• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1000TL Filtre Kahve Makinesi Önerisi

Merhaba arkadaşlar,bütçem 1000tl.
Sizden ricam aroma ayarlı olması ve kendinden filtreli olması.
Ben toz filtre kahve kullanırım genelde.
Önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada küçük ve güzel bir cihaz olursa da olur.
Makineyi sadece ben kullanacağım için kapasitesi hiç önemli değil
Elektrolüx modellerinde bir kaç delikten su akışı veriliyor ve aroma ayarı da var. Fena değil bence. Tek noktadan verenlere göre daha avantajlı. Fiyat da uygun. Şuna bir bak mesela
Electrolux EKF7700 Filtre Kahve Makinesi + 100 Adet Filtre Kağıdı
https://www.hepsiburada.com/electro...tre-kagidi-p-HBV00000O1JPI?magaza=Hepsiburada

Ekli dosyalar

• C5D14A33-2D54-4B7D-A999-8E6A465D8E03.jpeg
    C5D14A33-2D54-4B7D-A999-8E6A465D8E03.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 64
Bu tarz makinalar daha yüksek hacimli demlemeler için daha verimli fakat dripper daki ayar ufak demlemelere de olanak sağlıyor.

Bu cihaz minimum kaç ml yapıyor. 4 fincan demiş ancak fincanlar kaç ml acaba

300 ml ye kadar verim alırsınız.

Haydaa resmen moral çöküntüsü yaşıyorum. Şunu 600 yapalım hatun beni öldürür. Daha dün sipariş verdim :)
hocamlar selamlar, tam ytghan'ın yazdığını yanlış anlayıp karşı çıkacaktım ki, devamını okudum ve aynı şeyi düşünüyormuşuz :D

1.3 litre kapasitesi var da, yapılan 1.3 litre kahve ne verim verir bilemiyorum. Bana sorarsanız 400-700 ml arası demlemeler için ideal. Zaten üstüne hiçbir kahve makinesinin çıkabileceğini sanmıyorum

Sitenin adı kahvekulubüvesabır olarak değiştirilmeli bence 😀

Geri