• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zero Six Coffee & Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrdawn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrdawn

Barista
İsim
Şafak
Daha fazla  
İsim
Şafak
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Herkese merhabalar. Ankara'da yeni bir kavurucu açılmış. Mekan iç dizaynı oldukça ilgi çekici. Anladığım kadarıyla mekanda kahve kavrum sürecini açık şekilde görebiliyorsunuz. Ben henüz gidemedim. Giden arkadaşlar var mı? Deneyimlerini paylaşırsa güzel olur. Ankara'ya yeni ve iyi bir kavurucu gelmesi harika olur açıkçası. Instagram sayfalarını buldum ben. Keşfetimde denk gelmiştim.

Ben de merak edip baktım, fotoğraflardan gördüğüm bir kahve Niji'de satılmıyor.
Farklı olacak galiba.

Stronghold makine kullanmaları ve Niji ile bağlantı olması hoşuma gitti. Benim için de kolay ulaşılabilecek.

Ancak mekan fazla "instagramable" oldu. Benlik değil 😅

Farklı olacak galiba.

Stronghold makine kullanmaları ve Niji ile bağlantı olması hoşuma gitti. Benim için de kolay ulaşılabilecek.

Biraz öyle bir dizayn olmuş. Kahveden çok popülerizme önem veriyor gibiler ama hayırlısı

Espresso denemek için uğradım, etiopya hambela kullanıyorlar. Çekirdek ve ekipmanlar kaliteli fakat barista ekibi henüz çok amatör.

İlk açıldığı gün uğrama fırsatım olmuştu. Mekan gerçekten çok güzel. Dizaynı için fazlaca uğraşılmış olduğu çok belli oluyor. Ben gittiğimde kahvelerin tamamı Niji seçkisindendi şu an yeni bir kahve eklenmiş olabilir belki.

Merhaba
Farklı olacak galiba.

bir çekirdek alıp çıkarız. 😁
@Alireza Razzaghzadeh çekirdek detayları ve fiyatları görebileceğimiz bir site var mıydı?

Geri