BeanEngineer
Barista
Sırf görüntü için yoksa 01 drip de 02 filtre de kullanıyorum, genelde hep 02 filtre var gidip 01 alıp ek maliyete girmem ya, 01 02 olmaz belki de 02 01 olur01 filtre alsak daha kolay olur sanki![]()
Sırf görüntü için yoksa 01 drip de 02 filtre de kullanıyorum, genelde hep 02 filtre var gidip 01 alıp ek maliyete girmem ya, 01 02 olmaz belki de 02 01 olur01 filtre alsak daha kolay olur sanki![]()

Hocam çok sevindim, ellerinize sağlık, tam anlamıyla müthiş. Nedir ücreti? Renkleri önemli değilSelamlar @flokithebarista bu üründen bastım sadece çift renk değil, tek renk olarak.
Mignon ile specialita boyutlar ayniysa olur. İlan acip atarim link.Hocam çok sevindim, ellerinize sağlık, tam anlamıyla müthiş. Nedir ücreti? Renkleri önemli değil
Eureka Specialita için değil mi bir de ?
Evet hocam bildiğim kadarıyla aynı. İlan için ellerinize sağlık bu arada, daha önceki baskınızın bir fotoğrafı var mıdır?Mignon ile specialita boyutlar ayniysa olur. İlan acip atarim link.
Aradim galeride ama bulamadim , guzel oldu ama baskı.Evet hocam bildiğim kadarıyla aynı. İlan için ellerinize sağlık bu arada, daha önceki baskınızın bir fotoğrafı var mıdır?
Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlıkBaskıya basladim , siyah renk yarına bitmiş olur resim atacagim![]()
Hocam ellerinize sağlık, harika duruyor, ölçek 0-60 arasında değil mi yanlış görmediysem? En kısa sürede sipariş edeyim sizin shopier adresinizden@flokithebarista baskı hazır , bu şekilde görünüyor. Rakamlar içe doğru oyuk seklinde oldugundan belki ince bir fırca ile beyaza boyayabilirsiniz.
Teşekkürler, evet 0-60 aralık, 5 dk içerisinde kargoya çıkacağım bilginizeHocam ellerinize sağlık, harika duruyor, ölçek 0-60 arasında değil mi yanlış görmediysem? En kısa sürede sipariş edeyim sizin shopier adresinizden
Geçenlerde benzer bir baskıya denk geldim, belki işinize yarar diye paylaşmak istedim Murat Bey@flokithebarista baskı hazır , bu şekilde görünüyor. Rakamlar içe doğru oyuk seklinde oldugundan belki ince bir fırca ile beyaza boyayabilirsiniz.
Hocam mesajınızı kaçırmışımTeşekkürler, evet 0-60 aralık, 5 dk içerisinde kargoya çıkacağım bilginize![]()

Weber Workshops-Moonrager benzeri wdt. Videosunu aşağıya ekliyorum, bu konu altında detaylı konuşma geçmişine ulaşabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 26777Ekli dosyayı görüntüle 26778![]()
WDT tool
Weber moonraker wdt tool un benzeri özelliğe sahiptir. youtube dan kendi çekmiş olduğum videosuna bakabilirsiniz.<br> Tek veya çift renk seçeneği mevcuttur. Portafiltreye tutunduğu noktada 8 adet neodyum mıknatıs mevcuttur. Renk seçenekleri için mesaj atınız.<br> Kullandığınız basket boyutunu...shopier.com