• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

10 Kasım 2020 Kahve Kulübünün Birinci Yıl Dönümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatımın bir parçası gibi oldu forum. İyi ki doğdun :)

İyi ki doğdun kahve kulübü 🥳

Gerçekten bu kadar aktif ve birbirine yardımcı olan bir forumda bulunmak çok güzel. Hergün muhakkak girip baktığım bir yer oldu. Mayıs ayında üye olmama rağmen sanki ilk kurulduğundan beri üyeyim. Öyleyse iyi ki varsın Kahve Kulubü diyelim 👏

İlk yaşın kutlu olsun kahve kulübü 😊 hem nitelikli insan hem nitelikli kahve dağarcığımızı genişlettin. Artık referans olarak kullandığımız bir isim oldun. Bize çok şeyler kattın, katmaya da devam ediyorsun. Umarım beraber gelişmeye nice yıllar devam ederiz 😄

Nice güzel etkinliklerle nice güzel yıllara, hep beraber.

Günün herhangi bir anında yeni bir konu var mı veya yeni bir şeyler var mı diye gazetelere bakar gibi, telefondan dahi bakıyorsam; olmuş ;) Teşekkürler herkese paylaşımları için. Nice güzel kahveli sağlıklı yıllar olsun.

Merhabalar,

Kahvekulübüne kuruluşunun 5. ayında katılmışım. Bugüne kadar öğrendiklerim, paylaştıklarım, seviyeli ve entellektüel tartışmalarımız ve yeni kazandığım arkadaşlarım için teşekkür ederim.

Son olarak kuruluş gerçekten 10 Kasım olsa da bundan sonra 9 ya da 11 Kasım'da doğum gününü kutlamayı öneriyorum. Samimiyetsiz bulunabilir bu söylediğim, göstermelik ve ya sembolik gelebilir belki ama nedense böylesi daha doğru olur gibi geliyor.

Sevgiler

Zaman zaman ufak tefek anlaşmazlıklar yaşasak da sonuçta her şey kahve için, bizim için! Burada olduğum süre boyunca çok şey öğrendim, iyi ki gelmişim ve bu ortamın bir parçası olmuşum. Buraya emek veren, başta tabii ki sevgili @NoDRaC @teyyaredenkahve @Kahveciningalaksirehberi gibi dostlar, kardeşler olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, iyi ki sizleri tanımışım!

Bilmukabele Denizhan abi. 🙏

Çok güzel dostluklar kuruldu ve kısa sürede bir çok kahvesever aramıza katıldı.

Ben de sana bu topluluğa renk kattığın ve bizlere seviyeli tartışmayı öğrettiğin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Pandemi döneminde kahvekulubu.net'i keşfettim. Bazı sorunlar nedeniyle ara vermiş olduğum kahve zevkimi, kahvekulubu.net tekrar tetiklenmesine yol açtı. Çok şeyler öğrendim ve halen de öğrenmeye devam ediyorum.
Kahvekulubu.net'i kuran, emek harcayan, paylaşım yapan ve bu oluşumu büyüten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Nice senelere...

1 yıl ne kadar çabuk geçmiş... şöyle dönüp bakınca buraya "campos" kullanıcı adıyla başlamıştım, sonra kahve paylaşımları arttıkça, "teyyaredenkahve" oluverdim :) Başlarken bu kadar kendimi kaptıracağımı düşünmemiştim!

İçerikler, kahve reçeteleri, instagram, Kahve Kulübü akşam sohbetleri, Kahve Masası canlı yayınları, toplu alımlar, bir gaz yapılan ekipman alımları :), el değirmeni başta olmak üzere ekipman incelemeleri, vs derken dolu dolu bir yıl olmuş... dile kolay!

Herkese katkısı ve desteği için teşekkür ederim.

Kahve Kulübü iyi ki var 🥳 hayatımın güzel detaylarından birisi burası.

1 yıl ne kadar çabuk geçmiş... şöyle dönüp bakınca buraya "campos" kullanıcı adıyla başlamıştım, sonra kahve paylaşımları arttıkça, "teyyaredenkahve" oluverdim :) Başlarken bu kadar kendimi kaptıracağımı düşünmemiştim!

İçerikler, kahve reçeteleri, instagram, Kahve Kulübü akşam sohbetleri, Kahve Masası canlı yayınları, toplu alımlar, bir gaz yapılan ekipman alımları :), el değirmeni başta olmak üzere ekipman incelemeleri, vs derken dolu dolu bir yıl olmuş... dile kolay!

Herkese katkısı ve desteği için teşekkür ederim.
Evet yahu Campos'a noldu?

Nice güzel yıllara, kahve demlemek sizinle daha güzel.🧡

Sene boyunca emeği geçen herkese çok teşekkürler. Gerçekten çok samimi ve içten bir kulüp. Bu sitede olunca ailenin bir parçası gibi hissettiriyorum. Nice yıllara 🎉

Nice kahve dolu yillariniz olsun...

Geri