• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hasbean'den tek paket sipariş verenler vergi ödedi mi? bir iki kişi vergi çıkmadığını yazmıştı ama bulamadım şimdi mesajlar arasında, tek paket alıp da vergi ödeyen var mı?
Ben denk gelmedim öyle bi mesaja ama yd gelen her ürüne vergi+gümrük bedeli çıkıyor.

Benim takipsiz hasbean siparişten henüz haber yok maalesef. 1 Nisan'da gönderim yapıldı, 14 gün bekleyip ulaşmaz ise para iadesi veya tekrar gönderim talep edeceğim.
Benimki gelmeyecek eminim. Buradaki ptt'den 3 aydır kayıp kartımı bekliyorum banka inatla başka kuryeye de vermiyor. Evde bulamadık, yanlış adres, adres değişmiş vb. Notlarla oyalayıp duruyor. Kart bile gelmediyse takipsiz siparişimin geleceğini hiiiiç sanmıyorum. Umarım da yanılırım :)

Ben cuma günü bir email daha attım ama Easter tatili var Cuma ve Pazartesi günü.
Salı günü tekrar ulaşmaya çalışacağım.
Çok heveslendik ama sonu nasıl olacak bakalım.
Yeni maili atarken toplu atalım mı? Sipariş numaralarımızı birleştirelim tek bir mail ile talep edelim uyar derseniz.

29 Mart tarihinde sipariş vermiştim, takipsiz benimkide.
Bugün Ptt Müdürlüğü'nün önünden geçerken uğradım. Beni yurtdışından gelen kargolarla ilgili servise, farklı bir kata(ikinci kata) yönlendirdiler. Tüm kuryeler ordaydı sanki, hepsi bir aradaydı. Kargo takip kodumun olmadığını, 10-15 gün önce İngiltere'den sipariş verdiğimi, kargomun bugünlerde dağıtımda bekliyor olabileceğini, gelmiş olabileceğini söyledim. İngiltere'den gelse kesin bilirdik, gelen kargo yok dediler :cautious:

Hasbean'den tek paket sipariş verenler vergi ödedi mi? bir iki kişi vergi çıkmadığını yazmıştı ama bulamadım şimdi mesajlar arasında, tek paket alıp da vergi ödeyen var mı?
18 lira çıktı bana tek 7.5 sterlinlik siparişe

29 Mart tarihinde sipariş vermiştim, takipsiz benimkide.
Bugün Ptt Müdürlüğü'nün önünden geçerken uğradım. Beni yurtdışından gelen kargolarla ilgili servise, farklı bir kata(ikinci kata) yönlendirdiler. Tüm kuryeler ordaydı sanki, hepsi bir aradaydı. Kargo takip kodumun olmadığını, 10-15 gün önce İngiltere'den sipariş verdiğimi, kargomun bugünlerde dağıtımda bekliyor olabileceğini, gelmiş olabileceğini söyledim. İngiltere'den gelse kesin bilirdik, gelen kargo yok dediler :cautious:
Acıbadem mi burası? Ben de gidip gitmemekte kararsız kaldım. Takip kodu olmayanlar adres ve isim söylediğinde belli bir yere ayrılmış ise bir şans olabilir. Daha önce sokak sokak ayrılmış olarak belirtilmişti.

Acıbadem mi burası? Ben de gidip gitmemekte kararsız kaldım. Takip kodu olmayanlar adres ve isim söylediğinde belli bir yere ayrılmış ise bir şans olabilir. Daha önce sokak sokak ayrılmış olarak belirtilmişti.
Oturduğum adresi, mahallemi, apartmanımıda söylemiştim. Rize merkezdeyim.

ayın 5. de samsun'a gelen kargom bugün de dağıtıma çıkmadı numarayı arıyorum açan yok. tamam yoğunluk vardır dedik ama insana sinir harbi yaşatmanın anlamı yok.

Benim kahvelerim de bugün teslim edildi. 31 Mart sipariş, 1 Nisan gönderim takipsizdi.
En çok Brezilyayı merak ediyorum tam benim damak tanıma uygun bir tadım notu var, umarım yanıltmaz :)

Hasbean.jpg

Son düzenleme:
Takipsizlerde kapıya bırakıp gidiyor genelde dağıtıcı.Öyle bir ihtimal var mı diye merak etmiştim.
Benim buradan takip ettiğim takipsiz gönderisi olan herkes (1 kişinin sanırım posta kutusuna bırakılmış) vergi ödedi.

Merhabalar arkadaşlar. Malumunuz @NoDRaC vesilesiyle Hasbean ücretsiz takipli kargo kampanyasıyla ilk yurt dışı siparişlerimizi forum olarak verdik. Süreci buraya kısaca yazarak deneyimi paylaşmak istiyorum merak edenler için.
Sipariş:
1. Costa Rica Finca La Pira White Honey Catuai 91 puan, £12.00
2. Bolivia Las Alasitas Washed Longberry 90 puan, £12.00 (Sitede göremedim çekirdek tükenmiş olmalı)

28 Mart'ta verdiğim siparişin PTT takip sistemindeki hareketleri:
31 Mart, paket alınıyor.
2 Nisan'da yurda giriş yapıyor. İST.ULUSLARARASI PİM, gümrük işlemleri yapılıyor.
5 Nisan'da paket GAZİANTEP P.İ.M'e ulaşıyor. Buradan sonra paket mahalle mahalle ayrılmış yığınların içinde bekliyor.
13 Nisan, paketin dağıtıma çıkarılmayacağına kanaat getirip dün merkez birimine gidip paketimi elden telim aldım.

Gümrük Ücretleri:
Gümrük Vergisi28.68 TL
Damga Vergisi0.8 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti8.0 TL
Yurtdışı İade Ücreti0.0 TL
Toplam37.480000000000004 TL
FBBBBF74-5AF2-4A8F-AC71-C34D6B450D37.jpeg

Son düzenleme:
Nerden çıktı bu vergiler yahu, geçen sene ne güzeldi, AliExpress olsun, şu olsun bu olsun vergisiz geçiyordu...
1 yıldır falan var sanıyorum damat vergisi hocam. önce euro bazında düşüre düşüre bi hal oldular sonra baktılar komple yapalım dediler 1 dolara bir şey alsan bile en az 10 tl vegisi çıkıyor şu an.

Her zaman bir limit vardi ama yuksekti o limit vergi icin, sonra düşürdüler 22€ a çektiler, sonra da gelen her urune limit olmaksızın vergi çıkardılar. 8₺ gumruge sunma ücreti, ve vergi. En az 10-15₺. 1 $lik urun icin bile .
Öncesinde neler sipariş ediyordum, burada 50-60₺ ye satılan ürünleri 1-2 $a bulma zevkimizi elimizden aldılar resmen.
Ülkede yığınla vergi kaçıran varken böyle küçük vergilerin peşine düşülmesi. Neyse..

Merhabalar arkadaşlar. Malumunuz @NoDRaC vesilesiyle Hasbean ücretsiz takipli kargo kampanyasıyla ilk yurt dışı siparişlerimizi forum olarak verdik. Süreci buraya kısaca yazarak deneyimi paylaşmak istiyorum merak edenler için.
Sipariş:
1. Costa Rica Finca La Pira White Honey Catuai 91 puan, £12.00
2. Bolivia Las Alasitas Washed Longberry 90 puan, £12.00 (Sitede göremedim çekirdek tükenmiş olmalı)

28 Mart'ta verdiğim siparişin PTT takip sistemindeki hareketleri:
31 Mart, paket alınıyor.
2 Nisan'da yurda giriş yapıyor. İST.ULUSLARARASI PİM, gümrük işlemleri yapılıyor.
5 Nisan'da paket GAZİANTEP P.İ.M'e ulaşıyor. Buradan sonra paket mahalle mahalle ayrılmış yığınların içinde bekliyor.
13 Nisan, paketin dağıtıma çıkarılmayacağına kanaat getirip dün merkez birimine gidip paketimi elden telim aldım.

Gümrük Ücretleri:
Gümrük Vergisi28.68 TL
Damga Vergisi0.8 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti8.0 TL
Yurtdışı İade Ücreti0.0 TL
Toplam37.480000000000004 TL
Ekli dosyayı görüntüle 1439
Afiyet olsun Halil, İstanbul gibi kalabalik ve yoğun ilde dağıtıma çıkan kargolar oralarda niye bekler anlıyorum, çok mu gelen giden urun var ki? Sagsalim elinize ulaşmış neyse ki.

Geri