• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1000-2000 El Degirmeni Oneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnrAkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnrAkr

Yeni Üye
İsim
Onur
Daha fazla  
İsim
Onur
Merhaba 1000-2000 arası kaliteli bir ogutum saglayan bir degirmen arıyorum
Nadiren turk kahvesi cogunlukla moka pot v60 french press cold brew icin kullanıcam

Timemore C3 her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.

yorumlariniz icin tesekkurler kullanan arladaslar deneyimlerini paylasirsa sevinirim herkes icin yararli olur

Ben C3 aldım yıl başında 1.600 liraya. Molent ile arasında 200 lira fark vardı. Ancak şu anda Molent ile arasında 500 lira fark var.
Ben olsam Molent Pocket alırdım.

Ne kadar araştırdınız bilmiyorum ama ben kendime ikinci el olarak 2000tl sınır koymuştum. 1750ye 1zpresso Q2 aldım fakat Türk kahvesi ve espresso uygun değil. V60, french press ve mokapot için aldım bende. Aşağıya yazacağım değirmenlerden birisi işinizi görecektir

Timemore C3
Timemore C2
Molent G50
Molent Pocket
1zpresso Q2

Ben de bütçe kısıtlı ise Molent Pocket tavsiye ederim. Uzun dönem kullandım, türk kahvesinde güzel sonuçlar veriyor. V60 vs öğütümleri de gayet güzel. Fiyat performans bir öğütücü.

C3 varken pocket almanızı tavsiye etmem. Bana göre C3 son dönemlerdeki en fiyat performans değirmendir . Kullandığı kesici ve öğütüm kalitesi sizin işinizi fazlasıyla görür.

Son düzenleme:
Selamlar, yeni konu açmadan buradan devam etmek istedim. Benim de benzer bütçelerde değirmen arayışım var. Espressoya giriş yapmak istiyorum ve bunu amaçla yakın zamanda Beko/Arçelik Espresso makinesi alacağım. Molent ve Timemore C3 arasında kaldım. Öneriniz ne olur? Hangsine yönelmeliyim? Şu anda alsam v60 ve filtre kahve için de kullanırım.

Timemore c3 ü aliexpressden alırsanız 1457 liraya geliyor vergisiyle birlikte

Selamlar, yeni konu açmadan buradan devam etmek istedim. Benim de benzer bütçelerde değirmen arayışım var. Espressoya giriş yapmak istiyorum ve bunu amaçla yakın zamanda Beko/Arçelik Espresso makinesi alacağım. Molent ve Timemore C3 arasında kaldım. Öneriniz ne olur? Hangsine yönelmeliyim? Şu anda alsam v60 ve filtre kahve için de kullanırım.
Selam, espressoya girince işler biraz değişiyor. Espresso için daha hassas bir değirmen gerekecektir eğr bütçeniz buysa biraz arttırmak isteyebilirsiniz veya ikinci el bir değirmen bulabilirsiniz

ya ben gecmiste aliexpressden memnun kalmadım o yuzden pek guvenmiyorum
Artık vergisini öderken alıyorlar ve aras kargo getirdi kargolarımı o yüzden ben son zamanlarda aldıklarımda bir sorun yaşamadım

selam C3 ten şaşma derim

Size de c3 öneririm. Bahsettiğiniz makineler tam otomatik mi yoksa basınçlı sepet kullanan modeller mi bilmiyorum. Filtre ve V60 için gayet yeterli öğütümler sunar.

Son düzenleme:
Geri