• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3 Yaşındaki Fipli Kedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sans14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sans14

Barista
Merhaba Arkadaşlar. Boyle konular forumda paylaşılıyor mu tam bilgi sahibi değilim ama herkesin bir şekilde yardımcı olabileceğini düşünerek affınıza sığınarak sizlerle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle, kişilerle hiçbir bağım yoktur.
3 yaşında fip olan bir kedinin yardıma ihtiyacı var.
84 günlük aşı takviminin 31.günündeler.
Günlük olarak aşı ücreti 400 tl.
İlerleme kaydettikleri için, bir şans olabiliriz diye düşündüm.
Sayfayi inceleyip tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. İçinizden gelirse de iban üzerinden kendilerine yardımda bulunabilirsiniz.

Bu arada yorum yaparak konuyu yukarida tutabilir ve daha bir çok arkadasin görmesine vesile olabilirsiniz.
Not: Aklıma gelmişken yardımcı olmak isteyen arkadaslar, açıklama kısmına kahvekulubu yazabilirler.

Öncelikle destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Buradaki desteklerle, 1 haftalık aşıların karşılandığını düşünüyorum. (Tekrardan destek paylaşımı yapmaya başladıklarından, böyle bir çıkarımda bulunuyorum)
Yolun yarısını geldi. Bizlerin de desteğiyle kurtulacağını umut ediyorum.
Destek veren arkadaslarin, keseleri bereketlensin.

Merhabalar. Bu yardım konusunu açtığımda, 54 koca günü kalmıştı Çakılın.
Maddi destek için her gün paylaşım yapıyorlardı, çok fazla ihtiyaçları vardı.
Ama burada paylaştıktan sonra destek taleplerinin azaldığını gördüm.
Bu güzel haberi de destekte bulunan güzel yürekli insanlarla paylaşmayı bir borç bilirim.

Çakıl, uzun ve yorucu süreçten galip çıktı.
Herkese çok teşekkürler.

Merhabalar. Bu yardım konusunu açtığımda, 54 koca günü kalmıştı Çakılın.
Maddi destek için her gün paylaşım yapıyorlardı, çok fazla ihtiyaçları vardı.
Ama burada paylaştıktan sonra destek taleplerinin azaldığını gördüm.
Bu güzel haberi de destekte bulunan güzel yürekli insanlarla paylaşmayı bir borç bilirim.

Çakıl, uzun ve yorucu süreçten galip çıktı.
Herkese çok teşekkürler.

Sonunda güzel bir haber :love:

Geri