Melodrip alımı ile de iyice pekişti bu fikir. Kutlu olsun 1.yaşı.Ameuus metal filtre toplu alımıyla kahve kulübünün ilk adımı atıldı desek yanlış olmaz sanırım.
Nice senelere arkadaşlar, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Zaman zaman ufak tefek anlaşmazlıklar yaşasak da sonuçta her şey kahve için, bizim için! Burada olduğum süre boyunca çok şey öğrendim, iyi ki gelmişim ve bu ortamın bir parçası olmuşum. Buraya emek veren, başta tabii ki sevgili @NoDRaC @teyyaredenkahve @Kahveciningalaksirehberi gibi dostlar, kardeşler olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, iyi ki sizleri tanımışım!
Evet yahu Campos'a noldu?1 yıl ne kadar çabuk geçmiş... şöyle dönüp bakınca buraya "campos" kullanıcı adıyla başlamıştım, sonra kahve paylaşımları arttıkça, "teyyaredenkahve" oluverdimBaşlarken bu kadar kendimi kaptıracağımı düşünmemiştim!
İçerikler, kahve reçeteleri, instagram, Kahve Kulübü akşam sohbetleri, Kahve Masası canlı yayınları, toplu alımlar, bir gaz yapılan ekipman alımları, el değirmeni başta olmak üzere ekipman incelemeleri, vs derken dolu dolu bir yıl olmuş... dile kolay!
Herkese katkısı ve desteği için teşekkür ederim.
paylaşımları kişisel hesaplardan yapınca, ev halkından veto geldi, o zaman "teyyaredenkahve" ye dönüştümEvet yahu Campos'a noldu?