ne kadara almak uygun olur nerden alabilirim guvenilir olarak cok tesekkurlerTimemore C3 her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.
ne kadara aomak uygun olur nerden alabilirim guvenilir olarak cok tesekkurler
ya ben gecmiste aliexpressden memnun kalmadım o yuzden pek guvenmiyorumTimemore c3 ü aliexpressden alırsanız 1457 liraya geliyor vergisiyle birlikte
Selam, espressoya girince işler biraz değişiyor. Espresso için daha hassas bir değirmen gerekecektir eğr bütçeniz buysa biraz arttırmak isteyebilirsiniz veya ikinci el bir değirmen bulabilirsinizSelamlar, yeni konu açmadan buradan devam etmek istedim. Benim de benzer bütçelerde değirmen arayışım var. Espressoya giriş yapmak istiyorum ve bunu amaçla yakın zamanda Beko/Arçelik Espresso makinesi alacağım. Molent ve Timemore C3 arasında kaldım. Öneriniz ne olur? Hangsine yönelmeliyim? Şu anda alsam v60 ve filtre kahve için de kullanırım.
Artık vergisini öderken alıyorlar ve aras kargo getirdi kargolarımı o yüzden ben son zamanlarda aldıklarımda bir sorun yaşamadımya ben gecmiste aliexpressden memnun kalmadım o yuzden pek guvenmiyorum
İkinci el de benim için uygun tabii. Ancak bu bütçelerden daha fazla yukarı çıkamayacağım maalesef.Selam, espressoya girince işler biraz değişiyor. Espresso için daha hassas bir değirmen gerekecektir eğr bütçeniz buysa biraz arttırmak isteyebilirsiniz veya ikinci el bir değirmen bulabilirsiniz
selam C3 ten şaşma derimSelamlar, yeni konu açmadan buradan devam etmek istedim. Benim de benzer bütçelerde değirmen arayışım var. Espressoya giriş yapmak istiyorum ve bunu amaçla yakın zamanda Beko/Arçelik Espresso makinesi alacağım. Molent ve Timemore C3 arasında kaldım. Öneriniz ne olur? Hangsine yönelmeliyim? Şu anda alsam v60 ve filtre kahve için de kullanırım.
Size de c3 öneririm. Bahsettiğiniz makineler tam otomatik mi yoksa basınçlı sepet kullanan modeller mi bilmiyorum. Filtre ve V60 için gayet yeterli öğütümler sunar.Selamlar, yeni konu açmadan buradan devam etmek istedim. Benim de benzer bütçelerde değirmen arayışım var. Espressoya giriş yapmak istiyorum ve bunu amaçla yakın zamanda Beko/Arçelik Espresso makinesi alacağım. Molent ve Timemore C3 arasında kaldım. Öneriniz ne olur? Hangsine yönelmeliyim? Şu anda alsam v60 ve filtre kahve için de kullanırım.