• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2020 Yılında İyi ki Almışım Dediğiniz Ekipman Hangisi? Kahve Masası 2020 Özel Yayını!

Molent G50 tam set
Cafec TH-2
Plastik Hario V60

Bunları iyi ki almışım dedim. Hele Cafec filtre tam bir efsane. Gerçi Lilydrip ve Melodrip ikilisi de katıldı aileye ama Lily'nin bir esprisini görmedim. Melo'nun hakkını yiyemem kristal gibi temiz kahve sunuyor.

Timemore C2 ve Timemore kettle ve Aeropress
C2 beni hario'dan kurtardı, kettle'ın karşısına geçip izlemek bile zevkli. Aeropress ile de yüzlerce yeni reçete deneyebiliyorsunuz. Bu üç ekipmana buradan teşekkürlerimi yolluyorum

Eureka Specilieta.
Espresso öğütücümü yükselttim.
Peak Water. Suyum artık daha stabil.
Timemore Chesnut G1. Güzel bir el değirmeni, bu sene çok mobil olamadık ama el değirmeni her zaman iyi.

Immersion dripper, katlayıp içine koyduğum cafec filtre ve kaynatıp suyunu döktüğüm timemore kettle. Sabahları artık keyif alıyorum. Bir de bu dönemde evde hayatımızı kurtaran xiaomi akıllı süpürge, onun yeri çok ayrı.

2020 Yılında aldığım bazı ekipmanlar,

Comandante
Hario V60-2 Plastik
Delter Press
Nurgaz kaz boynu kettle
Bim chemex
Vacu Vin

Yukarıdakilerin arasında en sevdiğim; kahve alışkanlıklarımı değiştiren ekipman ise Vacu Vin dir.

Pandemi ve karantinalar evde nitelikli kahveye nasıl ulaşırım sorusunu çoğu kişi gibi bana da sorgulattı ve tüm ekipmanlarımı bu yıl edindim.

Hepsini iyi ki almışım. Ama en büyük farkı yaratan kesinlikte değirmenim C2, öğütülmüş kahve ile, ilk gün içtiğim kahvelerle paketin ikinci yarısı içtiğim kahveler arasında büyük farklar oluyordu gerçekten.

Yeni yıl ekipman hedefim ise 🏹 : Aeropress

İlk sırada kesinle Comandante, daha sonra benim için Origami dripper geliyor çünkü hibrit bir demleme aracı hem v60 gibi konik demleme hem kalita gibi düz demlemelere izin veren esnek bir dripper üçüncüsü bir çok dezavantajına rağmen Delter press diyorum güzel bir alternatif oldu benim için. Darısı diğer ekipmanlara

Plastik Hario V60
Tartı

Geri