• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan appa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2500

appa

Barista
Daha fazla  
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Hario v60,Aeropress,Soy Cezve,Bialetti Dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gaziemir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Buca
Eşimin çeyizinden kalma kapsül makinesi. İki kapsül çalışıyor mu diye denemiş. İşimize yaramayacağı için satışa koyuyorum. Sembolik bir rakam yazdım, tekliflere ve takaslara açığım. Kutusuyla tertemiz duruyor.
  • İzmir içi: Alsancak/Karşıyaka/Gaziemir (veya ortak bir nokta) civarı elden, görerek ve kontrol ederek teslim alabilirsiniz. Tercihim elden teslimdir.
  • Şehir dışı: Önce havale, ardından alıcı ödemeli olacak şekilde kargo yapabilirim.

Tel : 0 554 820 47 93

Ekli dosyalar

• b1299ff9-07e8-4fd9-9c76-fa7ceb53e047.jpeg
    b1299ff9-07e8-4fd9-9c76-fa7ceb53e047.jpeg
    66.8 KB · Görüntüleme: 6
  • 4081f757-966e-4a4f-9d2e-fe69d14290e4.jpeg
    4081f757-966e-4a4f-9d2e-fe69d14290e4.jpeg
    93.4 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
motordante uzun süredir kullanılıyor olmalı, pil durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Hocam merhaba, ben ikinci kullanıcısıyım. Motordante pilli bir alet değil, laptop şarjına benzer bir şarj aleti ile çalışıyor.

güvenilir satıcı.

Güncel, dileyene comandante'nin detaylı fotoğraflarını atabilirim. Hiç bir problemi yok, daha uyguna comandante çıkmaz.

Güncel.

Son düzenleme:
Güncel.

Son düzenleme:
Güncel, yeni fotoğraflar eklendi. Yeni bir değirmen almasaydım asla bu fiyata düşmezdim.

Motordante'yi kıyamayıp satıştan çekmiştim fakat kullanacak birine gitmesinde fayda var. Tekrar satışa koydum. Clever Dripper satışa eklendi.

Motordante satılmıştır hayırlı olsun, clever dripper ile devam.

Clever Satıldı.

Son düzenleme:
Geri