hocam sanalbahratta alınabilecek en uygun fiyatlı tavsiyeniz nedir? 500-700tl arasındaSanalbaharat'da bile kilosu 500 liranın altına çekirdek kalmadıysa çok da seçenek yoktur büyük ihtimalle.
arkadaşlar merhaba,
alabileceğim en ucuz kahve hangisidir? kahve dünyası 1kg-500tl şu an. farklı önerisi olan var mıdır?
Biraz meyvemsi yapısı ve fena olmayan gövdesiyle panama-los naranjostan çok memnunum ben.hocam sanalbahratta alınabilecek en uygun fiyatlı tavsiyeniz nedir? 500-700tl arasında
kavrum tavsiyeniz standart mı?Etiyopya djimmah veya sidamo aradigin sey, ikisini de de kilosu 450 liradan satin alabilirsin. Cok benzer tat profilleri var. Ikisi arasinda bir tercih yapamiyorum ama sadece ucuz oldugu icin de tercih etmiyorum, begeniyorum bayagi.
O FİYATLARA NERDEN ALIYORSUNUZ ACABA YER BELİRTİR MİSİNİZ ?Etiyopya djimmah veya sidamo aradigin sey, ikisini de de kilosu 450 liradan satin alabilirsin. Cok benzer tat profilleri var. Ikisi arasinda bir tercih yapamiyorum ama sadece ucuz oldugu icin de tercih etmiyorum, begeniyorum bayagi.
O FİYATLARA NERDEN ALIYORSUNUZ ACABA YER BELİRTİR MİSİNİZ ?