• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1000-2000 El Degirmeni Oneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnrAkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba 1000-2000 arası kaliteli bir ogutum saglayan bir degirmen arıyorum
Nadiren turk kahvesi cogunlukla moka pot v60 french press cold brew icin kullanıcam
Hem molent pocket hem c3 kullanan birisi olarak şunu söylemek isterim;
Eğer dış mekan kullanımı yapmıyorsanız yani sadece evde kullanacaksanız öğütüm kalitesi açısından c3 tercih edilir.
Kamp gibi aktiviteleriniz varsa pocket sağlamlığı ile tavsiye ederim ve kötü çıktılar asla sunmadığını hatırlatırım.
Aradaki fiyat farkına değer mi sorusuna gelecek olursak, o tartışılır...
Ancak her şekilde elde nakit tutmaktansa ürünü satın almak daha mantıklı çünkü her iki üründe geçmişe nazaran fena zamlandı.

Bahsettiğim makineler Beko 2170 - Arçelik 3185 - Gaggia Evolution. Basınçsız sepet kullanıyorlar. Manuel makineler.
O makine için de kullanabilirsiniz. Espressoda birçok değişken var. Doğru kalibrasyon, sıcaklık, oran, süre ve tamp ile en optimum sonucu alabilirsiniz.

Geri