onurcoskun
Barista
- İsim
- Onur
Daha fazla
- İsim
- Onur
- Espresso Makinesi
- Starseeker Super 58
- Değirmen
- Kinu Phoenix M47
- Ekipmanlar
- Etkin 8 cup, Clever Dripper, Cafec Deep 27, Origami Air S
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Antalya
Valla grupta çok talep edildi bu ürün helal olsun @Fectus abi uğraştı çok çok uyguna ürünü hazırladı. Bazı şeyler keyfidir katılıyorum isteyen istediği ücreti öder ahşap işlemeli vs alır geçer ama işte bazıları da sadece işlevine odaklanmak isterse diye bu ürün tam olarak öyle olmuş çok da iyi olmuş eline sağlık abiHallettim yolladım Atıf'a
Alti üstü ayna, makinenin ne oldugunun ve fiyatinin ne önemi var, kauçuk paspas alirken Egea ya da Mercedes ne farki var, Mercedes diye kimse gidip ayni kauçuk paspas'a daha fazla öder mi, ne saçma. Ha Ozellikli, Halı, farkli ozel bi malzeme vs PasPas desen o başka ama bu ayna yahu.
Buyurun miknatisli, 360 Derece Döner Topuzlu, mıknatıs altinda silikonlu Canavar gibi işini yapan Shot Aynasi, maliyeti dusundugunuzden çok daha makul, isteyen olursa karımı eder 450'den yollarim.
Üzerine MHW kuş kondurmuyor ki MHW muhendislik arge vs yapilmamis, fason ürün ürettiren, ürünleri basit bi firma, bunun maliyetinden çok daha düşük maliyeti vardir sattığı aynanin ama satış rakamina bakinca gidip onu almak düpedüz Enayi hissetirir acikcasi beni.
Kahve ekipmanı diye bakınca fiyatlar ucuyor, ayni malzeme başka kategoride yarısından ucuz, kahve mi oo yükselt fiyatı yükselt onlar alır
Ekli dosyayı görüntüle 43858
Ekli dosyayı görüntüle 43856
Ekli dosyayı görüntüle 43859
Ekli dosyayı görüntüle 43857
Ekli dosyayı görüntüle 43860