• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2023 Yılının En İyi Kahveleri & En Başarılı Firmaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eluna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10.10.2023 tarihinde Coffee Factory den 4 paket kahve aldım. Kendileri en güvendiğim kahve satıcısıydı ve beni çok aşırı hüsrana uğrattı. Kendilerine iletişimden de ilettim. Belirtmek isterim ki ayrıca kendilerinden her hangi bir beklentim yok yeni kahve çekirdeği gibi. Keşke bu kadar güvenip sevdiğim bir yer olmasaydı da gördüğüm manzaraların fotoğraflarını videosunu falan da paylaşabilseydim.

Şeref Bey e ulaşacağını hiç zannetmiyorum. Bu sebeple onlara yazdıklarımın aynısını buraya da yazmak istedim müsaadenizle;

Merhaba,

Son siparişimde çok seveceğime inandığım ve daha önceden müşteriniz olan birisi olarak güvendiğim için tereddüt etmeden aldığım kahveler beni hayal kırıklığına uğrattı. Sizi hep en güvenebileceğin gözün kapalı kahve alabileceğin bir yer olarak etrafıma anlattım. Son siparişim geldi kutu paket harika ama içindeki kahveler çok kötüydü. öyle ki "Kenya Kanja" içerisinde muhtemelen farklı bir şeyler vardı öğütüp demledikten sonra o kadar kötü bir tat aldık ki tüm ekipmanlarımı temizleyip kahveyi dökmek zorunda kaldık. ardından olabilir sorun değil deyip Burundi Mpanga ve Ethiopia Kerchanshe Yirgacheffee paketlerini de açtım. içlerinden büyüklü küçüklü farklı renk ve şekillerde kahve çekirdekleri çıktı ve tatları da kesinlikle adında yazan kahvelerin tadı değildi. belli ki blend zaten ondan şüphe yok ama bari tadı kokusu herhangi bir iyi yanı olsaydı. Etrafımdaki kahveyi bilen insanlara durumu paylaştım size ulaşmamı anlatmamı istediler ama ben umursayacağınıza inanmadığım için uğraşmak yazmak istemedim. son olarak bu gün "Costa Rica Tarrazu San Rafael" in de paketini açtım ilk demlememi yaptım ama zerre umudum yok. umurunuzda olmaz biliyorum ama bir daha sizden kesinlikle alışveriş yapmamaya ve kimseye de önermemeye karar verdim. Umarım bu durum bundan sonraki müşterileriniz için düzelir. Ben şahsen tanımıyorum ama Şerif Bey in kesinlikle buna müsaade etmeyecek bir insan olduğunu duydum hep tanıdığım kahvecilerden. Kendisinin haberi var mı bunu okur mu ona ulaşır mı bilmiyorum ama umarım haberi olur. Umarım kendi ürünlerinden belirttiğim 3 paket kahveden her hangi birini açıp kontrol eder ve anlatmak istediğimi görür inşallah.

umurunuzda olmaz biliyorum ama bir daha sizden kesinlikle alışveriş yapmamaya ve kimseye de önermemeye karar verdim. Umarım bu durum bundan sonraki müşterileriniz için düzelir. Ben şahsen tanımıyorum ama Şerif Bey in kesinlikle buna müsaade etmeyecek bir insan olduğunu duydum hep tanıdığım kahvecilerden. Kendisinin haberi var mı bunu okur mu ona ulaşır mı bilmiyorum ama umarım haberi olur. Umarım kendi ürünlerinden belirttiğim 3 paket kahveden her hangi birini açıp kontrol eder ve anlatmak istediğimi görür inşallah.
Şerif hoca diğer kahve forumuna bakıyor, ordan iletirseniz ilgilenecektir. Tanıdığım kadarıyla kendisi çok titiz ve detaycı birisidir.

Tek tek kahve ismi vermeyecegim ama 2023 yilinda yaptigim alimlarda beni en cok memnun eden firma Null firmasi oldu 3 ay boyunca Null ictim desem yeridir , fakat bir kahve var ki bu kahve 2023 enleri arasina girdi , ben mi cok sevdim bu kadar yoksa forum icinde benim kadar seven oldu mu bilmiyorum Grizzly nin Costa Rica kahvesi , kahve cok iyiydi yahu :)
Aquaries Estate harika bir kahvedir. Başka bir kavurucudan almıştım, kuru kokuda muz kokuyordu. Denk gelsem kaçırmazdım.

Coffee Department- La Divisa (Vişne aromaları baskın, çok güzeldi)
Coffee Department -Finca El Gobiado (firmanın klasik meşhur harika kahvesi)
Coffee Department - Finca Milan (Haylafy Bisküvi, Coconut ve Ananas - Fermentasyonu çok farklı ama aromalar inanılmazdı)
CoffeeNutz- Elkin Guzman Naturra Stawberry (Bisküvi aromaları olan harika bir kahveydi)
Rest Coffee (Kıbrıs) - Daniela Duque (Demirhindi, Acıbadem) -- Kıbrıs ziyareti planladığım Aralık başında bu başlıkta tavsiyelerde gördüm bu kafeyi, Kıbrısta da bizim dergahlardan birini buldum diye sevindim, Girnede taş köy evi mimarisiyle çok güzel bir kafeydi, kahveleri de başarılı.

department finca milan

Azda olsa stogumda olduğu ve geçen hafta bir kısmını içtiğim damo :)

Ekli dosyayı görüntüle 30576
Sormak için doğru yer değil belki ama genelde espresso bazlı içeçekler tüketiyorum ve elimde ki kahveleri vakumlayıp saklamak istiyorum ama burda kafamı karıştıran 3 aylık süre için acaba vakumlayıp buzluğa atmak mı yoksa yine vakumlayıp serin kuru ve ışık almayan biri yerde bekletmek mi?

Sormak için doğru yer değil belki ama genelde espresso bazlı içeçekler tüketiyorum ve elimde ki kahveleri vakumlayıp saklamak istiyorum ama burda kafamı karıştıran 3 aylık süre için acaba vakumlayıp buzluğa atmak mı yoksa yine vakumlayıp serin kuru ve ışık almayan biri yerde bekletmek mi?
Ben degass suresi dolduktan sonra, vakumlayip buzluğa atıyorum. Suana kadar olumsuz bir sorun yaşamadım. Soğuk daha avantajli gibi geliyor ama bi dayanağım yok :) vakumlayip dışarda tutmayı deneyimlemek lazım

Evet genelde herkes vakumlayıp buzlukta saklamayı tercih ediyor ama çok uzun süreli beklemeler için değilde indirim döneminde kahve alıp bunu 3 ay içerisinde tüketmek için vakumlayıp tüketeceğim kadarını çıkarıp tüketmek normal vakumlu saklama kaplarına göre daha mantıklı geliyor bana bende deneyimlemedim ama duruma göre iki şekilde de denemeyi düşünüyorum

Geri