Sizin ihtiyacınız yok vaktiniz bol burada ilanlara girip o bu fiyat şu bu fiyat diye dolanmayın
Evet, ürün alırken en uygun firmadan alıyorum, ihtiyacım yok, vaktim de bol, ilanları da dolanıyorum, fiyatlarını da eleştiriyorum. Teşekkürler

Amazon yurt dışı linki fiyatına bakıyorsunuz.
2.815 tl + 408 tl kargo + supriz vergi. Gelir gelmez Allah bilir. Google a girip arama kısmına fellow kettle yaz, karşına çıkan en uygun linkin fiyatını baz al. Siz Ürün alırken böyle mi yapıyorsunuz? Ben şahsen güvenemem. Dediğim gibi ben distribütör firma fiyatlarını baz aldım. Ciddi alıcı var ise fiyat konusunda yardımcı oluruz. Yorum yapanlar eğer alıcı iseniz sizin istediğiniz fiyatlardan size vereyim buyrun gelin. Ama almayacaksanız lütfen insanların kafasını boş gereksiz yorumlar ile karıştırmayınız. Alıcı insan gelir pazarlık eder. Sizin ihtiyacınız yok vaktiniz bol burada ilanlara girip o bu fiyat şu bu fiyat diye dolanmayın
koyduğunuz fiyatlara ilişkin yorum yapılmasını istemiyorsanız, sahibinden'de ilan açabilirsiniz. burada herkes ürününe istediği fiyattan ilan açma özgürlüğüne sahip olmakla birlikte herkesin de gelip fiyatlara ilişkin yorum hakkı bulunmakta.

2030 gibi bu fiyatlar normal olur yeni bir üye ilan guncel mi diye sorar :D

Hocam ben de 2000 liraya ürün alıp kullanıp kullanıp sonra güncel fiyatının en pahalı olduğu yerden %10 altına koyanlardan nefret ediyorum ama ne yapalım siz var olduğunuz sürece biz var olacağız

Geri