• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

58mm dipsiz porta filter sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan schiele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selamlar aynı satıcıdan , 58mm E61 Universal olan almayı düşünüyorum Lelit Glenda PL41PLUST için uyumlu olur mu acaba,
ürün açıklamasında belirtilmemiş.

Benim siparişimde her şey dahil 650 TL ödedim. Ekstra bir ödemem olmadı.

Selamlar, fiyata baktığımızda 650 tl yazıyor ve ücretsiz teslimat var. Gümrük vergisi kalemi gözükmüyor. Sizden ekstra alındı mı?
hayır alınmadı dostum amazondan ödedikten sonra gümrük işlerimleri ve ek ücretlerin hepsini amazon anlaşması karşılıyor ayrıca bir ödeme çıkmıyor. Benden sonra da Gaggia grubumuz var. oradaki bir sürü arkadaş da aldı.

Selamlar, fiyata baktığımızda 650 tl yazıyor ve ücretsiz teslimat var. Gümrük vergisi kalemi gözükmüyor. Sizden ekstra alındı mı?
Arkadaşlar benden önce cevaplamışlar. Amazon’dan alındığında sürpriz bir ödeme ile karşılaşmıyorsunuz.

hayır alınmadı dostum amazondan ödedikten sonra gümrük işlerimleri ve ek ücretlerin hepsini amazon anlaşması karşılıyor ayrıca bir ödeme çıkmıyor. Benden sonra da Gaggia grubumuz var. oradaki bir sürü arkadaş da aldı.
Yorumlar için çok tesekkürler. Ben de yeni Gaggia Classic Pro ve Lelit Fred aldım. Naked Portafilter ararken yorumlarınız çıktı karşıma. Amazon'dan bu ürünü alma konusunda kararsızdım. Şimdi içim rahat😊 By arada Gaggia grubu kahvekulubu altinda bir grup mu. Ben de katılmak, Gaggia kullanıcılarının tecrübelerini okumak isterim. 2-3 denemeden sonra fena gitmiyor demlemeler. Her gün daha iyi olacağım diye umitliyim😊

Yorumlar için çok tesekkürler. Ben de yeni Gaggia Classic Pro ve Lelit Fred aldım. Naked Portafilter ararken yorumlarınız çıktı karşıma. Amazon'dan bu ürünü alma konusunda kararsızdım. Şimdi içim rahat😊 By arada Gaggia grubu kahvekulubu altinda bir grup mu. Ben de katılmak, Gaggia kullanıcılarının tecrübelerini okumak isterim. 2-3 denemeden sonra fena gitmiyor demlemeler. Her gün daha iyi olacağım diye umitliyim😊
Merhaba direk whatsapp grubumuz vardır bana özelden numaranızı mesaj atarsanız sizi de ekleyebiliriz.

Gaggia Classic için bottomless pf önerisi güncel midir ? Tavsiye eder misiniz?

Bu bottemles filtreyi keşke yurtiçi satan da olsa.

selamlar aynı satıcıdan , 58mm E61 Universal olan almayı düşünüyorum Lelit Glenda PL41PLUST için uyumlu olur mu acaba,
ürün açıklamasında belirtilmemiş.

Merhaba ben de aynı makine için aynı ürünü almayı düşünüyorum, sorunuzu cevaplayan olmamış ama belki başka yerden bilgi edinebilmiş ya da alıp tecrübe etmişsinizdir diye bir sormak istedim. Bir fikriniz ya da öneriniz var mı acaba lelit glenda plus t için?

Günceldir bütün gaggia grubumuz neredeyse o dipsiz pf yi kullanmaktadır.
Selamlar,
Gaggia grubuna yeni katılanlara bu pf için kaç gram dozaj tavsiye edersiniz? Henüz espressodan pek aroma alamadım. Denemeler yapıyorum ama dozu da sabit tutmak istiyorum. 18 gr ile yaptığım denemeler iyi sonuç alamadım. 18 gr ile devam mı etmeliyim yoksa 17 gr veya 16 gr gibi diğer dozları denemeli miyim bu bu Neouza ile gelen sepet ile?

Selamlar,
Gaggia grubuna yeni katılanlara bu pf için kaç gram dozaj tavsiye edersiniz? Henüz espressodan pek aroma alamadım. Denemeler yapıyorum ama dozu da sabit tutmak istiyorum. 18 gr ile yaptığım denemeler iyi sonuç alamadım. 18 gr ile devam mı etmeliyim yoksa 17 gr veya 16 gr gibi diğer dozları denemeli miyim bu bu Neouza ile gelen sepet ile?
minumum 18 gramda kalmalısın. 18 in altına düşmen için puck screen koyman lazım. Öğütücü çok önemli bir kıstas bu arada. doğru öğütüm aralığı doğru süreleri tutturman için zorunlu...

Geri