• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık 2. El Espresso Makinenizi almak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VamHunD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
Ben arıyorum skxmwozş

VamHunD

Yeni Üye
İsim
VamHunD
Daha fazla  
İsim
VamHunD
ESKİCİ GELDİEĞ ESKİCİ GELDİEĞ ESKİCİ GELDİEĞ maöslwlslws
Arkadaşlar 2. el Espresso makinesi almayı düşünüyorum elinizde satmak istediğiniz neler var merak ediyorum. Başka satan başlıklar varsa arkadaşlar yoruma linkini bırakmanızı rica edicem ve tişikürler ☕

Bende Delonghi ECP31.21 var. Aksesuar olarak basınçsız çift musluklu Neouza portafiltre, Neouza 0.7 mm Puck Screen, Neouza Palm Wdt, Neouza Leveler, Neouza Yaylı Tamper ve Dose Ring mevcut. Alıcı olursanız fiyatı konuşabilir, görselleri buradan paylaşabilirim

merhaba,
evde kullandığım rocket r58 makina ve mini mazzer electronic mevcut.
bir işletme açmak için hazırlık yapıyorum dükkan için la marzocco aldım ve evde artık hiç kullanılmıyor. Düşünürsen konuşabiliriz.

Bende Delonghi ECP31.21 var. Aksesuar olarak basınçsız çift musluklu Neouza portafiltre, Neouza 0.7 mm Puck Screen, Neouza Palm Wdt, Neouza Leveler, Neouza Yaylı Tamper ve Dose Ring mevcut. Alıcı olursanız fiyatı konuşabilir, görselleri buradan paylaşabilirim
Çift musluklu neouza portafiltre yi nerden buldunuz arıyorum arıyorum bulamıyorum

Lelit elizabeth v3 var düşünürseniz. Çift kazanlı 58mm

Ekli dosyalar

• IMG_6809.jpeg
    IMG_6809.jpeg
    253.4 KB · Görüntüleme: 101
Selamlar,

Aşağıdaki ürünlerin hepsini bir arada verebilirim isterseniz, cihazın kutu ve aparatları duruyor aldığım şekilde.
23000 TL den yardımcı olabilirim, istediğiniz yere kargo gönderimi sağlarım. Ankara içi elden teslim.

Lelit Glenda PL41PLUST PİD Espresso Kahve Makinesi
Motta Professional 2475 Süt Sürahisi 750 ML
Lelit Aksesuarları PLA481R Kırmızı Saplı Paslanmaz Çelik Tamper 58,55m
WDT karıştırıcı
Lelit 58mm portafilter stand
58mm ayarlı tamper

https://www.shopier.com/s/product/11275524

Arçelik K3185 var

merhaba,
evde kullandığım rocket r58 makina ve mini mazzer electronic mevcut.
bir işletme açmak için hazırlık yapıyorum dükkan için la marzocco aldım ve evde artık hiç kullanılmıyor. Düşünürsen konuşabiliriz.
İlk olarak çok şans ve bol kazanç diliyorum yeni işletmebizde🌸
Şimdi genel fiyatlara baktım da ahahaha 100 küsürü görünce bir geri adım attım

Selamlar,

Aşağıdaki ürünlerin hepsini bir arada verebilirim isterseniz, cihazın kutu ve aparatları duruyor aldığım şekilde.
23000 TL den yardımcı olabilirim, istediğiniz yere kargo gönderimi sağlarım. Ankara içi elden teslim.

Lelit Glenda PL41PLUST PİD Espresso Kahve Makinesi
Motta Professional 2475 Süt Sürahisi 750 ML
Lelit Aksesuarları PLA481R Kırmızı Saplı Paslanmaz Çelik Tamper 58,55m
WDT karıştırıcı
Lelit 58mm portafilter stand
58mm ayarlı tamper

https://www.shopier.com/s/product/11275524
Şimdiye kadar aldığım gördüğüm en iyi ilan sizinkiydi sizin ilan ilgini çekti anlaşabiliriz sanırım.

Selamlar,
Cimbali m26up 2 gruplu tam otomatik çok az kullanılmış bir makine var bende düşünürseniz.

Geri