• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

24 Kasım Black Friday indirimleri 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İndirim yok hiç buraya kadarmış black friday. Dün mediamarkt gezdim öyle ıvır zıvır teknoloji için Hepsiburada.com aynı fiyatlar.

İndirim yok zaten, kasım hatrına daha zam yapmadık var 🤣🤣

Espresso perfetto’nun bir cok urunde indirim yerine zam yapmasi muhtesem olmus. Indirime girer belki diye flow control kit bakiyordum, fiyati artirmislar :D

Dostlar Kasım geldi. Espresso makinelerinde gerçek indirimler olur mu sizce yoksa önce bindirim sonra indirim adında şimdiki fiyatlara yakın mı seyreder piyasa. Ona göre ikinci el alacağım ya da sıfırı zorlamaya çalışacağım

Dostlar Kasım geldi. Espresso makinelerinde gerçek indirimler olur mu sizce yoksa önce bindirim sonra indirim adında şimdiki fiyatlara yakın mı seyreder piyasa. Ona göre ikinci el alacağım ya da sıfırı zorlamaya çalışacağım
Olsa olsa amazonda olur. Onun dışında bir yerin pekte indirim yapacağını düşünmüyorum.

Dün bir an şoka uğradım bazı makineler 400-500₺ idi %99 indirim diyordu Amazon’da sonra düzelttiler hata yapmışlar😇

Geri