• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

.

PortatifBarista

Barista
Konum
Eskişehir-Ankara
İsim
Burak ATA
Daha fazla  
İsim
Burak ATA
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade Hand Grinder
Ekipmanlar
Konchero Gooseneck Kettle, Hario V60 Dripper, Hario İmmersion Dripper, Kaliteo Dripper, Kaan Hassas Tartı, Act Refraktometre
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Tepebaşı (Eskişehir)
Çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık. Kahve içerken aklıma gelen olaylardan biri de Kahve üretiminin çevreye maliyeti.
Around 18,900 litres of water are needed to produce 1kg of coffee beans. To put that into perspective, a standard cup of coffee (125ml) has a water footprint of 130 litres.
The Guardian'dan yaptığım alıntı beni çok korkutuyordu açıkçası günde 2 bardak kahve içen birisi olarak. Ama biraz daha araştırma yapınca Vegan yaşamanın çevreye daha faydalı olduğuna karar verdim :) 20210421_232138.jpg
 
Son düzenleme:
Çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık. Kahve içerken aklıma gelen olaylardan biri de Kahve üretiminin çevreye maliyeti.

The Guardian'dan yaptığım alıntı beni çok korkutuyordu açıkçası günde 2 bardak kahve içen birisi olarak. Ama biraz daha araştırma yapınca Vegan yaşamanın çevreye daha faydalı olduğuna karar verdim :)
Evet bu haberi daha önce duymuştum, hatta buna ek olarak bazı iklim bilimciler bu sebepten natural proses kahveleri öneriyorlar. Her ne kadar tek düze ve fermente tatların ön planda olduğu kahveler olsa da sanırım sürdürebilirlik ve su konusunda sanıyorum en mantıklı işleme yöntemi natural yöntem. Hatam varsa lütfen düzeltin yanlış biliyor olabilirim. :)
 
Evet bu haberi daha önce duymuştum, hatta buna ek olarak bazı iklim bilimciler bu sebepten natural proses kahveleri öneriyorlar. Her ne kadar tek düze ve fermente tatların ön planda olduğu kahveler olsa da sanırım sürdürebilirlik ve su konusunda sanıyorum en mantıklı işleme yöntemi natural yöntem. Hatam varsa lütfen düzeltin yanlış biliyor olabilirim. :)
Öncelikle uğraşıp bu değerli bilgileri derleyip sunduğunuz için teşekkürler. Doğaya en az zararlı olan işleme yöntemini desteklemekle birlikte, içimden "Sürekli natural kahve de içilmez ki" dedim açıkçası :)
 
Geri
Üst