• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

.

İsim
Burak ATA
Daha fazla  
İsim
Burak ATA
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade Hand Grinder
Ekipmanlar
Konchero Gooseneck Kettle, Hario V60 Dripper, Hario İmmersion Dripper, Kaliteo Dripper, Kaan Hassas Tartı, Act Refraktometre
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Tepebaşı (Eskişehir)
Yazı için teşekkürler

Vedat beyin konuk olduğu programdan sonra tat ve koku ile ilgili guzel bir yazı olmuş. Vedat beyin konuk olduğu programı bir çırpıda çok hevesle dinlemiş ve güzel bilgiler edinmiştim. Hatta bana göre en iyi yayın yada programdı diyebilirim. Sizin yazınızda burdaki tat ve koku ile ilgili bilgilerin devamı niteliğinde güzel anlatımlarla dolu. Umarım bu yazı dizileriniz devam eder. Çünkü tat ve kokuya bilinçli yaklaşmak bu sektör ve ev baristalığı icin çok onemli diye düşünüyorum tabi bunlar benim görüşüm.

Vedat beyin konuk olduğu programdan sonra tat ve koku ile ilgili guzel bir yazı olmuş. Vedat beyin konuk olduğu programı bir çırpıda çok hevesle dinlemiş ve güzel bilgiler edinmiştim. Hatta bana göre en iyi yayın yada programdı diyebilirim. Sizin yazınızda burdaki tat ve koku ile ilgili bilgilerin devamı niteliğinde güzel anlatımlarla dolu. Umarım bu yazı dizileriniz devam eder. Çünkü tat ve kokuya bilinçli yaklaşmak bu sektör ve ev baristalığı icin çok onemli diye düşünüyorum tabi bunlar benim görüşüm.
Söylediklerinizde çok haklısınız. Vedat Bey'in sohbeti gerçekten çok bilgilendiriciydi. Tabi ki bundan sonra da bu tarz yazılarımız olacak, bu arada güzel yorumunuz için teşekkürler :)

Emek dedikleri bu olsa gerek.🧿
Eskişehir'imize selamlar.🖐️

Referanslar? GARRETT ODEN?
Hayır Arman hocam ama kaynak belirtmeyi unutmuşum pardon.
Esinlendiğim kaynakları alt tarafa ekliyorum.

The best way to experience a coffee’s aftertaste is to breath out deeply and slowly as you swallow. This allows the liquid elements to drift down the back of your tongue and throat without your esophagus muscles interrupting your experience. It also allows the rising aromas to flow up and out gently and with clarity.

Geri