• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

15-18 Eylül Coffex İstanbul Kahve Kulübü Ev Baristaları Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İndirimler ile ilgili detay vermeniz mümkün mü @NoDRaC ? Her firmada indirimler fuar süresince geçerli olacak mı? Katılamayacaklar için online da yararlanılabilecek mi? V.S...
İndirimler fuar süresince standa koyduğumuz karekod ile ulaşılabilecek. Forumda indirimler yayınlanmayacak.

Etkinliğe katılmayı çok isterdim fakat zaman ve mekan olarak maalesef bana uymadı, umarım firmalar fuar süresince yapmayı planladıkları indirim ve kampanyaları online satış kanalları üzerinden de uygulayarak benim durumumda olan diğer kahveseverleri de mutlu ederler. @Globally @raistlin
Katılıyorum. Mesela @raistlin stagg kampanyası yapsa ne güzel olur 🤗

Foruma iki sorum var:
1- Bileti alma kısmında gün seçtirmiyor ve 15 Eylül Çarşamba sabit. Tek günlük bilet alırsam istediğim gün girebilecek miyim yoksa sadece 15'inde mi gireceğim?

2- Diğer sorum ise (daha önce yapılanlara katılmadığım için bilemiyorum mazur görün) içerideki standlardan ve kavuruculardan (kafein komasına girmemek temel amacımız olarak😅) küçük karton bardaklarla tadım yapabilecek miyiz? Mesela bir filtre kahve tadayım deseniz 250ml bir demleme sizi (kafein açısından) doyurur ve farklı şeyleri tadamazsınız belki de.

bence basit ekipmanlar ile nasıl nitelikli kahve demlenir isimli bir workshop yapılabilir. forumdaki herkes nitelikli kahve demlemeyi bilmiyebilir. bir seviyeden sonra zaten herkes kendini geliştiriyor. amaç yeni başlayanlar için bir yol göstermek. yerlere vurduğumuz french press ile nasıl güzel kahve yapılır mesela ? basit ve anlaşılır. yol gösterici. nitelikli.

bence basit ekipmanlar ile nasıl nitelikli kahve demlenir isimli bir workshop yapılabilir. forumdaki herkes nitelikli kahve demlemeyi bilmiyebilir. bir seviyeden sonra zaten herkes kendini geliştiriyor. amaç yeni başlayanlar için bir yol göstermek. yerlere vurduğumuz french press ile nasıl güzel kahve yapılır mesela ? basit ve anlaşılır. yol gösterici. nitelikli.

Fuarda Cumartesi günü "Evde Kahve Demlemeye Başlama Yolculuğu ve Ekipman Seçimi" ile ilgili bir seminer vereceğim ve konuştuğum/yazıştığım bir çok kişi ile de tanışma fırsatı bulacağım için de mutluyum. 🙏

Umarım yeni başlayanlara ve hali hazırda kahve demleyenlere bir faydası olur. Malum etraf ekipman doldu ve kullanıcı deneyimine ulaşmak biraz zor.

Detayları fuar ve benim hesaplarımda mevcut.

Not: Gelmek isteyenlerin Covid19 uyarılarını dikkate alması gerekiyor.

Son düzenleme:
Stickerlarımız hazır arkadaşlar! Standdan alabilirsiniz bu akşamdan itibaren. Sorduğunuz soruları bugün öğrenip konuya yazacağım.

Ekli dosyalar

• A8FD3908-D667-45E1-8C81-3CF0CE98770D.jpeg
    A8FD3908-D667-45E1-8C81-3CF0CE98770D.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 180
Buluşma noktamız

Ekli dosyalar

• E9144C21-B2AE-4F31-89C2-C788BCB0E19E.jpeg
    E9144C21-B2AE-4F31-89C2-C788BCB0E19E.jpeg
    119.2 KB · Görüntüleme: 132
Benim cihaz yetişirse Cumartesi oradayım :)

Benim cihaz yetişirse Cumartesi oradayım :)
Yetişmez isede getirin, bir sürü firma var sponsor buluruz size :)

Bu arada kapıda bilet satışı var arkadaşlar. 35tl
Otopark var günlük ücreti 20tl.
Bol bol ücretsiz kahve ikramı var.

Cumartesi oldukça kalabalık olucak gibi getirebilen arkadaşlar yanlarında değirmenleri ve sıcak sularını getirsinler :)

kapıda pcr testi yapılıyormu suat bey sirf bu yüzden vazgectim gelmekten :D

2 doz aşı olunmamışsa pcr testi yapmış olmanız gerekiyor malesef
Edit:Eğer aşı olmamışsanız gene aynı şekilde pcr testi istiyor

Geri