• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2025 Kasım İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4PieD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekli dosyalar

• IMG_8599.jpeg
    IMG_8599.jpeg
    90.2 KB · Görüntüleme: 222
Hepsiburada da Vodafone kodu ile 20.016₺
Yurtdışından daha uygun
screenshot_20251112-130633-png.40913

Son düzenleme:
Çok iyi tartı. Ben kullanıyorum su kahve oranını da gösteriyor.
Bu tartıyı ben de aldım iade ettim. Manuel modda başta kahve darasını alıp süreyi başlatınca sonradan ikinci döküşe geçerken akış kesilince süre ve gramaj sıfırlanıyor. Piyasadaki gibi tam manuel bir mod var mı bilmiyorum genel olarak hassas iyi bir tartı izlenimi aldım ama kahve su oranından ziyade flow göstermesini tercih ederdim. Bir de boyut olarak biraz kaba geldi.

Kodu nereden aldınız Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden mi?
Vodafone yanımda uygulaması fırsatlar bölümünden alınıyor.
Fiyat yine değişmiş bekleyin isterseniz bu konuyu takip edin.

Garip bir hata veriyor bu kupon sadece Vodafone Yanımda içerisindeki Hepsiburada'da geçerlidir. @mokapot Eğer Sage SDC450 için kupon uygulanıyorsa bu gece çekebilirim.

uygun fiyatlı pitcher arayan varise değerlendirebilir

Ambalajları güzel ama kahvelerin hasat yılları eskiydi. Alırken kontrol etmekte fayda var.
+1 Hem hasatlar eski hem fiyatlar şişirilmiş. 2024 La Claudinia yı başka bir kavurucudan 600 Tl ye almıştım indirimsiz fiyatıydı hemde. Nordic Apporoch Price List'e baktıgımda 2024 hasatının kg fiyatının 6.72 Dolar oldugunu görüyorum. 6.72 Dolarlık çekirdek için 1000 Tl fiyat inanılmaz bir rakam. Fiyatı yüksek gösterip yüzde 50 indirim yaptık diyince indirim yapmış olmuyorsunuz sayın kavurucular.

Herkese merhaba, aşağıdaki bağlantılar üzerinden Kasım indirimlerimizden faydalanabilirsiniz: :)

Kasım Kalibrasyonu (Sepet tutarınız arttıkçı, indirim oranınız büyüyor):
Tüm Ekipmanlarda Net %35 İndirim:

Geri